MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou

 

Topic: Noi staţii pe reţeaua actuală de metrou

171 posts, 80680 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 3 4 5 6 7 8 9  ... 13
 
 

📖 Pagination options
Re: Noi staţii pe reţeaua actuală de metrou elcraft

Daca s-ar realiza repede, ar merita. Problema mare la noi e cu lucrurile care nu se mai termina.

 


  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Noi staţii pe reţeaua actuală de metrou sab

andreimetrou wrote:
Ar intrerupe circulatia si metroul ar avea capat la Dristor 1 si Mihai Bravu.

Esti departe de adevar...

 


Re: Noi staţii pe reţeaua actuală de metrou andrei11

andreimetrou wrote:
Ar intrerupe circulatia si metroul ar avea capat la Dristor 1 si Mihai Bravu.

Intrebare :
Ce faci cu ditamai depoul din Pantelimon ? E cel mai mare depou la ora actuala si cred ca noaptea nu stă gol... :roll:

 


  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Noi staţii pe reţeaua actuală de metrou sab

Pana atunci se construieste M5 Racord2 si, poate, o linie tehnologica la Iancului.  ;)

 


Re: Noi staţii pe reţeaua actuală de metrou seraph1

Primăria Sectorului 4 va colabora cu Metrorex pentru construirea unei noi staţii de metrou, la suprafaţă, între Berceni şi Şoseaua de Centură

     Primăria Sectorului 4 va colabora cu Metrorex pentru construirea unei noi staţii de metrou, între staţia Berceni şi Şoseaua de Centură, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat, miercuri, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB). Staţia ar urma să fie amenajată la suprafaţă, aşa cum este şi staţia Berceni, într-o zonă folosită în prezent ca intrare în tunel pentru rezolvarea unor probleme tehnice, precum introducerea de şine de cale ferată.


https://www.news.ro/social/primaria-sectorului-4-va-colabora-cu-metrorex-pentru-construirea-unei-noi-statii-de-metrou-la-suprafata-intre-berceni-si-soseaua-de-centura-1922404426542018091418467356

 


Re: Noi staţii pe reţeaua actuală de metrou Puss in Boots

Poate in mandatul 2 al lui Labuta. Asta daca ii mai raman bani de la schimbarea tuturor bordurilor, bolarzilor, bilelor, asfaltului, copaceilor si a ghivecelor aferente, gazonului etc etc etc etc la infinit si orice va mai fi montat pana in 2020 :D

 


Re: Noi staţii pe reţeaua actuală de metrou andrei11

Din partea moderatorului :
Stimate coleg  # seraph1 articolul este...apropo, ai mâncat vreodată ... turcesc ? Deci NU MAI PUBLICAȚI orice mizerie scrisă pe un colț de net mizerabil de orice schizofrenic dovedit sau nu. Mulțumesc. Treaba cu turcescul se referă evident la articol.
Pentru toți userii:
S-a mai publicat odată intenția ( idioată ) să se prelungească linia de metrou în Berceni până la centură. Este o reluare a acelei intenții. Nu mai publicați reluări la reluări, excepție dacă se aduce o informație nouă. Încă odată mulțumesc.

 


Re: Noi staţii pe reţeaua actuală de metrou shoppy

S-au trezit toti experti sfatuitori cu ce sa faca sau ce sa le dea MT, numai asa mai cred ca pot sa-si demonstreze competenta inexistenta.

 


Re: Noi staţii pe reţeaua actuală de metrou seraph1

Stimate moderator, am postat o știre cât se poate de reală despre o hotărâre a Consiliului General al Municipiului Bucureşti care confirmă procedural o altă hotărâre a Consiliului Local al Sectorului 4. Orice extindere sau modificare a rețelei de metrou se face prin decizii ale instituțiilor statului iar nu prin părerile unui moderator.

 


Re: Noi staţii pe reţeaua actuală de metrou andrei11

Colega, sunt prea trecut prin viață să mai cred în toate balivernele.
Oricum stația de la centură este o prostie din mai multe motive, au fost explicate aici  toate în detaliu.
Hotărârea e bună pentru coșul de gunoi, te-aș întreba ce se mai aude de pasajul pietonal de la Piața Romană de exemplu. Și pasajul acela a trecut printr-o ședință a Primăriei Mari. S-au făcut și  desene / schițe / etc. Sau parcarea subterană de la Arhitectură. Sau alte proiecte trecute prin ședințe. Proiectele acelea sunt fără valoare. Și Nicolae Robu vrea metrou în Timișoara. Ba și Clujul s-a trezit că vrea.

