Zona metropolitană BucureștiTotul despre BucureștiInfrastructura, utilitățile și serviciile publice din București

 

Topic: Iluminat public

1103 posts, 235336 views
 
Go to page:  1  ... 42 43 44 45 46 47 48  ... 79
 
 

📖 Pagination options
Re: Iluminat public Cristi N

Ai idee daca Flash se va ocupa de intretinerea iluminatului pentru tot DRDP Bucuresti sau doar pentru tronsonul asta de DN1?

Te intreb asta pentru ca dincolo, la benzinari discutam despre iluminatul lipsa de pe tronsonul de A3 dintre Popasului si DNCB. Iar daca stau sa ma gandesc la cate locuri din administrarea DRDP nu merge iluminatul ma ia durerea de cap.

Intre timp o sa incerc sa caut si eu contractul pe SICAP sa vad ce gasesc.

 


Re: Iluminat public faraonul

Flash se va ocupa de toate drumurile din administrarea DRDP Bucuresti:

DNCB, A3, A2, pasajele de pe centura Vest a Ploieștiului, Pasajul Chitila, Pasajul Otopeni de la aeroport, Pasajul Otopeni de peste DNCB, pasajul hobanat de pe DNCB, pasajul Jandarmeriei, pasajul IKEA, pasajul Ștefănești, Pasajul Tunari și multe altele.

 


Re: Iluminat public Cristi N

Minunat atunci. In cazul asta spor la munca pentru baietii de la Flash si celor de la DRDP Bucuresti spor la bani, o sa aiba destule facturi de platit.  :D

 


Re: Iluminat public Albert

Atunci sa-i vedem pe băieții de la Flash la treaba. :bere:

 


Re: Iluminat public faraonul

Sper sa prinda avant si sa faca treaba buna. Au foarte multe de facut, situatia este dezastruoasa din punct de vedere al iluminatului public pe drumurile ce apartin de DRDP Bucuresti. Inca nu vad o schimbare majora dar am auzit ca sunt profesionisti.

Pasajul Brazi este in bezna totala, la Baneasa este praf totul.  DNCB este iar jumatate in bezna.

 


Re: Iluminat public faraonul

Revin cu noutati din domeniu:

1. Ieri au fost montate cele 42 de corpuri in Pasajul Piata Presei. Acum merg toate corpurile. O sa sesizati o diferenta de temperatura de culoare intre lampile noi si cele vechi dar in timp nu va mai fi asa de evidenta.

2. Luxten continua cu PMB inca 3 luni pana la 30 iunie. Este o veste buna, sper sa mai vedem cateva bulevarde modernizate.

3. Avariile de pe Kiseleff si Ion Mihalache au fost sesizate la ENEL.  In urma vantului puternic din 22 februarie au fost afectate retelelele aeriene.

4. Pasajul Piata Unirii va intra in modernizare. Dupa ce rezolva problemele de infiltratii vor inlocui si iluminatul public. Se estimeaza ca va dura 2 ani.

5. Saptamana viitoare Flash Lighting reia lucrarile pe DN1. Daca mergeti la Brasov o sa vedeti cum arata intrarea in oras facuta de ei acolo. Superb. Nu se trece la LEd dar se repara tot ce este acolo.

5. A3 - iluminatul lipsa se va repara in aceasta vara, la fel si pe centura Bucuresti intre Otopeni si Mogosoaia.

6. A4 (Ovidiu - Constanta) - sper ca DRDP Constanta sa refaca iluminatul pana la 1 mai sau 1 iunie. Nu a functionat niciodata din 2011/2012. Le-am scris si eu.

Tinem aproape.

 


Re: Iluminat public TibiV

faraonul wrote:
Revin cu noutati din domeniu:
4. Pasajul Piata Unirii va intra in modernizare. Dupa ce rezolva problemele de infiltratii vor inlocui si iluminatul public. Se estimeaza cava dura 2 ani.

In cat timp s-a construit pasajul pe vremea ailalta?....

Se zice ca la proces Nicusor ar fi zis: N-o sa zugraviti voi in 5 ani ce a construit tata intr-un sinur an...  :lol:

 


Re: Iluminat public faraonul

Oficial in 34 de zile, real in 6 luni. Acum dureaza 2 ani reabilitarea lui. Jalnic. Au trecut peste 30 de ani si am involuat.

 


Re: Iluminat public punmeister

Depinde si cine se va ocupa de modernizarea pasajului, ca daca se ocupa cineva precum Aktor, stam 10 ani :popa:
Modernizarea pasajului in 2009 a durat 4 luni.

 


Re: Iluminat public faraonul

Stiu. Arata decent in 2009. Problema este mentenanta. Se pare insa ca acum vor sa intervina mai mult decat sa schimbe alucobond-ul si iluminatul public. Iluminatul public se reface in 3-4 saptamani.

 


Re: Iluminat public aztec

Infiltratile le rezolvi...pe la exterior.
Probabil vor sa faca ca la Lujerului...dar o sa iasa un deranj imens la suprafata. Adica spart totul la suprafata pana la exteriorul pasajului si refacuta hidroizolatia...
Posibil ca de aici sa fie termenul asa mare...ca altfel nu e explicabil...si o sa coste......cat unul nou...

 


Re: Iluminat public punmeister

Nu stiu daca s-a scris pe aici, am vazut ca au pus corpuri LED pe Calarasi pana la Sfanta Vineri, desi erau cateva zone unde iluminatul nu functiona m

 


Re: Iluminat public Albert

Când vad iluminatul reparat in dreptul aeroportului Băneasa,cred ca ma duc sa ii iau in brațe pe băieții de la Flash. :lol:

 


Re: Iluminat public faraonul

Albert stai la rând. Eu aștept momentul asta de 6 ani. Anul trecut au funcționat aproape toți stâlpii timp de 2 zile. Eram așa bucuros când i-am văzut aprinsi. Apoi au  urmat 3 accidente rutiere în care s-au distrus stâlpii, au lucrat cei care au montat irigațiile  și au rupt cablurile când au făcut acele șanțuri.

 


Go to page:  1  ... 42 43 44 45 46 47 48  ... 79
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Infrastructura, utilitățile și serviciile publice din București  • 
Choose destination

Since our 2266 forum members have written 419428 posts in 5230 topics and 511 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use