Zona metropolitană BucureștiPrezentarea rețelei de tramvai din București

 

Topic: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim

1057 posts, 267041 views
 
Go to page:  1  ... 53 54 55 56 57 58 59  ... 76
 
 

📖 Pagination options
Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim Valentin

Când văd asta cu "mananca bani" ... Chiar ți se pare mult pentru niste garduri? Cât costă bordurile din S4? Nu mai zic de diferența dintre garduri și pasajele pentru șoferi. Eu zic că un tramvai este mult mai important că o mașină cu un șofer.

 


Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim shoppy

Da, vai cat se fura cu gardul/vopseaua/surubul, vai nu mai are loc ambulanta cu bolnavul critic, cum a explodat peste noapte patriotismu si civismu in ei, ia sa iasa si toti acesti nou descoperiti patrioti la protest, pun pariu ca s-ar dubla numarul protestatarilor si poate chiar ar iesi ceva bun.

 


Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim andrei11

Să crezi tu că au dispărut prostituatele de pe Văcărești / Mihai Bravu ( Sectoarele 3 și 4 ).  S-au retrasat  perimetrele. Tot acolo sunt dar nu le mai vezi. Oricum acum e frig și activitatea e mai redusă.
Stimate coleg, cât privește gardurile, probabil că există un grup pe Facebook echivalent cu  << Salvați Cartierul Berceni >>, un grup unde oamenii se opun gardurilor.
Dpmdv unica solutie era trasarea liniilor continue de-a lungul sinelor de tramvai. Cu campanie de constientizare atat in mediul online cat si tv, plus actiuni ale politiei rutiere in punctele nevralgice, usor usor se stopa si fenomenul de blocare a liniilor de tramvai aferente.
Este un punct de vedere total nerealist. Dar ți-am spus, caută un grup pe Facebook cu gardurile, poate mai găsești colegi de suferință acolo.

 


Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim Mihaitza07

@ shoppy, logica ta este paralela cu measajele scrise, iar raspunsul, la fel, paralel cu mesajele postate. Anticipez ca nu ai permis de conducere, bineinteles ca nu ai idee si de aspecte legate de trafic, legislatie rutiera, de aici si rautatea / ura impotriva miliardarilor sau a zeilor ce beneficiaza de acel permis de conducere, in detrimentul ( te citez ) saracilor ce folosesc mijloacele de transport in comun. Niste nenorociti si aia de salveaza vieti, garduri la tramvai sa fie si noi sa #rezistam la proteste. Caci daca #rezistam inseamna ca suntem patrioti.
La fel vorbesti si de motociclete, habar n-ai ce efect are uleiul pe sosea asupra anvelopelor unui autoturism, d-apai asupra unei motociclete. Tot motociclistul fiind vinovat in caz de da peste o pata de ulei.
Se vede ca nu ai nicio legatura cu autovehiculele...

@ Valentin, este vorba ca sunt bani mancati de pomana si in loc sa fie folositi pentru decongestionarea traficului, sunt folositi pentru ingreunarea acestuia.

In fine, nu trebuie sa fie nimeni de acord cu mine. Inteleg ca este un forum dedicat si sunt numai pasionati de transport, de aici si aceasta inversunare. Nu incerc sa schimb ideile sau parerile nimanui.
Pur si simplu mi-am expus parerea, am venit si cu argumente. Daca este ceva de inteles, de priceput si cineva a inteles ceva bine, daca nu, la fel de bine, puteti trece mai departe si va inteleg.
Nu sunt impotriva transportului in comun, il folosesc in 90% din cazuri in deplasarile mele si bifez cardul ori de cate ori ma sui in ele. Am treaba la Unirii merg cu 232, la Grand Arena merg cu 313, in Autovit cu tramvaiul sau pe jos pana la Ira si de acolo 102, la Tineretului pe jos prin parc, la Vitan cu tramvaiul, la Lia Manoliu cu tramvaiul si exemplele pot continua ca punct de plecare Piata Sudului.

 


Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim andrei11

Mihaitza, sesizez că ne faci pe toți afoni / neșcoliți / amatori, singurul care deții adevărul suprem ești tu...Îmi aduce aminte de bancul acela cu autostrada...Pe mine m-ai atac de cel puțin două ori  pe motiv că nu știu legislație rutieră și că nu știu ce vorbesc...Am mai multe cursuri de legislație rutierăabsolvite pe bune decât îți închipui tu...Iar dacă nu le absolveam pe bune eram până acum de câteva ori în pușcărie pentru că unii dintre noi au avut oarece răspunderi în viața de zi cu zi...Nu toată lumea stă  la birou 8 ore și butonează calculatorul, în paralel eventual activând și pe Facebook / vizionând filme.
Pur si simplu mi-am expus parerea, am venit si cu argumente.
N-ai venit cu niciun argumet, mai degrabă ți-ai expus ideile tale de șofer frustat că nu poți face unele manevre ilegale. Sau de șofer care știe legislație aproximativ...Habar n-am,  oricum  după disputa aceea cu folosirea luminilor albastre fără sirenă de către salvare este clar că nu prea cunoști legislație, chit că ești șofer.

