Regiunile RomânieiMoldovaJudețul Galați

 

Topic: Stiri, noutati, perspective

293 posts, 146375 views
 
Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 21
 
 

📖 Pagination options
Re: Stiri, noutati, perspective micutzu

Mai bine exces decat deficit.Oricum,felicitari celor din Galati pentru initiativa de modernizare si extindere a retelei de troleibuz.Si parcul de troleibuze al regiei din Galati cred ca e cel mai modern din tara la ora actuala.

 


Re: Stiri, noutati, perspective deprodio

Postat pe contul de facebook al Transurb Galati:

Transurb wrote:
Societatea Transurb SA informează că a demarat procedura privind organizarea licitației în vederea achiziționării a 40 de autobuze de mare capacitate pentru transportul public local de persoane.
În acest sens, Transurb SA a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice un anunț în care menționează caracteristicile tehnice pe care trebuie să le îndeplinească noile autobuze.
Cele 40 de autobuze Euro 6 vor avea, fiecare, lungimea de 12 metri și o capacitate de transport de minimum 85 de persoane (pe scaune și în picioare), din care minimum 25 pe scaune (plus un loc scaun rulant și un loc conducător auto).
De asemenea, autobuzele vor avea podeaua joasă și vor fi prevăzute cu rampă pentru accesul persoanelor cu dizabilități (plus buton exterior de deschidere pentru aceste persoane).
Vehiculele vor fi dotate cu aer condiționat, afișaj de tip LED, sistem de supraveghere video și validatoare de card compatibile cu sistemul de ticketing ce urmează a fi implementat în Galați.
Valoarea totală estimată a achiziției este de 42.750.000 lei (fără TVA) pentru achiziționarea unui număr de 40 de autobuze de mare capacitate. Sumele necesare vor fi suportate de societatea Transurb SA, prin contractarea unui credit bancar, în care, Primăria municipiului Galați va fi garantul societății în vederea garantării creditului .

 


Re: Stiri, noutati, perspective alex83

Daca vreti sa faceti un post separat:

Link SEAP: http://sicap-prod.e-licitatie.ro/pub/no ... /100048525
Numar anunt: CN1009183

 


Re: Stiri, noutati, perspective Puss in Boots

Credeam ca alea 40 de autobuze de mare capacitate sunt macar articulate :D daca tot se vorbeste de "mare capacitate".

 


Re: Stiri, noutati, perspective ticker

Din pacate mare capacitate inseamna doar 11-12.5m

Am atasat caietul de sarcini.

Poate se muta posturile intr-un topic separat de un moderator.
caiet sarcini 40 abz.pdf
caiet sarcini 40 abz.pdf (6.2 MB; downloaded 241 times)

 


Re: Stiri, noutati, perspective WT_fan06

Pe lângă acest aspect, cam dezamăgitor faptul că iau autobuze diesel, în loc să acceseze fonduri europene prin axa 4 pentru a lua autobuze hibride, de exemplu. După figura pozitivă cu troleibuzele, ar fi putut să ia nişte vehicule mai ecologice şi mai mari (12m nu e un autobuz de capacitate mare, ci medie).
Va fi un autobuz LF sau LE cu 3 uşi şi cabină separată..

 


Re: Stiri, noutati, perspective deprodio

Va urma si o licitatie de 50 autobuze hibride organizata de primarie.Aceste 40 de autobuze vor fi achizitionate de Transurb,nu de primarie.

 


Re: Stiri, noutati, perspective Puss in Boots

Asa mare e parcul Galatiului, de 100+ autobuze? Sau taie tot si raman cu astea 90? Si asa mi se pare multicel. In conditiile in care vor sa dezvolte troleul.

 


Re: Stiri, noutati, perspective deprodio

Pai 30 den-uri + 25 MAZ-uri +37 Berkhoff-uri+39 Wrightbus Commander...in jur de 130 de buc.Asta-i parcul actual.Probabil vor casa Den-urile,MAZ-urile,Berkhoff-urile si cateva Wrightbus.

 


Re: Stiri, noutati, perspective micutzu

MAZ-urile nu au de ce sa le caseze inca, deoarece sunt cele mai noi din parcul actual.Abia au vreo 10 ani de exploatare, fata de 17-20 cat au celelalte.

 


Re: Stiri, noutati, perspective stefan_br

Daca tehnic unele nu mai corespund si provoaca pierderi evident ca vor fi retrae/casate. Vedem pe viitor (nu stam sa umplem pagini cu presupuneri). Oricum, unul din ele este deja casat parca.

 


Re: Stiri, noutati, perspective deprodio

Sunt 5 MAZ-uri casate.

 


Re: Stiri, noutati, perspective Cosmin Niculiţa

Cele 5 MAZ-uri casate sunt (in ordine cronologica): 41,68,55,75,39. Den-uri casate ar fi LTB,LTJ,LTR,LTA,LSN,LSR (ar mai fi inca doua, pe care nu stiu care sunt casate), LKI in urma accidentului de anul trecut, PIY nu stiu sigur daca este si el la casare, si Berkhof-urile: YNI (care a luat foc la sensul giratoriu din Micro 13 spre Centură), EKK și DDH. La troleibuze, MAZ-ul 1407 va fi primul troleibuz achizitionat in ultimii zece ani care va fi casat. La tramvaie, sunt vesti bune datorită lui 1533, deoarece a avut un RK, iar rezultatul a ieșit ceva unic. Deci, 1533, este un tramvai „unicat” al Galați-ului.

 


Re: Stiri, noutati, perspective deprodio

Ai putea sa faci o poza cu 1533?

 


Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 21
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Județul Galați  • 
Choose destination

Since our 2257 forum members have written 418807 posts in 5221 topics and 510 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use