Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

 

Topic: ARHIVĂ: Știri din București (2015-2020)

1780 posts, 787967 views
 
Go to page:  1  ... 78 79 80 81 82 83 84  ... 128
 
 

📖 Pagination options
Re: Stiri din Bucuresti Puss in Boots

Daca ar rezolva si problemele de trafic/parcari aiurea din zona veche calea Mosilor poate ar fi si mai bine pe linia 21.

 


Re: Stiri din Bucuresti misterr

25 de autobuze RATB au ”primit” aer condiționat. Au mai rămas 455 fără

VIDEO: https://vid2.stirileprotv.ro/2018/07/27/61976085-2.mp4

Primele 25 de autobuze vechi de la RATB care au primit aer condiţionat au ieşit pe traseu. Restul de până la 150, prinse în program, poate vor fi gata până la sfârşitul anului.

Primăria Capitalei promitea, vara trecută, că oamenii nu se vor mai sufoca în mijloacele de transport în comun, dar termenul a fost depăşit de mult.

RATB a montat pe unele autobuze vechi câte două aparate de aer condiţionat. Investia pe fiecare autobuz este de aproape 18.000 de euro, iar garanţia pentru cele două aparate de aer condiţionat este doi ani. Pasagerii deranjaţi fluxul de aer rece îl pot închide.

Din păcate, este vorba de numai 25 de autobuze, deşi primăria promitea încă de vara trecută ca pasagerii nu se vor mai sufoca în transportul public.

Gabriela Firea, primarul Capitalei: „Să fie ultima vara cu disconfort în autobuze fără aer condiționat.”

Până la sfârşitul anului, vor avea sistem de răcire 150 din cele 480 autobuze fără aer condiţionat care au fost cumpărate în 2006, promite responsabilul de proiect.

Liviu Călin, directorul diviziei transport autobuze RATB: „Speram ca până la sfârşitul acestui an să fie gata, ne-am fi dorit ca până la începutul acestei veri să avem cât de multe. Au fost câteva mici probleme de reglaje. Echipa care a câştigat licitaţia nu a fost pregătită cu tehnicieni suficient de calificaţi pentru a monta aceste agregate şi au întâmpinat mici probleme tehnice.”

Autobuzele au fost scoase pe traseu la probe şi au început cursele. Responsabilii spun că aparatele montate pot scădea temperatura cu 6 grade în jumătate de oră. Şi poate aşa s-ar întâmpla şi pe traseu, dacă bucureştenii nu ar deschide geamurile.

George Marinescu, conducător auto RATB: „Mai deschid geamurile în timpul mersului. Scade temperatura automat în salon.”
Reporter: „Multi se plâng că, deşi în autobuz există aer condiţionat, nu-i daţi drumul de aici.”
Conducător: „Nu există, nu cred aşa ceva.”

În acest moment RATB are 993 de autobuze. Însă doar 865 sunt funcţionale şi doar 513 au aer condiţionat.

Cu instalaţii de climatizare vor fi dotate şi 100 de troleibuze. Până acum, 14 au ieşit în traseu. Licitaţia de instalare de aer condiţionat pe tramvaie va fi reluată, pentru că la prima nu s-a înscris nicio firmă doritoare.

 


  • V2A
  • Posted:
  •  

Re: Stiri din Bucuresti V2A

Modificări de trasee RATB, cu ocazia unui marş organizat de Federația Românilor de Pretutindeni

Ca urmare a desfăşurării unui marş organizat de Federația Românilor de Pretutindeni, în ziua de 10.08.2018, se restricţionează traficul rutier în Piața Victoriei.

Având în vedere acest fapt, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va modifica circulaţia mijloacelor de transport din zonă, sub coordonarea agenților de la Brigada Rutieră, astfel:

Linia 300 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul ,,Bd. Nicolae Bălcescu” şi intersecţia Bd. Lascăr Catargiu/Bd. Gheorghe Manu, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Bd. Gheorghe Manu, Str. Occidentului, Str. Buzeşti, Bd. Ion Mihalache, apoi traseul actual.

Linia 362 va funcţiona, pe sensul către ,,Parcul Carol I”, pe un traseu modificat de la ,,Piaţa Arcul de Triumf’’, pe Bd. Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, apoi traseul bază.

Celălalt sens nu se modifică.

Linia 381 va funcţiona pe un traseu scurtat, între Piaţa Reşiţa şi Piaţa Romană.

