Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

 

Topic: Dialog cu administrația

2221 posts, 440536 views
 
Go to page:  1  ... 79 80 81 82 83 84 85  ... 159
 
 

📖 Pagination options
Re: Dialog cu administratia orex

Orice  ”DASCAL”, dintre VOI, ar face ca noii contributori sa se simta bine primiti intr-o noua comunitate si eventual mai putin dojeniti. Sunt stangacii, nenumarate, ale fiecaruia dintre noi, mai vechi sau nou veniti. Cred ca puteti reflecta la acest gest?!

 


Re: Dialog cu administratia andrei11

Evident că te-ai  referit la mine și la <<busa>>
Spune-mi și mie unde am greșit ?
Faptul că i-am sugerat să citească regulamentul cu privire la poze ? ( adică ca nou venit nu prea are spațiu pentru poze și dacă vrea să posteze multe poze să treacă pe un suport extern )
Dacă are nelămuriri să pună întrebările aici, pentru că i se va răspunde ?
Să posteze ambele poze într-o singură postare ?
_____________
Da, poate o să mă muncesc să fiu mai  diplomat, deși eu limbajul ăsta de lemn / de diplomat nu l-am suferit și nu l-am practicat niciodată.  Toată  viața am fost inginer de execuție,  de teren, niciodată de birou.  Mie mi se dădeau sarcini de către director / inginerul șef și eu trebuia să le duc la bun sfârșit.

 


Re: Dialog cu administratia orex

Nu @andrei11.
N-o lua in nume personal ca nu e cazul.
Trebuie sa recunosti ca multi dintre noi, poate chiar TU, la inceput, au fost stangaci. Chestiunea e ca, orice nou venit e de bun augur, aducand o noua informatie. Valoarea ei se va identifica, eventual pentru posteritate. Daca nu, sunt o sumedenie de ”ciururi” care vor demonstra contariul. Trebuie luati mai cu binisorul, in sensul sa nu se teama si sa nu creada ca au ajuns intr-o CASTA inchisa care are abia asteapta sa intalneasca pe cineva sa-l puna pe esafod! Poate unii sunt mai ”plapanzi” si se timoreaza. Tu, ca si alti colegi amfitrioni ai acestei ”FAMILII”, poate cunosti, de-a fir a par, regulamentul. Unii sunt la inceput!  Sincer, esti cam aspru domnu ”Trandafir” ;)
Atata tot! :D
PS
Cum gaseai, deunazi, solutiile fezabile avand in vedere sarcinile trasate/impuse, sunt convins ca actual cand esti unul dintre suverani nu vei gasi decat alternativele, cele mai fezabile, pentru familia pe care o reprezinti! ;)

 


Re: Dialog cu administratia andrei11

Ai dreptate, o să încerc să fiu mai diplomat.
Cum ai observat - dacă verifici - mi-am șters intervenția mea cu albastru.
Aștept în continuare să mi se facă observații  / sugestii aici, sunt pozitiv la critici.  :applause:
În altă ordine de idei, observați că au apărut mai multe << zâmbete >>.

 


Re: Dialog cu administratia orex

Asa este! Ai sters interventia de la sectiunea V Argesului (Brancusi), vizibil tuturor fara putere de tagada! Sunt convins ca dupa acest dialog, noul nostru coleg,  ca si altii care se vor afilia comunitatii noastre, va/vor manifesta atentia cuvenita regulilor impuse in ”CASA” in care tocmai a/au acces si cu sprijinul nostru, al tuturor membrilor, ii/le vom crea toate facilitatile sa se exprime dar DOAR in termenii consacrati forumului. Numai trebuie sa le aratam orientarea, in cazul in care aceasta ”sufera”!
Multumesc ca m-ai inteles in sensul celor detaliate!

