Ce pacat ca pe vremea libidinosului primar numit Viorel Lis nu s-au alocat fonduri pentru proiectul venit din partea cehilor pentru modernizarea Tatrelor T4R, "acasa la mama lor", dupa modelul K3R.N cehesc, adica un fel de V3A cu podea joasa in sectiunea C. Acum am fi avut 130 de vagoane "Bucur - V3A", cu podea joasa la mijloc si capacitate sporita de transport, in loc de 116 vechituri din '75 care nu cred ca o mai duc mult, 8 vagoane care se descurca binisor si 3 "mortăuri in groapă"
Revenind la ale noastre, 3003 din cate stiu are echipamente identice cu restul seriei de la 3004 in sus, doar designul e diferit, deci nu vad de ce n-ar fi la fel de fiabil ca "sagetile albastre". Marea problema la 3001 si 3002 erau de fapt tiristorii care picau intr-o veselie, din aceasta cauza vagoanele ramanand frecvent blocate in traseu. Asta pe langa dificultatile cu boghiuri impilate si alte minuni, "simptom" intalnit si la restul seriei, datorat, din cate mi s-a spus, solutiei proaste de modernizare a boghiului Tatra cu sistem H&K. Ma rog...
O alta problema la 3001 si 3002 era sistemul bidirectional cu porcariile alea de trape care se muta de pe o parte pe alta, si care daca nu sunt fixate cum trebuie vagonul nu poate pleca. Mai mult, trapele sunt actionate electric.

Nu inteleg de ce nu s-a incercat un alt gen de actionare a lor, hidraulica de exemplu. Apropo de asta, n-am mers deloc cu 48 in 2002, cand 3001 si 3002 erau folosite in sistem bidirectional la rebrusmentul de la Compasului, dar cred ca era ceva "distractie" cu trapele alea...
Stiu ca in vara lui 2008, cu 3002 aproape se reusise "imposibilul", adica repararea in depou, cu piese canibalizate de la 3001, din cate mi s-a spus, si facea probe de noapte la acel moment. Nu stiu daca a ajuns sa circule si cu calatori in acea perioada, dar nu cred. Tot atunci era vorba ca pe 3001 si 3002 se va incerca implementarea sistemelor de comanda de pe restul seriei cand vor ajunge la RK (adica choppere + sisteme de tractiune noi), in masura posibilitatilor financiare. Din ce citesc pe aici, vad ca nici asta nu s-a facut, cel putin la 3002.
Oricum, mi se pare foarte putin probabil ca aceste vagoane sa fie casate, mai ales ca sunt primele tramvaie "moderne" ale RATB, cu caroserie de aluminiu cu elemente de fibra de sticla, foarte rezistente la degradare, geamuri lipite direct de caroserie, tehnologie IGBT etc.. Poate intr-un final vor avea soarta lui 205 si le vom vedea pe linia metroului usuratic, eventual cuplate, asa cum era de fapt si proiectul initial. Vise...