Linia 783 va funcţiona pe sensul către ,,Piaţa Unirii”, pe un traseu modificat de la ,,Piaţa Arcul de Triumf’’, pe Bd. Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piaţa Victoriei, Bd. Lascǎr Catargiu, apoi traseul de bază.

Celălalt sens nu se modifică.

Linia turistică va funcţiona, pe sensul către ,,Piaţa Unirii”, pe un traseu modificat de la ,,Piaţa Arcul de Triumf’’, pe Bd. C-tin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piaţa Victoriei, Cal. Victoriei, apoi traseul de bază.

Celălalt sens nu se modifică.

http://www.ratb.ro/comunicat1.php?nrcom=918

 


  • V2A
  • Posted:
  •  

Re: Stiri din Bucuresti V2A

Liniile 23 și 27 vor avea traseele modificate în zilele de 15 și 16.08.2018

Urmare remedierii unei avarii la reţeaua publică de canalizare pe Calea Dudeşti, nr. 149, în perioada 15.08.2018 ora 06:00 - 16.08.2018 ora 04:00, se vor lua următoarele măsuri:

Liniile 23 şi 27 vor funcţiona pe traseele de bază între terminalele ,,Faur”, respectiv ,,Complex RATB Titan” şi intersecția Bd. Camil Ressu/Şos. Mihai Bravu, apoi pe un traseu modificat, comun cu linia 19, pe Şos. Mihai Bravu, Cal. Vitan, Bd. Octavian Goga, apoi traseele de bază.

Pentru preluarea călătorilor se înfiinţează linia navetă 627, care va funcționa în ziua de 15.08.2018, între terminalul ,,Bd. Tineretului” (comun cu linia 133) şi staţia ,,Lucian Blaga” (linii 123 şi 124) pe Şos. Mihai Bravu, Cal. Dudeşti, Bd. Octavian Goga, Str. Nerva Traian, Bd. Unirii, Str. Lucian Blaga, cu întoarcere pe Cal. Dudeşti, Şos. Mihai Bravu.

http://www.ratb.ro/comunicat1.php?nrcom=922

 


  • V2A
  • Posted:
  •  

Re: Stiri din Bucuresti V2A

Modificări de trasee RATB, cu ocazia ,,Supercupei României la Karting electric”

În vederea desfăşurării evenimentului sportiv ,,Supercupa României la Karting electric” în Piaţa George Enescu, în zilele de 18.08.2018, între orele 11:30 - 17:30, respectiv 19.08.2018, între orele 10:30 - 16:30, se restricţionează traficul rutier pe Calea Victoriei între Bd. Dacia şi Str. Ion Câmpineanu, Str. Ştirbei Vodă între Str. Berzei şi Calea Victoriei.

Având în vedere aceste măsuri, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va modifica circulaţia mijloacelor de transport din zonă, sub coordonarea agenţilor de la Brigada Rutieră, astfel:

Liniile 122, 137, 138 şi 268 vor funcţiona pe traseele de bază între terminalele ,,Cartier Latin”, ,,Carrefour Militari”, ,,Cartier Militari” respectiv ,,Valea Oltului” şi intersecţia Str. Ştirbei Vodă/Str. Luterană/Str. Ion Câmpineanu, apoi pe Str. Luterană, Str. G-ral Budişteanu, Bd. Dacia, Piaţa Romană, Bd. Gh. Magheru, Bd. N. Bălcescu, Piaţa 21 Decembrie 1989, apoi traseele de bază.

Liniile 126 şi 368 vor funcţiona pe traseele de bază între terminalele ,,Ghencea”, respectiv ,,Valea Oltului” şi intersecţia Str. Ştirbei Vodă/Str. Luterană/Str. I. Câmpineanu, apoi pe un traseu modificat pe Str. Luterană, Str. G-ral Budişteanu, Bd. Dacia, ,,Piaţa Romană” cu întoarcere pe Bd. Gh. Magheru, Str. George Enescu, Str. Nicolae Golescu, Str. Episcopiei, Str. Ştirbei Vodă, apoi traseele de bază.

Liniile 168 şi 226 vor funcţiona pe traseele de bază între terminalele ,,Cartier Constantin Brâncuşi”, respective ,,Depoul Alexandria”, şi intersecţia Str. Ştirbei Vodă/Str.Luterană/Str.I. Câmpineanu, apoi pe un traseu modificat pe Str. Luterană, Str. G-ral Budişteanu, Bd. Dacia, Calea Dorobanţilor, Piaţa Lahovari, Str. George Enescu, Bd. Gh. Magheru, ,,Piaţa Romană”.

