Regiunile RomânieiMoldovaJudețul Iași

 

Topic: Stiri, noutati, perspective

305 posts, 140327 views
 
Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 22
 
 

📖 Pagination options
Re: Stiri, noutati, perspective Puss in Boots

Ca noutate, au aparut si la Iasi acele POS-uri pt plata cu cardul ca la Ploiesti. Daca s-ar innaspri controalele, adica ar fi corecte stim noi cu cine (cu jandarmeria, pt exemplu contondent), n-ar mai trebui intr-un viitor ideal sa fie calatori neplatitori ca nu au avut de unde, ca una ca alta (sunt si coduri QR accesabile printr-o aplicatie).

 


Re: Stiri, noutati, perspective cris_m

Mai e un aspect pe care nu il puncteaza nicaieri, primarul de la Iasi nu se are bine cu puterea, desi vine din partidul respectiv la origini. Evident ca e o gogoasa asta cu actele ca sa ascunda "executia" pentru indrazneala criticii partidului... Hai ca o dam in altele si nu e in "fisa postului" de moderator ;)

 


Re: Stiri, noutati, perspective Puss in Boots

Daca ai vedea/auzi sedintele CL n-ai mai stii ce sa crezi... se are sau nu bine cu fostii colegi?  :roll: Evident ca pot fi sicane politice dar daca greseala a fost a lor, atunci astialalti s-au legat de ea si pa fonduri de Mediu. Pana la urma a fost si recurs la decizie. Si au pierdut. Deci o farama de adevar tot a fost.

 


Re: Stiri, noutati, perspective Puss in Boots

https://youtu.be/rdKZS4Gmhb0
Gest frumos la Iasi pt istoria transportului public. S-a extras de pe fatada Palatului Braunstein, aflat in renovare, o ancora de inceput de secol XX care sustinea reteaua tramvaielor. S-ar fi pierdut altfel. Va fi piesa in viitorul muzeu.

 


Re: Stiri, noutati, perspective Puss in Boots

https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/video-vedeti-cum-sunt-dezinfectate-autobuzele-din-iasi-masuri-impotriva-gripei--210460.html
Compania de Transport Public Iași a instituit măsuri urgente pentru prevenirea răspândirii cazurilor de gripă și a virozelor respiratorii, prin acțiuni zilnice repetate de igienizare și dezinfecție.
Începând din noaptea de 29 ianuarie 2019, în toate mijloacele de transport public a început acțiunea de dezinfecție cu o soluție profesională pe bază de oxigen activ (Oxivir), procedură ce va fi urmată la fiecare 24 de ore.

Dom' Chirica a adoptat masura asta, zic eu buna dar care cred ca ar trebui sa o prelungeasca tot anul. Cam sufera mijloacele de transport de lipsa curateniei.

 


Re: Stiri, noutati, perspective cris_m

Dezinfectia ar trebui sa aiba loc lunar si curatenia la fiecare schimb, din punctul meu de vedere.

 


Re: Stiri, noutati, perspective Puss in Boots

Exact. Masura de doi lei.

 


Re: Stiri, noutati, perspective Albert

Dacă cei de la Iași chiar fac asta zilnic,jos pălăria. :roll:


 


Re: Stiri, noutati, perspective Puss in Boots

Or face-o dar nu cred ca apuca sa o faca cu absolut toate autobuzele in fiecare zi. In stilul asta.

 


  • Tom
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, noutati, perspective Tom

Într'un timp aveau la capătul din Copou o persoană care făcea curat în vehicule. Nu știu sigur dacă erau și la alte capete, dar cel puțin în locuri cât de cât răsărite cred că era câte un om de serviciu.

 


Re: Stiri, noutati, perspective mario antonio

In film sunt indicate interventiile care sunt facute periodic si cele zilnice. Partea cu spalarea scaunelor este trecuta la interventii periodice. Iar acestea, interventiile periodice, vin indicate la circa 2-3 saptamani.

