Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

 

Topic: Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (TPBI)

251 posts, 129999 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 2 3 4 5 6 7 8  ... 18
 
 

📖 Pagination options
Re: Asoc de dezv intercomunitara pentru t.p. B-IF (ADTPBI) dany

Autobuze conforme nu vor avea niciodata, ei urmaresc un profit cat mai mare nu altceva. Pe linia 547 de conserve au adus un autobuz “nou” (cum ii spune patronul), doar 900000 km in bord fara ac functional si cu cine stie ce alte probleme de natura tehnica. Prefer STB in detrimentul oricarui operator privat din toate punctele de vedere, atat ca si program de functionare dar si al sigurantei, confortului si lista poate continua.

 



Re: Asoc de dezv intercomunitara pentru t.p. B-IF (ADTPBI) andrei11

Puss in Boots wrote:
... nu cu ciordit din calatorii STB cu plecari inainte pe traseu etc etc.

Asta e o afirmație  care necesită o explicație:
Din moment ce călătorul preferă conserva în locul STB - ului care teoretic e în spatele conservei înseamnă destul de limpede că STB - ul care are, nu-i așa, autobuze conforme  are toate șansele să nu mai apară.
Proverbul e cât se poate de limpede :
Nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard.

 


Re: Asoc de dezv intercomunitara pentru t.p. B-IF (ADTPBI) Puss in Boots

Oh da, si-n plus oamenii se grabesc acum mai ceva ca in alte vremuri poate. Si dau 50 bani in plus la conserva decat 1.5 lei la STB pt niste conditii uneori cu mult mult mult sub. O vad si in Bucuresti cand toti se ingramadesc in primul autobuz desi in statie vin doua (sau al doilea e in campul vizual). Posibil sa nu dea banii aia daca STB-ul ar fi mai atractiv (cu tot ce presupune asta) pe traseele preorasenesti.

 


Re: Asoc de dezv intercomunitara pentru t.p. B-IF (ADTPBI) andrei11

Da, aici e problema, dacă te-ai putea baza pe STB...Dar nu te poți baza. Eu pentru Orașul Pantelimon ( și circul destul de des ! ) până acum am preferat 100 % conservele. Cică e și un STB, habar n-am ce program are și nici dacă nu sare peste curse...Idem cât am făcut naveta vreo 9 luni cu Mogoșoaia. Cică e și un autobuz de Buftea. Sa-i fie de bine, Salutări din conservă !

 


Re: Asoc de dezv intercomunitara pentru t.p. B-IF (ADTPBI) dany

Iti garantez eu ca pentru Pantelimon nu se sare peste nici o cursa, singurele cazuri de pierdere de curse sunt cand este foarte aglomerat pe iesire sau intrare in oras dar si atunci rar se pierd curse. Cunosc foarte bine linia asta si te poti baza pe orar. Clar te poti baza pe STB in Ilfov, de aceea cand vor fi introduse periferiile ar trebui ca noi cei din Ilfov(eu fiind Ilfovean) sa ne facem abonamente si sa taxam. Eu mereu am preferat in liceu RATB in locul cunservelor(poate si pentru ca ma stiu cu multi soferi si mergem cu ei in cabina dar abonamentul nu mi-a lipsit niciodata)

 


Re: Asoc de dezv intercomunitara pentru t.p. B-IF (ADTPBI) andrei11

Nu am cum să te contrazic, dar eu prefer în continuare conserva. Habar n-am când trece pe la Cora cursa asta fantomă STB  de Pantelimon, într-un an cred că am văzut-o de două ori. La conservă e mai simplu, mă urc în ea la Cora și oricum nu se așteaptă mai mult de 5 - 6 - 7 minute. Pentru Mogoșoaia idem, aici era și mai simplu, erau chiar maxi taxi civilizate care plecau des de la Clăbucet. Fraier să fiu să fi așteptat fantoma de Buftea. Iar cu Ștefănești am făcut naveta 17 ani. Când s-au desființat STB - urile am răsuflat ușurat, cu maxi taxi a fost de 1000 de ori mai bine.

 


Re: Asoc de dezv intercomunitara pentru t.p. B-IF (ADTPBI) dany

Mai jos ai programul de plecare, program ce este pus si pe site-ul STB. Stiu foarte bine linia deoarece ma cunosc cu toti soferii care lucreaza pe acolo si deseori trec pe la ei la o cursa :D
404_0.pdf
404_0.pdf (26.16 KB; downloaded 287 times)

 



Re: Asoc de dezv intercomunitara pentru t.p. B-IF (ADTPBI) punmeister

Proiect de hotărâre privind acordarea de mandat special Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov în vederea modificării contractului de delegare de gestiune încheiat cu operatorul regional Societatea de Transport București STB – S.A.:
02_20181122.pdf
02_20181122.pdf (1.1 MB; downloaded 344 times)

 


Re: Asoc de dezv intercomunitara pentru t.p. B-IF (ADTPBI) dany

Ce inteleg eu din acel document este ca actualele linii preorasenesti STB vor fi suplimentate treptat cu introducerea de Kent pe Bucuresti, dar nu se specifica nimic de alte linii preorasenesti ce vor fi infintate. Sa ne luam deja adio de la ele?

 


Re: Asoc de dezv intercomunitara pentru t.p. B-IF (ADTPBI) dany

Intrebarea este cand naibii vor implementa acest program? Probabil la inceputul anului 2019, acest probabil le ofera loc de scuze in cazul in care nu il vor implementa din “diverse probleme”... Un rahat de Asociatie cu un rahat de Consiliu Judetean.
2190E790-F53C-414B-BD4D-2906C89F103E.jpeg (464.7 KB; downloaded 8121 times)

 


  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Asoc de dezv intercomunitara pentru t.p. B-IF (ADTPBI) Utilizator anonim

Cand vin macar 200 de Otokar!!! Mai devreme nu au cu ce!

 



Go to page:  1  ... 2 3 4 5 6 7 8  ... 18
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2277 forum members have written 420547 posts in 5240 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use