Despre asociație și site-urile metrouusor.comAsociația "Metrou Ușor": Obiective, activități, proiecte, informațiiPetiții, luări de poziție, proiecte și solicitări realizate de Asociația „Metrou Ușor”

 

Topic: Optimizarea introducerii de autobuze electrice și troleibuze cu autonomie

30 posts, 13423 views
 
Go to page:  1 2 3
 
 

📖 Pagination options
Optimizarea introducerii de autobuze electrice și troleibuze cu autonomie Costin

Am trimis catre PMB o solicitare de informatii si o propunere privind achizitia de troleibuze de catre PMB, precum si despre cateva trasee existente (73, 97).
Asociatia Metrou Usor - troleibuze STB (Ianuarie 2019).pdf
Asociatia Metrou Usor - troleibuze STB (Ianuarie 2019).pdf (155.62 KB; downloaded 935 times)

 


Re: Solicitare info+propuneri privind achizitia+traseele de Puss in Boots

Chiar sunt curios ce raspuns din topor ofera "noua" STB (sa nu se delimiteze cumva de "propunerile" grelei mosteniri RATB  :lol: ) Nu m-ar mira sa zica "nu se merita" (ca sunt oameni educati la STB) ca peste vreun an doi sa vedem ca apar niste trolee articulate si bucla respectiva.

Stiu ca se mai vehicula pe undeva dar ati incercat sa trimiteti o petitie la Romania te iubesc pentru o emisiune daca nu o serie dedicata transportului public? Si nu doar acolo. Sa cresteti "awareness"-ul cum se zice  ;)  Macar emisiunea aia are audienta si reportajele sunt facute profesionist nu de fatuci prompteriste, poate asa sa se vada ceva mai concret. Pt ca fara o sustinere mass media nu pui oaresce presiune pe nimeni. PMB are obrajii grosi si tupeu pe masura. Asta apropo de liniile din Est (si de peste tot), de PMUD, de achizitiile prezente si viitoare, de linii, de planuri si nu de vorbe, de muzeu etc.

 


Re: Solicitare info+propuneri privind achizitia+traseele de Costin

Momentan avem nr de inregistrare...
Buna ziua,

Solicitarea dvs.a fost inregistrata cu nr.1695406/04.01.2019



Cu stima,        
Directia Relatii cu Publicul si Registratura – P.M.B.    

 


Re: Solicitare info+propuneri privind achizitia+traseele de Cristi N

Pentru Romania te Iubesc incercati sa il abordati pe Vitalie Cojocari, el se ocupa de multe din reportaje. Cel putin pe pagina lui de facebook apar in mod constant posturi legate de infrastructura (RADET, CFR) sau autobuzele noi Otokar. FB

 


Re: Solicitare info+propuneri privind achizitia+traseele de ByOnu

Este foarte buna sugestia, multumim! Asociatia a raspuns pozitiv invitatiilor de interiviuri sau de preluare a punctelor de vedere (ex. Digi24, Libertatea, etc.). De obicei initiativa vine din partea media. Dar nu-i o problema, putem fi si noi cei care initiem astfel de colaborari.

In acelasi timp, trebuie sa tratam totul si prudential. Trebuie sa ne dam seama de cine anume conduce capitala si cine conduce guvernul azi. Nu uitati ca Badulescu este vice-primar si injura ca la usa cortului in timpul sedintelor. Daca alegem prost momentul unui astfel de reportaj, cum este cel pe care il propui la Romania, te iubesc!, ma tem sa nu fie risipa unei oportunitati bune de fructificat in viitor.

Personal, m-am resemnat ca pana in 2020 nu se va mai incerca ceva major. Timpul pentru a incepe si finaliza de la zero un proiect pana in alegeri este prea scurt, iar cele deja incepute sunt moarte (Grigorescu, Mihai Bravu, P&R Pantelimon, terminalul Baneasa, .. moarte!). M-am cam resemnat cu realitatea in care traim, din pacate.