 


Re: Dialog cu administratia cris_m

Asa din exteriorul "conflictului", pot spune urmatoarele: da, Andrei este o persoana mai directa (uneori e bine, uneori nu, asta e, firea omului), iar orice musafir e bine sa cunoasca regulile casei unde se duce in vizita. Implicit, orice utilizator nou inregistrat, nu ar strica sa arunce un ochi pe regulament, mai ales ca sunt si niste informatii importante acolo. Sigur, poate anumite chestii se vor implementa candva, odata cu innoirea platformei forumului.  :bere:

 


Re: Dialog cu administratia orex

#cris_m
A fost sigur/cert doar o dezbatere de idei, argumentate, de fiecare parte, nu turnir, si s-a dovedit ca ”Andrei11” a inteles perfect la ce m-am referit. Ma indoiesc ca e genul sa faca un hatar cuiva (in sensul de a satisface cuiva un capriciu). Pentru noi toti a existat un inceput candva, personal, social, profesional. Cu alte cuvinte, haide sa le aratam noilor veniti un pic de ingaduinta pentru stangacile manifestate la integrare si sa incercam sa-i modelam, cu ”duhul blandetii”, in litera si spiritul forumului. Cred ca sunt si-n asentimentul tau si zic ca, si TU, poti fi promotorul unui astfel de demers! ;)
PS
Poate se poate insera si emoticonul cu sampanie! Nu sunteti satui de bere, chiar daca e de sezon? :lol:

 


Re: Dialog cu administratia punmeister

Vad ca au aparut emoticoane noi   :applause:

 


Re: Dialog cu administratia orex

#andrei11
Ai mai ”ventilat” ceva postari. Probabil procesul de mutare a fost de vina. :yes:

 


Re: Dialog cu administratia andrei11

Nu !
Numai ceva afirmații fără importanță pentru text, de genul <<Această postare va fi ștearsă după ce-mi va confirma colegul >>. Cum am promis, n-am șters nimic ! Sunt absolut sigur !

 


Re: Dialog cu administratia orex

Ai dreptate! Am fost indus in eroare de faptul ca, tot ce ai extras, si trimis la sectiunea ”Diverse” incepe, fix, cu un ultim mesaj pe pagina 6. Sincer nu m-am uitat ca deja, prin amplificarea subiectului, s-a mai scris o pagina de istorie, in cronica acestui forum, in cadrul acestei sectiuni, cea cu nr. 7. Neatentia mea!  :yes:
”Ce-i al tau e pus deoparte!”

 


Re: Dialog cu administratia Cristi N

Cred ca ar fi util sa avem undeva in partea de sus a forumului 2 link-uri cat mai vizibile: unul sa duca la un model de solicitare de informatii publice si celalalt la ghidul de postare a pozelor. Ma gandesc aici la membri care intra ocazional pe forum dar sunt afectati in mod direct de anumite lucrari sau actiuni ale autoritatilor. In felul asta ar vedea repede ca e usor sa trimiti o solicitare de informatii sau sa adaugi poze pentru o lucrare.

 


Re: Dialog cu administratia Costin

Ghidul de inserare a pozelor este mentionat in regulamentul forumului, pe care toata lumea trebuie sa il cunoasca (doar ati dat "sunt de acord" la inregistrare :mrgreen: ). Nu este nevoie sa existe scurtatura catre el. Cel mult catre regulamentul general.

Un model de solicitare de informatii publice putem sa publicam undeva, doar ca nu avem unul...

 


Re: Dialog cu administratia Cristi N

Noi stim ca ghidul pentru poze e in regulament dar daca intrebam 10 membri noi probabil doar 2 vor zice ca au aruncat o privire pe el si doar unul din cei doi isi va aduce aminte de ghid. Eu sunt adeptul simplitatii si vazand ca destul de des sunt discutii de cum ar trebui atasate pozele am ajuns la ideea asta.

Legat de ghidul pentru solicitarea de informatii, eu folosesc varianta lui Ionut de pe forumul benzinarilor: link. Cred ca ar fi de acord sa ii fie folosit modelul si aici daca i se va cere acceptul si se mentioneaza autorul.

 


Go to page:  1  ... 79 80 81 82 83 84 85  ... 159
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2277 forum members have written 420547 posts in 5240 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use