Celălalt sens nu se modifică.

Linia 300 va funcţiona pe traseul de bază între  terminalele ,,Clăbucet” şi ,,Piaţa Romană”, cu întoarcere în rondul de la Piaţa Romană.

Linia 362 va funcţiona pe traseul de bază între ,,Piaţa Presei” şi intersecţia Cal. Victoriei/Bd. Dacia, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Dacia, Bd. Gh. Magheru, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. Regina Elisabeta, apoi traseul de bază.

Linia turistică va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Piaţa Presei şi Piaţa Victoriei, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Gh. Magheru, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. I.C. Brătianu, Str. Halelor, Splaiul Independenţei, Bd. Naţiunile Unite, Bd. Libertăţii, Bd. Unirii, Piaţa Unirii.

Celălalt sens nu se modifică.

http://www.ratb.ro/comunicat1.php?nrcom=924

 


  • V2A
  • Posted:
  •  

Re: Stiri din Bucuresti V2A

Are legătură cu revizia liniei 41.

În zilele de 25-26.08.2018, autobuzele liniilor 205 și 282 vor circula pe un traseu modificat

În vederea executării unor lucrări la calea de rulare a tramvaielor din intersecția Str. Alexandru Constantinescu/Bd. Mărăşti, în zilele de 25 şi 26.08.2018, se restricționează circulația pe sensul dinspre Arcul de Triumf spre Piața Domenii.

În acest sens, autobuzele liniilor 205 şi 282 vor circula pe un traseu modificat, pe sensul dinspre Arcul de Triumf spre Piața Domenii, din Str. Alexandru Constantinescu, Bd. Mărăşti, rond Piața Montreal, întoarcere pe Bd. Mărăşti, Str. Alexandru Constantinescu, apoi traseul actual.

Celălalt sens nu se modifică.

http://www.ratb.ro/comunicat1.php?nrcom=928

 


Re: Stiri din Bucuresti misterr

Tramvaiul 41 NU circulă în weekend. Ce variante au călătorii din București





Tramvaiele liniei 41 nu vor circula în acest weekend, ca urmare a executării unor lucrări de întreținere a căii ferate, rețelei electrice de contact, pecum și la peroanele pentru călători, conform RATB.

„În perioada 25 - 26 august 2018, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va executa lucrări de revizie la linia 41 de tramvaie, lucrări ce vor viza atât calea de rulare a tramvaielor, cât şi reţeaua electrică de contact şi peroanele pentru călători. Din această cauză, linia 41 se suspendă”, se precizează într-un comunicat al regiei, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, pentru preluarea călătorilor de pe traseul acesteia, se înfiinţează linia navetă de autobuze 641, care va funcţiona între terminalul ‘Piaţa Presei Libere’ şi terminalul, Ghencea’, pe Bd. Expoziţiei, Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, strada Turda, Pasajul Grant, Şos. Crângaşi, strada Virtuţii, Pasajul Lujerului, strada. Braşov, Bd. Ghencea.

Pe sensul către terminalul ‘Ghencea’, autobuzele vor opri astfel: pe Bd. Mărăşti, în staţiile, Oprire’, amplasate în zona Institutului de Agronomie şi după intersecţia cu strada Alexandru Constantinescu, pe strada Turda, în staţiile, Oprire’, amplasate după intersecţia cu Bd. Ion Mihalache, respectiv înainte de Pasajul Grant; pe Sos. Crângaşi şi Str. Virtuţii, în staţiile liniei 178, precum şi în noua staţie, Oprire’, înainte de Bd. Uverturii; pe strada Braşov, în staţiile liniilor 105, 173 şi 221, precum şi în noua staţie, Oprire’, situată după intersecţia cu Bd. Timişoara; în terminalul Ghencea, în staţiile liniei 221.