 


Re: Solicitare info+propuneri privind achizitia+traseele de Cristi N

Omul e jurnalist, nu are de unde sa aiba vreun fel de cunostinte doar cel mult daca a citit pe vreun forum. Am incredere ca daca ii arati la fata locului sau ii explici cu creionul pe hartie va intelege despre ce vorbesti si va prezenta situatia intr-un mod cat mai potrivit.

Legat de colaborarea cu media, incearca sa iei legatura cu Ionut Ciurea(API/forumul PeUnde Merg), a reusit sa devina una din principalele surse de informatii pentru lucrarile de infrastructura la nivel national, in special la capitolul autostrazi. MetrouUsor ar putea sa aiba un rol asemanator la nivelul problemelor Bucurestiului. Mass media si infrastructura: discutii si proiecte

Ai dreptate 200%, nu am ce sa comentez.

Problema e cum facem ca din 2020 sa se schimbe "echipa" si Capitala/Romania sa reintre pe un fagas normal. In sens contrar ma tem ca va urma un val masiv de plecari si ne-am cam dus pe copca.

 


Re: Solicitare info+propuneri privind achizitia+traseele de ByOnu

Cristi N wrote:
Legat de colaborarea cu media, incearca sa iei legatura cu Ionut Ciurea(API/forumul PeUnde Merg)


Avem un acord de colaborare, suntem deja parteneri. ;)

 


Re: Solicitare info+propuneri privind achizitia+traseele de Puss in Boots

Poate echipa se schimba dar metehnele nu. Echipele s-au tot schimbat din 90 incoace, nu vad sa ne fi mers la nivelul dorit. Dar asta nu e subiectul. Eu mi-am pierdut demult optimismul si speranta in legatura cu orice in tara asta.
I-am scris adineaori lui Cojocari pe pagina lui de FB, poate daca-l mai contacteaza si altii plus Asociatia cu o petitie clara expunand -pe scurt- toate problemele actuale, poate se rezolva ceva. Mai ales ca Firea tot clameaza ca lupta sa fie mai bine pt transportul public si in paralel se tot aud nefacute despre Otokare si nicio miscare esentiala in rest. Deci subiectul e extrem de actualitate. Daca nu se vede ceva concret la nivelul bugetului 2019, adio si-un praz verde.

 


Re: Solicitare info+propuneri privind achizitia+traseele de Celestin Draganescu

Raspunsul PMB - putin mai detaliat. Parerea mea e ca se bazeaza mult prea mult pe "celelbrele troleibuze cu autonomie 20km" care o sa vina... candva.
Raspuns_Troleibuze_PMB.pdf
Raspuns_Troleibuze_PMB.pdf (195.98 KB; downloaded 611 times)

 


  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Solicitare info+propuneri privind achizitia+traseele de Utilizator anonim

Dar nu prea au zis nimic nou fata de ce stiam.  :roll:

 


Re: Solicitare info+propuneri privind achizitia+traseele de WT_fan06

Este penibil să foloseşti troleibuze cu autonomie pentru o porțiune de 50 de metri în loc să le foloseşti pe o altă linie care poate fi mult prelungită şi astfel ar fi chiar utilă. Risipă totală de troleibuze. Nu cred că asta figurează pe agenda de sustenabilitate a UE.

Încă o dovadă că nimeni nu gândeşte în această administrație. :mad:

 


  • GPS
  • Posted:
  •  

Re: Solicitare info+propuneri privind achizitia+traseele de GPS

195 de troleibuze ICARUS...
Genial. :popa:

 


Re: Solicitare info+propuneri privind achizitia+traseele de cris_m

Plus nenumaratele greseli de redactare, ortografie....  :popa:

 


Re: Solicitare info+propuneri privind achizitia+traseele de ByOnu

Va pierdeti in detalii, raspunsul e clar:

1. Troleibuzele articulate "incurca" traficul si/sau vor fi mai putin dinamice in cazurile in care se parcheaza ilegal.

2. Nu se va mai construi retea noua de troleibuz pentru ca autonomia le rezolva pe toate.

 


 
Go to page:  1 2 3
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Petiții, luări de poziție, proiecte și solicitări realizate de Asociația „Metrou Ușor”  • 
Choose destination

Since our 2265 forum members have written 419376 posts in 5230 topics and 511 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use