Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiStrăpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești

 

Topic: Stiri si articole din presa

52 posts, 29368 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1 2 3 4
 
 

📖 Pagination options
Re: Stiri si articole din presa danielstan

Sunt ironici astia cu  „Realizarea condițiilor de coexistență " - pasamite i-a deranjat primaria cu pasajul... si i-a pus la cheltuiala.

 


Re: Stiri si articole din presa shoppy

Nu cheltuie nimic nici un proprietar de stalpi, cine vrea modificari, acela le plateste.

 


Re: Stiri si articole din presa Adrian Rosca

Deci: atribuire in 20 septembrie, incepere lucrari in octombrie, 7 luni executie, finalizare in mai 2020. Cum lucrarile de executat la pasaj vor dura mai mult de o luna, obiectivul de a finaliza pasajul pana la alegerile locale este ratat. "Sabotaj!" ar zice duamna.  :lol:

Dar parca si Enel-ul are o linie de inaltat acolo, nu numai Traselectrica, n'est-ce pas?

 


Re: Stiri si articole din presa TibiV

proiectare și execuție lucrări în LEA 220 și 400kV aparținând CNTEE Transelectrica SA și în LEA 110kV aparținând E-distribuție Muntenia SA.”

http://mobilitate.eu/transelectrica-lin ... i-dudescu/

 


Re: Stiri si articole din presa Adrian Rosca

Merci, nu observasem. Ma intreb cum poate sa organizeze Transelectrica o licitatie pentru lucrari apartinand unei alte entitati.

 


Re: Stiri si articole din presa shoppy

Deocamdata este doar studiul, care oricum trebuie facut de o firma acreditata si apoi acceptat de Transelectrica.

 


Re: Stiri si articole din presa punmeister

"Proiect de hotărâre privind declanșarea procedurilor de expropriere pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică „Străpungere Bulevardul Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu Etapa II - Km 2+400 – intersecție Calea Vitan Bârzești” în vederea continuării lucrărilor de interes public local"
03_20190226.pdf
03_20190226.pdf (484.57 KB; downloaded 307 times)

 


Re: Stiri si articole din presa TibiV

Primăria Capitalei a declanșat procedura de expropriere pentru faza II din străpungerea Nicolae Grigorescu

​Primăria Capitalei a declanșat procedura de expropriere pentru continuarea lucrărilor la Străpungerea Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu, etapa II, urmând să fie expropriați circa 16.000 mp de teren proprietate privată, valoarea estimată a despăgubirilor fiind de circa 9 milioane lei fără TVA, potrivit unei hotărâri aprobate de Consiliul General, la finalul lunii februarie. Lucrarea va costa circa 63 milioane de lei și presupune lărgirea străzii Iuliu Hațeganu, după coborârea de pe pasajul Nicolae Grigorescu, la trei benzi pe sens, până la intersecția cu Șoseaua Vitan Bârzești. Reprezentanții Primăriei Capitalei nu pot da însă un termen clar la care va fi dat în folosință Pasajul Nicolae Grigorescu, care face parte din primul tronson. Noua arteră va avea o lungime de 1,3 km, 6 benzi și 3 stații de autobuz și se estimează că va costa 63 milioane lei.

”Acum două ședințe Consiliul General a votat indicatorii tehnico-economici ai acestui obiectiv, care înseamnă continuarea pasajului Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu, pe strada Iuliu Hațeganu, până la intersecția cu Vitan Bârzești. Va fi o extindere a străzii actuale la trei benzi pe sens, cu stații pentru RATB, iluminat public, modernizarea rețelelor și facilitare a accesului riveranilor. Coridorul de exproprieri a fost avizat de OCPI și votat în ședința de Consiliu General. Vorbim de 11 terenuri afectate, din care cel mai mare este cel al Ministerului Apărării. Noi am scris Ministerului că avem în plan această modernizare, am primit un răspuns pozitiv. Vom transmite hotărârea CGMB aferentă solicitării de a ne ceda terenul pentru întocmirea unei Hotărâri de Guvern în acest sens. La proiectul tehnic deja se lucrează cu Compania Municipală Dezvoltare Durabilă. Imediat după ce se va face transferul terenului, vom putea trece la relocarea rețelelor și la lucrarea de supralărgire”, a explicat pentru HotNews.ro, Marius Coaje, consilierul primarului Gabriela Firea pe probleme de infrastructură.