De asemenea, pe sensul către terminalul, Piaţa Presei Libere’, autobuzele vor opri pe strada Braşov, în staţiile liniilor 105, 173 şi 221, precum şi în noile staţii, Oprire’, situate după intersecţia cu Drumul Taberei - ramură de nord, respectiv înainte de Bd. Timişoara; pe strada Virtuţii, în noua staţie, Oprire’, amplasată după intersecţia cu Bd. Uverturii, apoi în staţiile liniei 178; pe Şos. Crângaşi, în staţiile liniei 178; pe strada Turda, în noua staţie, Oprire’, amplasată după Pasajul Grant; pe Bd. Mareşal Alexandru Averescu, în noua staţie, Oprire’, amplasată după intersecţia cu Bd. Ion Mihalache; pe Bd. Mărăşti, în noua staţie, Oprire’, amplasată după intersecţia cu Str. Alexandru Constantinescu, apoi în staţiile liniei 330; în terminalul Piaţa Presei Libere, în staţiile liniei 449.

 


  • ClaudiuL
  • Posted:
  •  

Re: Stiri din Bucuresti ClaudiuL

Au inlocuit unele dale de beton uzate de pe Marasti cu piatra cubica grosolana  :evil:

 


Re: Stiri din Bucuresti Gabi23

Modificări de trasee RATB, cu ocazia evenimentelor culturale ,,La pas pe Calea Victoriei” şi ,,La pas prin Bucureştiul de altădată”

În vederea desfăşurării evenimentelor culturale ,,La pas pe Calea Victoriei”, respectiv ,,La pas prin Bucureştiul de altădată”, în perioada 31.08.2018, ora 22:00 - 03.09.2018, ora 07:00, se restrictionează total traficul rutier pe Calea Victoriei, între Piata Victoriei şi Str. George Enescu.
Având în vedere aceste măsuri, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va modifica circulaţia mijloacelor de transport din zonă, sub coordonarea agenţilor de la Brigada Rutieră, astfel:
Liniile 362 şi linia turistică “Bucharest City Tour” vor funcţiona pe sens ,,Piaţa Unirii”, respectiv ,,Parcul Carol I”, pe traseul de bază între ,,Piaţa Presei’’ şi Piata Victoriei, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Nicolae Bălcescu, Str. Dem I. Dobrescu, Calea Victoriei, apoi traseul actual.
Celălalt sens nu se modifică.

http://www.ratb.ro/comunicat1.php?nrcom=929

 


Re: Stiri din Bucuresti Gabi23

Modificări de trasee RATB, cu ocazia desfăşurării partidei de fotbal dintre FCSB- RAPID WIEN

În vederea desfăşurării pe Stadionul „Arena Naţionalǎ” de la ora 21:30, a partidei de fotbal dintre FOTBAL CLUB FCSB-SK RAPID WIEN, în ziua de 30.08.2018, începând cu ora 19:00, se va restricţiona traficul rutier, pe tronsonul cuprins între Bd. Pierre de Coubertin, Str. Vatra Luminoasă şi intrarea în stadion.
Având în vedere aceste măsuri, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va modifica circulaţia mijloacelor de transport din zonă, sub coordonarea agenţilor de la Brigada Rutieră, astfel:
Lniile 86 şi 90 vor funcţiona pe traseul de bază între terminalele ,,Dridu”, respectiv ,,Valea Argesului” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă unde vor întoarce.

http://www.ratb.ro/comunicat1.php?nrcom=931

 


  • V2A
  • Posted:
  •  

Re: Stiri din Bucuresti V2A

Modificări de trasee RATB, cu ocazia desfăşurării evenimentului cultural „Lumea Dacia 50 de ani”

În vederea desfăşurării evenimentului cultural „Lumea Dacia 50 de ani”, în perioada 01.09.2018, ora 23:30 şi 02.09.2018, ora 23:30, se restricţionează traficul rutier pe Bd. Constantin Prezan între  Piaţa Charles de Gaulle şi Piaţa Arcul de Triumf.

Având în vedere aceste măsuri, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va modifica circulaţia mijloacelor de transport din zonă, sub coordonarea agenţilor de la Brigada Rutieră, astfel:

Linia 131 va funcţiona pe traseul de bază între terminalele ,,Piaţa Romană” şi intersecţia Cal. Dorobanţilor/Bd. Aviatorilor (Piaţa Charles de Gaulle), apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogării, Şos. Bucureşti-Ploieşti, până la terminalul ,,Complex Comercial Băneasa”.

Linia 282 va funcţiona pe traseul de bază între terminalele ,,Cartier Fundeni” şi intersecţia Str. Radu Beller/Cal. Dorobanţilor, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Cal. Dorobanţilor, Bd. Iancu de Hunedoara, Piaţa Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Bd. Banu Manta, apoi traseul de bază.