 


Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim TibiV

Habar nu am, sa fiu revoltat si sa ma arunc in disputa?!...
(Sorry, nu am intrat pe forum fix dinainte sa inceapa aceasta nebunie...)

Sau mai bine fac un inventar/o sinteza?....
:lol:

Mai bine as face o megasinteza...
Dar nu pot...
Sunt pe jos de ras... :lol:  :lol:  :lol:

OK...
:lol:  :lol:  :lol:
Dar sinteza-sintezelor mi s-a parut asta (desi eu si shoppy nu ne iubim prea mult...):
shoppy wrote:
Mihaitza, logica ta prezinta niste deficiente:
- in cazul prostituatelor toata lumea este de acord ca nu este normal sa ai prostituate la vedere pe bulevard
- in cazul liniei de tramvai toata lumea este de acord ca trebuie sa mearga si masinile pe ea iar daca la saracii din tramvai nu le convine atunci sa puna osu la traba ca sa nu mai fie saraci si sa isi ia si ei masini
- in generalromanul crede ca este incorect sa plateasca impozite, asigurari, amenzi, vigneta, taxa de parcare, taxa de acces in oras, taxa de orice, asa cao sa voteze mereu pe aia care o sa ii promita fix asta

Deci ”blonda” va mai castiga un mandat...
:lol:  :lol:  :lol:
((Personal, nu sunt de acord cu supozitiile despre locul prostituatelor !...  :lol: )
:bere:

 


Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim 1689

andrei11 wrote:
1689 wrote:
Primul punct nevralgic va fi rondul de la Pta Sudului, iar cel de-al doilea va fi rondul de la Brincoveanu. Sint convins ca nu s-a obosit nimeni sa faca niste proiectii de trafic.

Sugerezi că e mai bine fără gard când tramvaiul e blocat de mașini ?


Nu, in nici un caz.

In fiecare zi vad cum imi creste tensiunea cind vad nesimtitii care "se grabesc" depasind coloana pe linia de tramvai si - dupa aia - fortind agresiv intrarea in fata mea cind vad tramvaiul in spate (altfel n-au nici o jena sa continue pe banda "pentru speciali").

Ceea ce spun (si repet) este ca un gard continuu de la Pta Sudului la Brincoveanu si dupa aceea inca unul continuu pina la Pieptanari va aglomera punctele pe care le-am descris si - urmarea (ne)fireasca - va fi blocarea intersectiilor (pentru ca, nu-i asa, viata pe prea scurta pentru a astepta sa ai loc sa traversezi intersectia, asa ca mai bine stai intr-un spaghetti de masini in mijlocul ei decit sa se bage altii in fata ta).

O sa vedem cum va functiona, insa - asa cum am spus - sint convins ca nu s-a gindit nimeni la impactul negativ al gardurilor. Toata lumea ori injura (pentru ca...) ori aplauda (pentru ca...), dar asta e doar o masura populista care ingenuncheaza legea.

 


Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim Puss in Boots

Daca ar fi disciplina in trafic si respectarea legilor precum si respectul fata de ceilalti nu ar mai fi nevoie de garduri.

 


Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim 1689

Cred c-ar fi suficienta aplicarea legii.

 


Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim cris_m

Ultimele mesaje au fost mutate la club, fiind discutii generale care se poarta la o bere in oras. Reveniti la discutii pertinente despre aceste garduri!

 


Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim alexxd_31

Adevarul este ca gardurile sunt inestetice. Eu as fi facut o rigola lata de 25 -30 cm si tot asa de adanca paralela cu linia de tramvai si neacoperita, semnalizata corespunzator.
Sper ca urmatoarele lucrari de modernizeze sa se faca utilizand solutia green track. (Bd-ul Basarabia, Barbu Vacarescu, etc...)

 


Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim shoppy

Nu i-a lasat politia sa faca green track pentru ca inelul este ruta importanta pentru ambulante, pompieri si politie.
Si uite ce a iesit pe Pantelimon in fata la Megamall, au mers fara jena pe greentrack pana cand au distrus iarba si a iesit un drum de pamant, si merg pe el si gata.

 


Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim BIGRED1984

Raspunzand colegului de mai sus,trecand ieri pe acolo, cred ca o sa fie loc de intors in fata scolii de politie. De asemenea, cred ca o sa ramana si la Stoian Militaru, sau macar la iesirea de la fosta "Gradina de sud", avand in vedere ca acolo se face o parcare destul de mare

 


Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim TibiV

Vacaresti, astazi 11 februarie, ora 13















Suruburile inca lucesc de noi ce sunt...










 


Go to page:  1  ... 53 54 55 56 57 58 59  ... 76
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Prezentarea rețelei de tramvai din București  • 
Choose destination

Since our 2277 forum members have written 420528 posts in 5240 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use