Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

 

Topic: Sectorul 4

3190 posts, 657012 views
 
Go to page:  1  ... 142 143 144 145 146 147 148  ... 228
 
 

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 MikeT

Exact, pe bucata aia Odei e paralela cu Turnu Magurele. O fi citind pe aici.  :lol:

 


Re: Sectorul 4 misterr

Patrulă Stradală în sectorul 4: Ce amenzi primesc șoferii care parcheză neregulamentar





Primarul sectorului 4, Daniel Băluţă, a anunţat înfiinţarea Patrulei Stradale pentru a readuce normalitatea în trafic şi “a reda trotuarele cetăţenilor”.

Băluță a precizat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în ultimele două săptămâni structura a dat peste 2.000 de avertismente, iar în ultimele patru zile a aplicat 500 de amenzi, în valoare totală de 150.000 de lei, şoferilor care au parcat ori staţionat neregulamentar.

“Această structură nouă a Poliţiei locale are rolul de a readuce normalitatea în trafic pe de o parte şi, pe de altă parte, de a reda trotuarele cetăţenilor. (...) Această campanie am început-o încă de acum două săptămâni, printr-o măsură de prevenţie. Ca atare, în ultimele săptămâni, au fost distribuite mai multe flyere de informare. Numărul avertismentelor este unul destul de mare, discutăm de mai mult de 2.000 de avertismente pe care le-am dat în ultimele două săptămâni. Începând de luni, Poliţia Parcărilor a început să îşi facă treaba. Ca atare, pe lângă latura de prevenţie - pentru că discutăm de peste 1.000 de şoferi avertizaţi să nu mai parcheze (neregulamentar - n.r.) - pentru că acesta e rolul principal pe care îl are această structură, bineînţeles că se poate întâmpla să fie încălcate în continuare normele unei conduite normale, ca atare, în această perioadă, deci în patru zile, au fost date 500 de amenzi în cuantum de 150.000 de lei”, a afirmat Băluţă.

Edilul sectorului 4 a spus că vor urma şi alte măsuri, care vor fi aplicate gradual.

“Va urma o etapă în care maşinile vor fi indisponibilizate, roţile vor fi blocate pentru acele maşini care în mod sistematic blochează traficul sau parchează neregulamentar. (...) Punctul culminant pe care campania noastră îl va avea e cel legat de ridicarea maşinilor. Atât timp cât prin aceste măsuri de conştientizare rezultatele nu vor fi cele pe care le aşteptăm, maşinile vor fi ridicate”, a afirmat primarul.

Potrivit primarului, Patrula Stradală are 56 de angajaţi, care vor lucra în ture de zi şi de noapte. Structura are 14 maşini.

Băluţă a explicat că măsurile de sancţionare a şoferilor sunt graduale.

“Dacă şoferul tocmai parchează (neregulamentar - n.r.) i se solicită să se îndepărteze de la obiectiv, (...) dacă nu e la maşină primeşte o invitaţie la Poliţia Locală. Dacă nu se prezintă la Poliţia Locală, primeşte o amendă. Dacă se prezintă, la prima abatere va primi un avertisment, la a doua abatere va primi amenda de 290 de lei”, a mai susţinut primarul.

El a arătat că, într-o următoare etapă, pe lângă amenda de 290 de lei, al cărui cuantum e redus la jumătate dacă e achitat în 15 zile, se trece la măsura blocării roţilor maşinii şoferului care a perseverat în a parca neregulamentar. Băluţă a spus că, în această fază, pe lângă amenda de 290 de lei pentru parcare neregulamentară, conducătorul auto va trebui să scoată din buzunar şi între 50 şi 250 de lei pentru deblocarea roţilor. De asemenea, dacă şoferul continuă abaterile, într-o următoare etapă i se va ridica maşina, caz în care, pe lângă cei 290 de lei, va trebui să achite şi un tarif pentru a-şi primi autovehiculul înapoi de la locul unde va fi depozitat.

 


Re: Sectorul 4 Cristi N

Noroc ca au destul de multe echipaje si au sanse sa ii prinda pe soferi la masina si soferii nu prea stiu legea, altfel era cam degeaba.  :mrgreen:
Mai jos este un raspuns primit luna trecuta de la colegii lor din sectorul 2.


 


Re: Sectorul 4 Cristi N

Daca vreti sa vedeti pe ce cheltuie banii ADP S4 gasiti aici o indexare a tuturor achizitiilor: link

Multe dintre ele sunt la preturi normale dar sunt si cate unele achizitii mai scumpe, recomand cautari de genul: bordura, banca, granit, etc.  :mrgreen:

 


Re: Sectorul 4 URANUS

Am trecut in seara asta pe Odei dinspre Aurel Persu. Mai au de asternut stratul final, din pacate cu trotuarele stam cam slabut, pe dreapta (inspre Meridian) este inexistent iar pe stanga nu stiu daca are macar 50 cm. Lucrarea pare facuta mai degraba ca un drum de acces auto spre Cavar Residence Odei. Macar de ar asfalta si Dealul Babii care are canalizare dar e si mai ingusta decat Odei, precum si restul de strazi de pamant din zona (Dealul Alunis, dealul Cucului, Postalionului, etc.).

 


Re: Sectorul 4 MikeT

Fara trotuare sunt un pericol strazile alea.

 


Re: Sectorul 4 TibiV

Baluta scapase din vizorul meu cam de mult...
Capatul lui 313... Turnu Magurele pre numele STB-istic...



NU exista nici o ”placuta standard STB” cu numele statiei...



Ce frumos este colantat 4957...




La capitolul ”mobilier stradal” mi-a placut insa aceasta scrumiera, foarte sugestiva. (cea cu ”filtru” galben...)




Despre restul mobilierului, va las pe voi...







Bine ca noi suntem baieti si nu putem face cistita....  ;)


 


Re: Sectorul 4 realistul

Parcarea de pe Olteniței la fosta Gradina de Sud-ADP Sector 4. Sta așa de mult timp nefolosită.
IMG_20190324_102414.jpg (1.53 MB; downloaded 2790 times)
IMG_20190324_102410.jpg (826.68 KB; downloaded 2793 times)

 


Re: Sectorul 4 MikeT

Pe unde a pus panourile rotunde cu numele statiei a scos placutele STB. Ma intreb daca are voie sa faca asa ceva...

 


Re: Sectorul 4 realistul

La ADESGO lucrează la refugiul de tramvai.

 


Re: Sectorul 4 MikeT

Si la statia Anghel Nutu, pe Sos. Giurgiului, liniile 7 si 25, sensul spre CFR Progresul, se reface refugiul de tramvai. Evident, sunt folosite bordurile rosii.

 


Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Poate ii pun si gardulet albastru de protectie.

 


Re: Sectorul 4 1689

MikeT wrote:
Pe unde a pus panourile rotunde cu numele statiei a scos placutele STB. Ma intreb daca are voie sa faca asa ceva...

Intrebarea mi se pare caduca...

Fiecare primar face ce vrea, nu se vede de atita timp deja ?

 


Re: Sectorul 4 MikeT

Si STB ce spune? Ne pomenim ca primaria muta si statiile sau infiinteaza unele noi, dupa chef, daca tot nu zice nimic STB...

 


Go to page:  1  ... 142 143 144 145 146 147 148  ... 228
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2265 forum members have written 419378 posts in 5230 topics and 511 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use