De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

 

Topic: Sa ne cunoastem mai bine

60 posts, 31498 views
 
Go to page:  1 2 3 4 5
 
 

📖 Pagination options
Re: Sa ne cunoastem mai bine BodoMinea

Nu pot edita postarea deci o să actualizez așa informațiile care nu mai sunt valabile... Mai nou sunt la „Liceul Internațional de Informatică” - ICHB. Pe lângă faptul că este un liceu bun, acum fac fie că vreau sau nu două ture complete de M3 zilnic și am ce studia.  :lol: Între timp am realizat și două aplicații mobile (Android) pe care le-am mai pus într-un topic pe forum, le găsiți aici -> UnoRail, aplicație de transport feroviar și „Mersul Trenurilor CFR” care se înțelege ce este.

 


  • GPS
  • Posted:
  •  

Re: Sa ne cunoastem mai bine GPS

Le poți face si pentru APP Store sau alte magazine online? :?
P.S.: Felicitări sa speram ca in curând vei avea din ce in ce mai multe aplicații! :)  :bere:  :bere:  :bere:

 


Re: Sa ne cunoastem mai bine andrei11

Stimati colegi,
Acest topic il pastram pentru prezentarea voluntara si pentru unele mici observatii.
Erau pe cale sa se dezvolte discutii in doua directii, RATB si CFR.
Le gasiti la topicele dedicate, respectiv
Discutii diverse despre transportul in comun din Bucuresti si Discutii diverse ( CFR )
Va multumesc.

 


  • ADK
  • Posted:
  •  

Re: Sa ne cunoastem mai bine ADK

Probabil câțiva dintre voi mă cunoașteți deja, dar nu strică să mă cunoască și ceilalți membrii. :)
Numele meu real este Adrian Kaba, am 21 de ani, sunt născut și crescut în București până în anul 2016 când din niște probleme familiale am ajuns la Buzău, unde aici am și rămas. :roll:
Sunt cond. auto (privat), dar am lucrat și o perioadă pe un Iveco de 3,5t în țară. Sunt înnebunit de autobuze de când m-am născut, am și de unde. :) Tatăl meu a fost cond. autobuz la autob. Ferentari, din 1978 până în 2011 când a ieșit la pensie și numai. 8-) Pe de altăparte, mă pasionează întreținerea mașinilor (domeniul auto), electricitatea și tot ce are legătură cu autobuzele. :D Una dintre dorințele mele, este de a lucra pe un autobuz cât mai repede. ;)

Nu mă ascund, în real-life, nu sunt prea extraordinar fizic. La un botez din iulie 2017, eu fiind cel din stânga, în cămașă albă alături de verii mei. :bere:
1 Iulie 2017, eu alături de verii mei mai mari ca mine.
eu.jpg (125.88 KB; downloaded 4522 times)


Și de când lucram pe 3,5t. Garajul, Bacăul la ora 7 dimineața (mă duceam spre jud. Neamț) și după ce am terminat 2 curse, de Pitești și Bacău. :roll:
Câteva secunde din viața unui șofer profesionist cat. B
collage.jpg (98.44 KB; downloaded 4525 times)


În rest, sper să ne înțelegem bine și cei care doresc să ia legătura cu mine, mă pot contacta cu numele real pe Facebook. :P

 


Re: Sa ne cunoastem mai bine Andrei4509

Bună dimineața, am cautat mai bine in aceasta dimineata acest topic, si doresc sa ma prezint si eu. Numele eu este Stancea Ion Andrei, am varsta de 21 de ani. Am mai fost pe forum in anii trecuti (cand ceream poze cu 864 :)) ). Din punct punct de vedere, nu mai sunt asa "nebun" după fostul DAF Castrosua, cum nici de Mercedes-ul #4509 pe care tata lucreaza (cat va mai lucra pentru ca va trece pe un Euro 4, neștiind inca indicativul). În rest, sper sa ne intelegem si sa comunicăm între noi ca si colegi in aceasta pasiune a Transportului. Va doresc toate cele bune, si un sincer La Multi Ani colegilor cu numele de Ion, Ionel si derivatele acestora.

 


Re: Sa ne cunoastem mai bine ByOnu

andrei11 wrote:
E cazul sa ma "incarnez" si eu.
Poza facuta acum vreo 2 - 3 ani, cand s-au ciocnit cele 2 tramvaie in Rahova.


Rasfoiam prin paginile astea si ma gandeam. Well, ce alt moment mai ok de facut o poza? :lol:

:bere:  :bere:  :bere:

 


  • Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Re: Sa ne cunoastem mai bine Utilizator anonim 2

Scriu aici pentru ca nu am gasit alt subiect mai potrivit. Pentru membrii mai vechi, stie cineva ce s-a intimplat cu membrul numit "Dominatrix"? Era foarte bine informat(a) in domeniul transportului urban insa avea pe post de poze tot felul de bizarerii iar mama cind mi se mai uita peste umar la calculator si vedea chestiile alea ma intreba: "forum de tramvaie zici, ha...?" :) Imi era si nu-stiu-cum sa mai intru pe forum.

