MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou

 

Topic: Acces nou la statia Tineretului (nord)

1063 posts, 282652 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 70 71 72 73 74 75 76
 
 

📖 Pagination options
Re: Acces nou la statia Tineretului (nord) Puss in Boots

Pe imbecili nu ii intereseaza mai mult de propriul lor confort, propria lor patratica si de bara din fata. Cu asta am zis tot.

 


Re: Acces nou la statia Tineretului (nord) ByOnu

Nu doar atat, dar locurile respective nici macar nu-s cu plata, deci cam mult entitledment..

 


Re: Acces nou la statia Tineretului (nord) alexxd_31

In acele blocuri stau in general persoane la pensie care au prins alte vremuri.
Multi de acolo banuiesc ca au avut si ceva functii de au prins o locuinta in buricul targului.
Unele din blocurile de pe Bulevardul Dimitrie Cantemir sunt incadrate seimic in clasa II. Bine ca nu dau vina pe lucrarile la noul acces.

 


Re: Acces nou la statia Tineretului (nord) subway guru

Nu le da idei!

 


Re: Acces nou la statia Tineretului (nord) Un cylon

În dimineaţa aceasta doi muncitori se apucaseră de spart insula din mijlocul trecerii de pietoni.

Nu ştiu dacă vor să desfiinţeze trecerea; zilele acestea s-a lucrat şi la parcările din zonă.

 


Re: Acces nou la statia Tineretului (nord) Puss in Boots

Ar putea, se poate trece pe dedesubt de acum de pe un trotuar pe altul si exista si lifturi. Nu mi s-ar parea o chestie rea.

 


Re: Acces nou la statia Tineretului (nord) survola

Probabil pun noile borduri roșii.

 


Re: Acces nou la statia Tineretului (nord) realistul

Ori repara scuarul ori schimba bordurile.

 


  • V2A
  • Posted:
  •  

Re: Acces nou la statia Tineretului (nord) V2A

Am trecut acum 15 minute, erau sparte doar bordurile din capetele insulei.

 


Re: Acces nou la statia Tineretului (nord) ByOnu

Puss in Boots wrote:
Ar putea, se poate trece pe dedesubt de acum de pe un trotuar pe altul si exista si lifturi. Nu mi s-ar parea o chestie rea.


Este o idee FOARTE REA. Care lifturi?! Este 1 lift pe o singura parte, si ala cu program special marca Metrorex. Sa lase trecerea in pace. Oameni buni, suntem pe un forum dedicat transportului public si, indirect, promovarii si accesibilizarii spatiilor adiacente, ca deh, pana sa urce in autobuz, calatorul este pieton. Hai sa vedem ce fac aia prin vest, ca fac bine. Voi vreti treceri de pietoni la intervale de peste 500m la nici 2km de punctul zero al Romaniei?

Trecerile de pietoni trebuie sa ramana la suprafata. Ba chiar ar trebui inmultite. Orice alte masuri gen pasaje pietonale in oras sunt CONTRA CURENTULUI.

Hai sa fim si noi in ton cu lumea civilizata! Macar noi, o mana de oameni, sa promovam un Bucuresti pentru oameni, ci nu pentru masini.

 


Re: Acces nou la statia Tineretului (nord) andrei11

Iar deschidem subiectul ?
Parcă mașinile ar fi niște persoane de sine stătătoare, sau  -  tot atât de  grav -  în mașini ar fi extratereștii...
Revenind, acel pasaj subteran ar putea să fie folosit ca subtraversare dacă ar fi deschis non stop...Acolo nu e un pasaj subteran, sunt două accesuri  pentru stația de metrou.
Exemplu echivalent este la stația GdN 1, avem și accesuri ( care pot fi folosite ca și pasaj subteran ziua   de către cine dorește - eu le folosesc ) dar avem și treceri de pietoni normale, la sol.
_______________
VREAU PASAJ LA PIATA ROMANA! ACUM!
:?:    :roll:

 


  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Acces nou la statia Tineretului (nord) sab

Normal, portile la metrou se inchid la ora 23.30. Daca s-ar desfiinta trecerea de pietoni si vrei sa traversezi regulamentar dupa ora 23.30, cum faci ?
Sunt si zone unde intrarile la metrou au fost gandite ca pasaj de subtraversare si s-au desfiintat trecerile de pietoni. Dar asata era inainte de 89, acum mai greu ca autoritatile sa conlucreze si sa faca ceva cu cap. De ex la Victoriei sau Aviatorilor nu mai avem treceri de pietoni.  Si aici nu mai vorbim de "mofturi" de genul lifturi pe ambele parti.
La Universitate, avem lifturi ? Avem un singur lift , ba si acela facut de Metrorex. Si acela nu este ditamai pasajul , nu este folosit ? Ba bine ca nu...Insa acolo statia este separata de pasaj, de fapt sunt doua constructii independente, practic statia foloseste pasajul care exista cu mult timp inainte de a se construi metroul.
La GdN posibil sa se fi intentionat acelasi lucru, adica un pasaj pietonal independent,  insa modificarile statiei sa fi dat peste cap planul si nu s-a mai putut separa statia de metrou de pasaj. Sau nu, acesta sa fi fost planul de la inceput, pasaj dependent de programul metroului.
Pe de alta parte, daca nu este o zona foarte tranzitata sau pazita, exista riscul ca pasajul respectiv sa se transforme in WC public fara taxa.

 


Re: Acces nou la statia Tineretului (nord) ByOnu

sab wrote:
De ex la Victoriei sau Aviatorilor nu mai avem treceri de pietoni.


La Aviatorilor cel putin este de o prostie rara situatia. Cele doua porti ale gurilor de acces ar trebui desfiintate si pusa una singura in zona unde cele doua guri converg. => Pasaj deschis non-stop, chiar daca metroul isi inchide, cum este si normal, accesul in statie.

andrei11 wrote:
Parcă mașinile ar fi niște persoane de sine stătătoare, sau  -  tot atât de  grav -  în mașini ar fi extratereștii...


Doar pentru ca-s oameni in ele nu inseamna ca au dreptate sa utilizeze, atunci CAND AU alternative viabile, masina personala. Nu mai deschidem subiectul, nu reinventez EU apa calda, avem occidentul deja care tinde spre pietonal, transport public si transport alternativ. Noi vrem sa fim contra curentului si sa mentinem populatia la aceasta mentalilate doar pentru ca politicienilor le convine dpdv electoral.

Revin la opinia mea, potential nesimtita, dar lasati-ne si pe noi, tinerii, sa ne facem viitorul dupa cum vrem. Eu NU imi voi intemeia o familie intr-un oras cu poluare de 7x peste limitele europene, nu imi voi condamna viitoarea familie la boli sau decese premature, intr-un oras in care se distruge spatiul verde pentru a face parcari (mereu insuficient de altfel), si in mod direct nu voi contribui la viata economico-sociala a unui oras care lucreaza impotriva cetatenilor. Dati-ne si noua o sansa si lasati-ne sa ne copiem modelele implementate cu succes in vest.

Hai ca asta pleaca direct la curente de gandire.

 


Re: Acces nou la statia Tineretului (nord) Un cylon

V2A wrote:
Am trecut acum 15 minute, erau sparte doar bordurile din capetele insulei.


Într-adevăr, au reparat doar bordurile de la capetele insulei.

În altă ordine de idei, accesul B are un loc de joacă în apropiere. Ieri pe la 6 seara, câţiva copii "luaseră în proprietate" scara rulantă şi blocau călătorii cu jocurile lor.

 


Go to page:  1  ... 70 71 72 73 74 75 76
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou  • 
Choose destination

Since our 2266 forum members have written 419386 posts in 5230 topics and 511 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use