”Am decis ca în a doua etapă să avem transport public în zonă, am făcut un act adițional cu asocierea care a câștigat prima etapă și vom introduce iluminatul public, care nu a fost în contractul inițial, separatoare de drum, fiindcă va avea statutul de drum expres, semaforizare și alveole pentru transoportul public”, a declarat Marius Coaje.

”Pasajul de la Nicolae Grigorescu este executat în proporție de 98%. Ca să finalizeze acest proiect, Primăria Capitalei avea nevoie de supraînălțarea liniilor de tensiune care aparțin Enel și Transelectrica. Am făcut contracte cu ei, am plătit tot ce trebuia către ei, iar săptămâna trecută am văzut anunțul celor două companii în SICAP, am scos la licitație proiectarea și execuția acestor lucrări de supraînălțare. Termenul pe care și l-au asumat cei de la Transelectrica este de 7 luni”, a declarat Marius Coaje.

https://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-23009256-primaria-capitalei-declansat-procedura-expropriere-pentru-faza-din-strapungerea-nicolae-grigorescu-strapungerea-avionului-drum-nou-intre-barbu-vacarescu-cartierul-anl-henri-coanda-costa-peste-440-mili.htm

 


Re: Stiri si articole din presa cris_m

Hai sa vedem ce iese din treaba asta. Chiar sunt curios.

 


Re: Stiri si articole din presa punmeister

"Proiect de hotărâre privind solicitarea către Guvernul României de emitere a unei hotărâri pentru transmiterea din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Apărării Naționale în domeniul public al Municipiului București și administrarea Consiliului General al Municipiului București a unei construcții și a unei suprafețe de teren din imobilul situat în sectorul 4 al Municipiului București, Șoseaua Vitan Bârzești nr. 2 – 4, în vederea realizării obiectivului de investiții Străpungere B-dul Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu Etapa II – km 2+400 – intersecție Calea Vitan Bârzești"

"Proiect de hotărâre privind solicitarea către Guvernul României de emitere a unei hotărâri pentru transmiterea din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Sănătății în domeniul public al Municipiului București și administrarea Consiliului General al Municipiului București a unei suprafețe de teren din imobilul situat în sectorul 4 al Municipiului București, Șoseaua Vitan Bârzești nr. 9 – 11, în vederea realizării obiectivului de investiții Străpungere B-dul Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu Etapa II – km 2+400 – intersecție Calea Vitan Bârzești"
16_20190311.pdf
16_20190311.pdf (673.79 KB; downloaded 287 times)
17_20190311.pdf
17_20190311.pdf (559.16 KB; downloaded 281 times)

 


Re: Stiri si articole din presa punmeister

punmeister wrote:
Minunea secolului 21!
Compania nationala de transport al energiei electrice “Transelectrica” SA a lansat licitația pentru „Realizarea condițiilor de coexistență a obiectivului Străpungere B-dul Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu cu liniile electrice 110, 220 și 400 kV implică proiectare și execuție lucrări în LEA 220 și 400kV aparținând CNTEE Transelectrica SA și în LEA 110kV aparținând E-distribuție Muntenia SA.” Durata de realizare va fi de 7 luni iar valoarea lucrărilor ajunge la 6,1 milioane lei. Ofertele pot fi depuse până la data de 20.03.2019, urmând ca atribuirea să aibă loc până la data de 20.09.2019.

http://mobilitate.eu/transelectrica-lin ... i-dudescu/

Si a fost anulata :popa:

 


Re: Stiri si articole din presa Adrian Rosca

S-a anulat, dar s-a scos din nou la licitatie:

Anunt de participare: [CN1009798]

Modificari linii electrice aeriene cu tensiuni de 110kV, 220kV si 400kV pentru realizarea obiectivului “ Strapungere Bulevardul Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu

Realizarea condițiilor de coexistență a obiectivului Străpungere B-dul Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu cu liniile electrice 110, 220 și 400 kV implică proiectare și execuție lucrări în LEA 220 și 400kV aparținând CNTEE Transelectrica SA și în LEA 110kV aparținând E-distribuție Muntenia SA.

Valoarea totala estimata: 4,997,585.04 lei

Durata in luni: 7

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare: 11.04.2019

 


Re: Stiri si articole din presa TibiV

Bine au ieftinit lucrarea...

 


Re: Stiri si articole din presa shoppy

Adica nu au reusit sa faca pe bani multi si acum incearca pe mai putini? Daca se leaga si de 400 si de 220, pai ne trece baba cu colaci uscati, mai vorbim pe la anu.

 


Go to page:  1 2 3 4
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești  • 
Choose destination

Since our 2265 forum members have written 419370 posts in 5230 topics and 511 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use