Linia 330 va funcţiona pe traseul de bază între terminalele ,,Faur” şi intersecţia Bd. Iancu de Hunedoara/Cal. Dorobanţilor, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Iancu de Hunedoara, Piaţa Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Str. Alexandru Constantinescu, Bd. Mărăşti, ,,Piaţa Presei”, cu întoarcere pe Bd. Mărăşti, Sos. Kiseleff, Str. Alexandru Constantinescu,  Bd. Ion Mihalache, apoi traseul de ducere.

Linia 331 va funcţiona pe traseul de bază între terminalele ,,Piaţa Romană” şi intersecţia Cal. Dorobanţilor/Bd. Aviatorilor (Piaţa Charles de Gaulle), apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogării, Şos. Bucureşti-Ploieşti, Piaţa Presei, Bd. Poligrafiei, apoi traseul de bază.

Linia 335 va funcţiona pe traseul de bază între terminalele ,,Faur” şi intersecţia Cal. Dorobanţilor/Bd. Aviatorilor (Piaţa Charles de Gaulle), apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogării, Şos. Bucureşti-Ploieşti, până la terminalul ,,Complex Comercial Băneasa”.

Linia 362, în ziua de 02.09.2018, va funcţiona, de la ,,Piața Presei” pe Şos. Kiseleff, Piața Arcul de Triumf, Str. Alexandru Constantinescu, Bd. Ion Mihalache, Piața Victoriei, Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Gh. Magheru, Bd. Nicolae Bălcescu, Str. Dem I Dobrescu, Cal. Victoriei, apoi traseul de bază până la ,,Piaţa Charles de Gaulle” de unde va funcționa pe un traseu modificat pe Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogării, Şos. Bucureşti-Ploieşti, Piaţa Presei.

Linia turistică, în ziua de 02.09.2018, va funcţiona pe traseul de bază între terminalele ,,Piata Presei” şi ,,Piaţa Unirii”, apoi va funcţiona numai între ,,Piaţa Unirii’’ şi Piaţa Charles de Gaulle” pe traseul: Bd. I. C. Brătianu, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Lascăr Catargiu, Piata Victoriei, Bd. Aviatorilor, Piaţa Charles de Gaulle cu întoarcere pe Bd. Aviatorilor, Cal. Victoriei, Bd. Natiunile Unite, Piata Constitutiei, Bd. Unirii.

Linia 783 va funcţiona pe traseul de bază între ,,Piaţa Unirii” şi ,,Piața Victoriei”, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre ,,Aeroport Henri Coandă” pe Bd. Aviatorilor, Bd. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogării, Sos. Bucureşti-Ploieşti, apoi traseul de bază.

http://www.ratb.ro/comunicat1.php?nrcom=932

 


Re: Stiri din Bucuresti Beaver_27

Ziua în care vor fi interzise mașinile în București. Cui îi aparține inițiativa

22 septembrie ar putea fi ziua fără maşini în Bucureşti. Inițiativa aparţine unui consilier al Primăriei Capitalei, care propune ca pentru 10 ore să circule în Bucureşti doar ambulanţele, poliţia, pompierii şi transportul în comun.

La nivel european, capitalele altor state au instituit de câţiva ani o zi fără maşini. Decizia finală ar putea fi luată joi de consiliul general, care va decide dacă traficul va fi restricţionat în tot oraşul sau doar în zona centrală.

Pentru prima, în cadrul săptămânii mobilităţii, data 22 septembie ar putea fi marcată oficial ca ziua fără maşini în Bucureşti. Concret, între orele 10 şi 18, nimeni nu ar mai are voie să circule prin capitală. Dacă nu respecă regula, vor fi amendaţi şi riscă să rămână fără permis.

Șofer: “E bună ideea. Poate chiar să închidă centrul sau în weekend să închidă anumită străzi.”