 


Re: Stiri, noutati, perspective Victor92

Transportul public în Noaptea Învierii Ortodoxe

C.T.P. Iași informează publicul călător că, în noaptea de 27/28 aprilie 2019 (Noaptea Învierii Ortodoxe), vor fi deservite următoarele trasee:

– trasee de tramvai:
– traseul 3: Gara – Centru – Târgu Cucu – Tătăraşi – Dancu – 2 unităţi;
– traseul 6: Dacia – Gara – Str. Bacinschi – Centru – Târgu Cucu – 2 unităţi;
– traseul 7: Canta – Gara – Centru – Târgu Cucu – T. Vladimirescu – Baza 3 – 2 unităţi;
– traseul 9: Copou – Centru – Târgu Cucu – Podu Roş – Tehnopolis – 2 unităţi;

– trasee de autobuz:
– traseul 20: Tătăraşi Sud – Podu de Fier – Târgu Cucu – Bd. Independenţei – Păcurari – 2 unităţi;
– traseul 28: Triumf – Bd. Independenţei – Târgu Cucu – Podu Roş – Mircea cel Bătrân – Piaţa Alexandru cel Bun – Dacia – 2 unităţi;
– traseul 36: Dacia – Gara – Piaţa Unirii – Copou – Breazu – 2 unităţi;
– traseul 43: Păcurari – Bd. Independenţei – Târgu Cucu – T. Vladimirescu – Frigorifer – C.U.G. I – 2 unităţi;
– traseul 49: Târgu Cucu – Podu de Fier – Cimitirul „Sf. Petru şi Pavel“ – Complex Roua Residence – 1 unitate.

Mijloacele de transport vor circula pe aceste trasee la fiecare 30 de minute, ultimele plecări de la capetele de linie fiind la ora 4:00.

Sursa: https://www.sctpiasi.ro/stiri/transport ... odoxe.html


Circulaţia autobuzelor în zona Moara de Vânt - Ciric

Începând din 27 aprilie se reia circulaţia pe traseul 48, către zona de agrement Ciric, iar orarul traseului 49 se modifică:

• de luni până vineri, un autobuz va deservi traseul 48 (Târgu Cucu - Podu de Fier - Moara de Vânt - Ciric), cu plecare de la capetele de linie la fiecare 60 de minute, din Târgu Cucu între orele 6:30 - 21:30, iar de la Ciric între orele 7:00 - 22:00;

• de luni până vineri, un autobuz va deservi traseul 49 (Târgu Cucu - Podu de Fier - Moara de Vânt - Complex Roua Residence), cu plecare de la capetele de linie la fiecare 30 de minute, din Târgu Cucu între orele 6:45 - 18:15, iar de la Complex Roua Residence între orele 7:00 - 18:30;

• sâmbăta, duminica şi în zilele de sărbătoare, traseul 49 va fi suspendat, iar două autobuze vor circula pe traseul 48 (Târgu Cucu - Podu de Fier - Moara de Vânt - Ciric - Tătăraşi Sud), cu plecare de la capetele de linie la fiecare 30 de minute, între orele 6:45 - 21:45.

Sursa: https://www.sctpiasi.ro/stiri/circula-i ... ciric.html

 


Re: Stiri, noutati, perspective PTMZ

Cu ocazia aniversării a 34 de ani de la fondarea troleibuzului ieșean, pe canalul YouTube al celor de la Tramclub Iași a apărut un reportaj realizat în 2015 de TVR Iași, când a fost expoziția "30 de ani de la introducerea troleibuzului în Iași":
https://youtu.be/Y1ZcaSlTIGg

 


  • GPS
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, noutati, perspective GPS

Cu ocazia preluării titlului de Capitala Tineretului de către Iași, CTP Iași împreună cu asociația Tramclub Iași au prezentat astăzi cel de-al treisprezecelea tramvai din cadrul proiectului „Iași - Orașul tramvaielor pictate” - Tramvaiul Tinerilor. Pentru acest proiect a fost ales vagonul GT4 106 care aparține Depoului Gară.



 


Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 22
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Județul Iași  • 
Choose destination

Since our 2266 forum members have written 419428 posts in 5230 topics and 511 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use