"Spanksgiving", "Tops & Bottoms" = citiva termeni pe care i-am retinut din vocabularul specific :)

Am vazut ca a disparut de pe firmament; poate si-a schimbat pseudonimul sau s-a retras din proprie vointa. Sper ca nu i s-a intimplat altceva, mai rau.

 


Re: Sa ne cunoastem mai bine andrei11

Doamna respectivă ( pentru că era o doamnă ) era o persoană din Slovacia actuală cu dublă cetăţenie, familia a venit în România în anii complicaţi ai WW2.
Era cu 10 ani mai mare ca mine. A absolvit Universitatea Politehnică ( denumirea actuală a Politehnicii ) secţia  Transporturi Rutiere  în Bucureşti.
Corespondam foarte des pe e mail, a dispărut fix în aceeaşi zi în care a avut şi ultima postare  pe  forum.
Sunt două variante extrem de serioase de luat în calcul şi nu sunt spuse la mişto.
1) Doamna respectivă a decedat.
2) Altă sursă spune că a ajuns în Coreea de Nord cu un contract de colaborare privind optimizarea transportului în comun de acolo.
__________________
Avea un nume real imposibil de reprodus în limba română ( era un nume slovac ) care din păcate nu-l mai ştiu, i-am şters adresa de e mail din calculator prin 2020 când era clar că nu mai aveam nicio legătură cu dumneaei.

 


  • ADK
  • Posted:
  •  

Re: Sa ne cunoastem mai bine ADK

Chiar și eu mă întrebam ce s-a întâmplat, find mai ales un membru vechi și util, chiar dacă fotografia de la avatar nu era tocmai încântătoare pentru un forum de genul.

Unii dintre noi ne știm doar virtual, dar chiar și așa suntem ca un fel de familie și cu toate astea tot ne mai facem griji. Dacă e să fie adevărat cu Coreea de Nord, din câte știu acolo este interzisă folosirea internetului și sunatul într-o altă țară. Să sperăm doar că-i bine și va avea posibilități să poată reveni printre noi...

 


  • Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Re: Sa ne cunoastem mai bine Utilizator anonim 2

Ciudata poveste. Daca a plecat in Coreea de Nord, putea sa dea un semn inainte, sa spuna unde merge sau, daca era secret, macar sa anunte ca o perioada nu va mai intra pe forum/email. M-ar intrista sa aflu ca a fost cealalta varianta desi pare mai plauzibila.

Ar mai fi o posibilitate - am patit-o eu pe alt forum - mi-am uitat parola si a fost imposibil sa o recuperez sau sa redobindesc accesul. Bine, daca doream neaparat puteam sa imi fac alt cont (desi duplicatele sint interzise) si sa rog un moderator sa ma ajute dar concomitent mi-a mai scazut si entuziasmul pentru domeniul respectiv. Adaugind la asta faptul ca specificul forumului era apropiat de domeniul meu de activitate profesionala, am zis sa ma retrag. Unii colegi banuiau cine sint si am socotit prudent sa nu ma expun. Nu stii niciodata carui sef tembel i se nazare ca ai divulgat nu stiu ce secret de stat.

 


Re: Sa ne cunoastem mai bine andrei11

Eu am spus ceea ce ştiu cu siguranţă. Parola de la forum ca parola de la forum, dar a întrerupt total şi în aceeaşi zi şi corespondenţa de pe e mail, şi pot spune că erau cel puţin 2 - 3 e mailuri săptămânale între noi.

 


  • Mr. White
  • Posted:
  •  

Re: Sa ne cunoastem mai bine Mr. White

Salutare tuturor!
Unii ma stiu ca "Micul Vatman" pe Facebook,dar dati-mi voie sa ma prezint.
Ma numesc Alexandru Dragomir,am 14 ani si sunt din Bucuresti,cartier Colentina si sunt pasionat al transportului in comun din Bucuresti si Ilfov.
De mic am vrut sa ma plimb cu tramvaiul si prima data cand m-am plimbat langa un vatman, a fost in Martie 2016,cand vagonul 063 a fost in probe,eu având doar 7 ani,eram cu bunicul langa mine,si m-am plimbat in timpul probelor.

Cine doreste sa ia legătura cu mine are facebook-ul meu,Alexandru Dragomir.
Tramvaiul V3A-2010-CA #063 întorcând in terminalul "Pasaj Colentina"-Tudor Eugen-4 Martie 2016
Screenshot_20221016-221616_Chrome.jpg (177.1 KB; downloaded 1835 times)

 


Re: Sa ne cunoastem mai bine Costin

Salutare! Avand in vedere ca regulamentul forumului, pe care l-ai citit si cu care ai confirmat ca esti de acord la inregistrare, interzice explicit inregistrarea persoanelor sub 16 ani, iti dorim mult succes la scoala si te asteptam sa te (re)inregistrezi peste 2 ani!

 


Re: Sa ne cunoastem mai bine bogdan63

@Costin Cu tot respectul, dar mai sunt foarte mulți care sunt înregistrați aici, fie activi pe forum (care contribuie cu informații), fie nu, și au sub 16, și nu pățesc nimic, cum a pățit el acum... Și asta doar pentru că a avut curajul să își spună vârsta... Nu este discriminare? Este doar o părere personală  :bere:

 


Go to page:  1 2 3 4 5
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2266 forum members have written 419428 posts in 5230 topics and 511 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use