MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

 

Topic: Despre civilizație la metrou

317 posts, 813771 views
 
Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 23
 
 

📖 Pagination options
Re: Despre civilizatie la metrou andrei11

punmeister wrote:
In poza cu Mser nu este la Basarab, pare sa fie la Eroilor.

E sigur la Eroilor....

#Hygham ia-ți un telefon / o tastatură de PC / o tabletă / etc care să aibă și tasta Caps Lock   sau Shift...Mulțumesc.

 



Re: Despre civilizatie la metrou andrei11

Pentru că aici și Basarab și Gara de Nord 2  Și M 4 le-ai scris cu literă mică...

 


Re: Despre civilizatie la metrou Hygham

Greseala mea....

 




  • Tom
  • Posted:
  •  

Re: Despre civilizatie la metrou Tom

Astăzi dimineață, în trenul 1303, undeva pe la Brâncoveanu, se anunță închiderea ușilor, iar o 'coană semi-elegantă se repede la ușă și reușește să o deschidă și să urce în tren. S'a luptat cu ușa până s'a deschis și a urcat. S'au deschis toate ușile și s'au închis la loc. Mecanicul nu a făcut scandal, cum fac cei de pe M1/M3 și nici "badigardul" nu și-a făcut apariția. 'Coana s'a așezat pe un scaun, iar la stația următoare, a coborât și s'a urcat în trenul care venea din sensul opus. De data asta, nu a mai fost nevoie să se lupte cu ușa.

 


  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Despre civilizatie la metrou sab

Coana greșise  directia? :)

 


Re: Despre civilizatie la metrou Puss in Boots

Si nici oamenii banuiesc... Din cauza unui destept/destepte de genul asta nu o data s-a stationat peste masura in statii si pana la urma usa in cauza a fost blocata/scoasa din uz.

 


  • Tom
  • Posted:
  •  

Re: Despre civilizatie la metrou Tom

Dacă 'coana în cauză a forțat ușa cu intenție, în schimb liftul de la Apărătorii Patriei prinde oameni în uși. Am văzut cel puțin 5 cazuri, inclusiv cu o femeie cu cărucior.
Dar tot despre civilizație, deși cam off-topic și colaterală metroului, în dreptul aceleiași stații am trecut pe lângă o bătrână cam sărăcăcios îmbrăcată și care umbla la un coș de gunoi. După ce am trecut pe lângă ea, aud o voce puternică de femeie din spate: "Mamaie, ce p... mea faci acolo?", după care a venit alta și a curățat ce scosese din coșul de gunoi. După costumație, părea o angajată de la curățenie a metroului. Cealaltă care vorbea "frumos" părea însă o "doamnă" de pe la chioșcuri, deși putea fi de la distinsa companie care face curățenie, muncește, trăiește și iubește în sector.  :lol:

 


Re: Despre civilizatie la metrou Vatmanul constanțean

1103-2103 ,,Stockholm” , vagonul M1 2  :evil: .

BBE32025-DCC9-41CB-8DEE-639035C5778A.jpeg (1.22 MB; downloaded 4850 times)

 


Re: Despre civilizatie la metrou MikeT

Mai e paza in metrou? Ca am vazut niste scrisuri si pe geamurile usilor. Probabil le fac cand e putina lume, altfel cred ca le-ar sari oamenii in cap ca mazgalesc metroul.

 


Re: Despre civilizatie la metrou punmeister

Alea de pe geamurile de la usi sunt vechi si sunt scrise cu acid, deci nu pot fi curatate.

 


  • Tom
  • Posted:
  •  

Re: Despre civilizatie la metrou Tom

Fără supărare, dar metroul bucureștean, după ce vine la 7+ minute, este JEGOS. După ce am scris odată aici, revin încă odată. Este jegos și mizerabil acest mijloc de transport. Practic am ajuns să șterg cu hainele mele mizeria din el și nu pot înțelege cum am reușit să o fac deasupra cotului, pe o parte cu care nu m-am rezemat de vreo bară, ușă &c. Nu știu ce este acest JEG negru, de care m-a ferit Dumnezeu 2 săptămâni cât am mers cu mașina personală, obicei la care am renunțat doar pentru că am găsit astăzi liber un loc de parcare prea bun ca să-l ratez. Dacă nu mi-aș fi luat bluza la preț de fabrică de prin alte țări, nu cred că dacă nu reușesc să mai scot mizeria de pe ea, că voi lua alta de aceeași marcă la prețul benzinei pentru cei 35 de kilometri pe care-i fac de acasă la muncă, iar în perioada asta cu schimbatul metroului, am ajuns să fac cu mașina mai puțin decât cu metroul, chiar și vineri după-amiaza. Pentru că nu s'a întâmplat doar acum, am spus de mai multe ori că problema asta persistă și nu apare decât la metrou, cu toți călătorii "curați" din "SeTeBeu", acolo nu m-am murdărit de nimic.
Dar acum, dacă chiar nu mai iese mizeria asta de pe bluză, fără supărare, vreau și eu să las una pe căruțele lor, tot așa să nu mai iasă. Sau să-i acord tot ajutorul unuia care o va face.

 


Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 23
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2266 forum members have written 419392 posts in 5230 topics and 511 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use