Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Lărgire Str. Luică și Str. Turnu Măgurele (FINALIZAT noiembrie 2019)

 

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

673 posts, 173641 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 32 33 34 35 36 37 38  ... 49
 
 

📖 Pagination options
Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Puss in Boots

Nici dupa ce se termina nu e definitiv.

 


  • Tom
  • Posted:
  •  

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Tom

Am trecut dimineață pe la 9:30 pe la Apărătorii Patriei, se circula relativ lejer, semafoarele noi nu funcționau, dar erau montate, însă nu cele de pe consolele orizontale, semafoarele vechi dispăruseră (mai erau stâlpii în unele locuri), dar peste două ore, adică acum, am aflat de la cineva care a trecut pe acolo că au început din nou să sape în întersecție. Nu știu sigur pentru ce, dar pare că tot pentru semafoare. Deja lucrarea începe să arate a teatru al absurdului. Oricum cu toate pastilele, insulițele și bordurile au ajuns să-i înjure toți taximetriștii și probabil și mulți alți șoferi.

 


Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Puss in Boots

Acolo trebuia sa dispara cu totul zona unde e acea vulcanizare sau service sau ce e plus baracile de langa. Se facea o iesire ca lumea spre Berceni/Leonida si nu se mai gatuia ca acum intrarea invers pe Magurele care cu tot cu largirea lui peste mie unul tot stransa mi se pare iar doua masini mai babane abia au loc una langa alta.

 


Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului TibiV

misterr wrote:
Am văzut că această insulă nu este fotografiată niciodată de #TibiV, n-am înțeles de ce (cu ce scop e evitată sistematic)...

Nu am luat spaga si nici nu am stiut despre aceasta noua insula... ;)
Daca ai sa te uiti la pozele mele, vei observa ca sunt facute stand la coada la semafor pe Turnu Magurele sau la ”Cedeaza trecerea” pe Obregia.
Cand se da drumul la trafic, nu mai fac nici poze, si nici nu ma mai uit in alta parte decat in fata masinii...
A, si sa nu uit...
Nu am mai intrat pe Metalurgiei de cel putin 6 luni, iar conform schemei lui Daddy, aceasta insula este vizibila doar pentru cei care sunt pe / intra pe Metalurgiei... :lol:

misterr wrote:
La intersecția Turnu Măgurele × Metalurgiei s-a creat o nouă insulă, astfel încît s-a interzis virajul la stînga de pe Turnu Măgurele (venind dinspre Emil Racoviță) pe Metalurgiei!.

Ma mira ce spui...Pare ilogica o astfel de interdictie.
Iar pe 10 martie, ultima data cand am trecut de intersectia cu pricina (pe Turnu Magurele, sensul Racovita->Obregia) erau foarte multi care faceau stanga fara sa para ca ar avea probleme....

 


Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Andrei98

Eram în 232 și a făcut stânga acolo fără nici o problema.

 


Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Daddy

Am trecut azi prin intersectia cu pricina, nu am observat bordurile de delimitare de care vorbea misterr. Ceea ce nu inseamna ca nu au existat, saptamana trecuta am observat niste probleme grave de liniaritate a trotuarelor la capatul lui 74, remediate intre timp din ce am observat.

Insula ingusta pe care am schitat-o este, totusi, mai scurta cu cca 3m, ceea ce permite virajul, insa unghiul este mai dificil. Intersectia toata trebuia reconfigurata si lasat un singur capat pentru troleibuze. Nu au vrut sa se complice, se vorbea si de giratoriu.. initiativa e grea..  :roll:

 


Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului misterr

Eu trec pe acolo doar duminica (cînd merg la cumpărături la Auchan venind de pe Racoviță). Duminică 10 martie nu era nimic, în schimb duminică 17 martie (ieri) erau acolo. Dacă le-au demolat azi nu mă mir, o fi ieșit scandal... Ieri a trebuit să forțez intersecția ca să fac stînga.

La Apărătorii Patriei au apărut bomboane albe (fondante), cu lanțuri între ele.

La Emil Racoviță a dispărut stîlpul din intersecție (cu vechiul semafor, rămas pe banda I) și s-a asfaltat în locul lui.

 


Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului MikeT

La intersectia cu C-tin Brancoveanu lucreaza la scuarul central. De acolo inspre Giurgiului nu se mai vede activitate.
Remarc lipsa copacilor pe trotuarul de unde au fost taiati. Probabil se vor amplasa ghivece.

 


  • GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului GPS

danutzu_2910 wrote:
Au inceput sa monteze semafoarele la Aparatorii Patriei...

Au finalizat montarea acestora.

 


Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului misterr

Au fost puse în funcțiune semafoarele, astfel:

- pentru autovehicule: semafoare separate, cu timpi separați, pentru virajul la stînga
- pentru pietoni: semafoare separate, cu timpi separați, pentru traversarea fiecărui sens de mers, cu așteptare pe refugiul central (pe timpul în care autovehiculele fac stînga)

Din păcate, refugiile centrale pentru pietoni sînt foarte înguste, astfel încît nu încap pe ele toți pietonii (dacă ar fi existat un proiect s-ar fi spus „proiect greșit”, dar aici nu e cazul).

 


Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului MikeT

Cum adica nu exista proiect?

 


  • Tom
  • Posted:
  •  

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Tom

Din ce am văzut, doar pe Șoseaua Berceni pe ambele sensuri, e semafor separat pentru viraj la stânga. Pe Ion Iriceanu și Turnu Magurele, fiecare stradă are propriul timp de culoare verde pentru orice direcție. Semaforul dinspre metrou este parțial obturat de stâlpul de iluminat. Nefiind copaci și alte obstacole, iar stâlpul nefiind gros ca pe vremuri, se vede totuși semaforul.
Nu am văzut alte săpături, dar a apărut o fântână la capătul străzii Ion Iriceanu.

 


Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului misterr

Am uitat să spun, cu ocazia asta s-a rezolvat și vechea eroare de programare a semafoarelor (despre care s-a mai discutat aici). Acum, cînd pietonii au verde (ca să traverseze), autovehiculele au roșu (deci pietonii pot traversa în siguranță).

De asemenea, pietonul (adică eu) are acum „undă verde” pe cele două direcții perpendiculare (nu-mi amintesc să mai fi văzut asta la vreo intersecție!), deci dacă îmi fac pașii corect cînd ies de la metrou nu mă mai opresc deloc să aștept la semafor, traversez fără oprire șos. Berceni -> str. Doctor Jilavei -> str. Turnu Măgurele!

 


Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Andrei98

Nu stiu cum au facut temporizarea, dar cel putin dinspre Emil Racovita spre Oltenitei si invers cozile sunt mai mari ca inainte  :roll:

 


Go to page:  1  ... 32 33 34 35 36 37 38  ... 49
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lărgire Str. Luică și Str. Turnu Măgurele (FINALIZAT noiembrie 2019)  • 
Choose destination

Since our 2277 forum members have written 420536 posts in 5240 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use