Transportul în lumeAsia

 

Topic: China

22 posts, 14358 views
 
Go to page:  1 2
 
 

📖 Pagination options
Re: CHINA neur000

O invenţie chinezească: "metroul-autobuz".



 


Re: China Gabi23

Haos în Hong Kong după ce două metrouri s-au ciocnit. Șase milioane de persoane sunt afectate

Două metrouri din Hong Kong s-au ciocnit în timp ce realizau un test al noului sistem de semnalizare a rețelei subterane.
În urma ciocnirii dintre cele două garnituri de metrou în care nu se aflau pasageri, a dus la blocarea circulației pe o magistrală, afectând peste un milion de persoane care fac naveta zilnic, scrie BBC News. Incidentul a avut loc între stațiile Central și Admiralty la primele ore ale dimineții, înainte să se dea drumul la circulația metroului.
Niciunul dintre cele două metrouri nu avea pasageri, dar conductorii au fost răniți și au fost transportați la spital.
Reprezentanți ai companiei de transport feroviar din Hong Kong au anunțat că traficul va fi blocat mai multe zile deoarece este posibil ca reparațiile să dureze „destul de mult timp”. Operatorul rețelei MTR a declarat că transportul pe magistrala Tsuen Wan a fost suspendat și le-a cerut navetiștilor să evite ruta afectată și să utilizeze alte forme de transport. Închiderea traficului pe magistrala afectat a creat haos în alte părți și mai multe incidente s-au produs în cursul dimineții de luni. Din cauza aglomerației, o femeie a căzut pe șinele de metrou la stația Kowloon Tong, provocând o suspendare temporară a serviciului în acea zonă. Rețeaua de metrou a Hong Kong-ului este utilizată de până la șase milioane de persoane zilnic în timpul săptămânii.

Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/haos-in ... it-2577124

3.jpg (180.99 KB; downloaded 3774 times)

 


Re: China punmeister

Despre unicul sistem Transrapid din Shanghai implementat de Siemens - ThyssenKrupp in anul 2004.


 




Re: China macheta218

https://www.youtube.com/watch?v=1JbI8Ml25WQ
"A Trip to Guangzhou metro line 18 in China , it is he fastest metro line in the world.
Guangzhou metro line 18 is one of the urban express lines of Guangzhou Metro. It is the first all underground urban express line with a speed of 160 kilometers per hour in China. Its logo color is bay area blue. It is also the fastest metro line in the world. The metro line was opened on September 28, 2021.
As of September 2021, Guangzhou metro line 18 starts from Xiancun station, passes through Tianhe District, Haizhu District, Panyu District and Nansha District, connects Zhujiang New Town, Pazhou District, Panyu Square, Nansha Wanqingsha and other plates, and ends at Wanqingsha station. The line is roughly north-south.
As of September 2021, phase I of Guangzhou metro line 18 has a total length of 61.3km, of which the first section is 58.3km long, all of which are underground. A total of 9 stations are set (one station is suspended), all of which are underground stations."



 


Re: China WT_fan06

Prezentarea metroului din Shanghai:


 


Re: China shoppy

Accident la metroul din Beijing, se pare ca sistemul CBTC chinezesc a permis ca un tren sa fie ajuns din urma si lovit de urmatorul tren.



 


Go to page:  1 2
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Asia  • 
Choose destination

Since our 2266 forum members have written 419428 posts in 5230 topics and 511 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use