 


Re: Noi staţii pe reţeaua actuală de metrou TibiV

seraph1 wrote:
Stimate moderator, am postat o știre cât se poate de reală despre o hotărâre a Consiliului General al Municipiului Bucureşti care confirmă procedural o altă hotărâre a Consiliului Local al Sectorului 4. Orice extindere sau modificare a rețelei de metrou se face prin decizii ale instituțiilor statului iar nu prin părerile unui moderator.

Stimate coleg,
este plin "cimitirul" de hotarari ale Consiliului General al Municipiului Bucureşti care confirma tot felul de OZN-uri (UFO, pre limba initiala)....
Existenta/aparitia unei Hotarari CGMB este cel mai "de jos" argument pentru orice...

Este ca si cand CGMB ar aproba linia de tramvai 100 Bucuresti-Luna, si ar prezenta si desenul terminalului de pe Luna (satelitul natural al Terrei...).

OK, avem Hotarare, mai lipsesc cateva tramvaie care sa faca traseul Pamant-Luna....
Ah, sa nu uit... Si niste aer pentru vatman si calatori, Si ceva sine... Si cateva alte maruntisuri...


HCGMB sunt credibile doar cand aloca bani pentru o alta "fiesta/paranghelie" care s-ar putea face gratis, dar dam niste 'jde milioane de euro pentru... vedem noi ce iese.

 


Re: Noi staţii pe reţeaua actuală de metrou misterr

Stație nouă de metrou, între Berceni şi Şoseaua de Centură. Când încep lucrările





Primăria Sectorului 4 anunţă că va semna în această săptămână protocolul de colaborare cu Metrorex pentru construirea unei noi staţii de metrou între staţia Berceni şi Şoseaua de Centură.

Peroanele vor fi la suprafaţă, pe modelul staţiei de metrou Berceni.

Reprezentanţii primăriei spun că au avut deja discuţii cu conducerea Metrorex pentru proiectul noii staţii de metrou, astfel încât să se înceapă lucrul la studiul de fezabilitate imediat după semnarea protocolului. Realizarea studiului de fezabilitate ar putea dura în jur de trei luni.

„În prezent, pe porţiunea dintre Berceni, ultima staţie de pe Magistrala 2 şi locul viitoarei staţii din apropierea liniei de centură există o singură linie de suprafaţă, folosită pentru diverse transporturi. Anul viitor vrem să realizăm investiţia, dar aşteptăm de la Metrorex o estimare a costurilor, în baza studiului de fezabilitate”, susţine viceprimarul Sectorului 4, Andrei Trocan.

Magistrala 2 de metrou reprezintă 25 la sută din totalul liniilor Metrorex şi suportă zilnic 50 la sută din fluxul de trafic al întregii reţele de transport subteran din Capitală, arată Primăria Sectorului 4.

Consilierii generali şi-au dat acordul în şedinţa din 26 septembrie pentru ca Primăria Sectorului 4, prin Consiliul Local, să colaboreze cu Metrorex pentru constuirea noii staţii de metrou între Berceni, în prezent capăt de linie pe Magistrala 2, şi Şoseaua de Centură.

Cale de rulare de metrou şi infrastructura ei în acea zonă nu este folosită în prezent pentru transport, ci doar în mod ocazional pentru rezolvarea unor probleme tehnice, precum introducerea de şine de cale ferată în tuneluri.

″În acest sens, pentru locuitorii municipiului Bucureşti care folosesc reţeaua de transport cu metroul şi în interes public, ar fi necesară încheierea unui protocol între Sectorul 4 al municipiului Bucureşti şi Societatea de Transport cu Metroul Bucureşti Metrorex SA având ca obiect asocierea acestora pentru punerea în valoare a infrastructurii sale aferente, prin edificarea unei staţii de metrou la nivel suprateran cu toată infrastructura adiacentă (elemente de siguranţă, autimatizări etc.)”, se arată în proiectul de hotărâre aprobat de consilieri.

Calea de rulare va fi la suprafaţă, la fel şi staţia, după modelul staţiei Berceni.

În proiect nu este precizată suma necesară pentru investiţie, însă se menţionează că Metrorex nu are resursele necesare acoperirii cheltuielilor, astfel că lucările vor fi realizate din bugetul Primăriei Sectorului 4.

 


Re: Noi staţii pe reţeaua actuală de metrou andrei11

Bleah ! Maculatură. Articol de duzină.

 


Re: Noi staţii pe reţeaua actuală de metrou shoppy

Cand s-or destepta ziaristii, atunci incep lucrarile.

 


Go to page:  1  ... 3 4 5 6 7 8 9  ... 13
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou  • 
Choose destination

Since our 2266 forum members have written 419428 posts in 5230 topics and 511 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use