Șofer: “E bine. Lăsăm mașinile, facem o pauză, după care începem din noua ctivitatea. Peste tot, nu facem excepție.”


https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/ziua-in-care-vor-fi-interzise-masinile-in-bucuresti-cui-ii-apartine-initiativa.html

 


Re: Stiri din Bucuresti Gabi23

Modificări de trasee RATB, cu ocazia ,,The Color Run România 2018”

Ca urmare a desfăşurării evenimentului sportiv ,,The Color Run România 2018”, în ziua  de 08.09.2018, între orele 17:00 – 22:30, se restricţionează traficul rutier pe traseul: Biblioteca Națională, Bd. Mircea Vodă, Bd. Unirii, Piaţa Alba Iulia, Bd. Unirii, cu întoarcere înainte de Piața Unirii, Bd. Unirii, Bd. Mircea Vodă, parcarea Bibliotecii Naționale.

Având în vedere aceste măsuri de restricţionare a traficului, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va modifica circulaţia mijloacelor de transport din zonă, astfel:

Linia 104 va funcţiona pe traseul de bază între terminalele ,,Cora Pantelimon” şi ,,Piața Alba Iulia”, pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Bd. Burebista, Calea Dudeşti, Bd. Octavian Goga, Pasaj Mărăşeşti, Bd. Mărăşeşti, Bd. Dimitrie Cantemir, Piața Unirii, apoi traseul de bază.

Linia 116 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Gara Progresul” şi intersecţia Bd. Dimitrie Cantemir/Bd. Unirii, pe Bd. I.C. Brătianu, rond Piaţa Unirii, cu întoarcere pe Bd. Dimitrie Cantemir, apoi traseul actual.

Linia 117 va funcţiona pe un traseu scurtat între „Cartier Confort Urban” şi terminalul „Piaţa Unirii” (comun cu linia 232), cu întoarcere pe Str. Bibescu Vodă, Bd. Regina Maria, Bd. George Coşbuc, apoi traseul actual.

Linia 123 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul ,,C.E.T. Sud Vitan” şi intersecţia Calea Vitan/Calea Dudeşti/Bd. Octavian Goga, pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Bd. Octavian Goga, Pasaj Mărăşeşti, Bd. Mărăşeşti, Bd. Dimitrie Cantemir, Piața Unirii, apoi traseul actual.

Linia 124 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul ,,Romprim” şi intersecţia Calea Vitan/Calea Dudeşti/Bd. Octavian Goga, pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Bd. Octavian Goga, Pasaj Mărăşeşti, Bd. Mărăşeşti, Bd. Dimitrie Cantemir, Piața Unirii, apoi traseul actual.

Linia 133 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul ,,Gara Basarab” şi intersecţia Str. Traian/Cal. Călăraşi, pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Cal. Călăraşi, Str. Delea Nouă, Bd. Decebal, Piața Alba Iulia, Bd. Burebista, Calea Dudeşti, Bd. Octavian Goga, Str. Nerva Traian, apoi traseul actual.

Linia 313 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Bd. Turnu Măgurele” şi intersecţia Bd. Dimitrie Cantemir/Bd. Unirii, pe Bd. I.C. Brătianu, rond Piaţa Unirii cu întoarcere pe Bd. Dimitrie Cantemir, apoi traseul actual.

Linia 362 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Piata Presei” şi intersecţia Bd. Dimitrie Cantemir/Bd. I.C. Brătianu (Piaţa Unirii), pe un traseu modificat pe Bd. I.C. Brătianu, Piața Universității, apoi traseul actual.

Linia 385 va funcţiona de la ,,Piaţa Sf. Vineri”, pe Str. Sf. Vineri, Bd. Mircea Vodă, Bd. Corneliu Coposu, Str. Halelor, Splaiul Independenței, apoi traseul de bază.

Celălalt sens nu se modifică.

http://www.ratb.ro/comunicat1.php?nrcom=934


RATB reînființează, începând de luni, 10 septembrie a.c., linia specială de transport pentru elevi

Regia Autonomă de Transport București (RATB) reînființează linia 327, care va funcționa în perioada anului şcolar, în zilele de lucru, între orele 07:00 - 21:30,  între ,,Şcoala Gimnazială nr. 141” şi ,,Şcoala Gimnazială nr. 127”. Această linie va asigura transportul câtorva sute de elevi, pe traseul: ,,Şcoala Gimnazială nr. 141”, Str. Munţii Carpaţi, ,,Şcoala Gimnazială nr. 127”, cu întoarcere pe Str. Munţii Carpaţi, Şos. Sălaj, Str. Amurgului, Str. Munţii Carpaţi
Această linie specială destinată elevilor va funcţiona doar pe perioada cursurilor şcolare.

http://www.ratb.ro/comunicat1.php?nrcom=933

 


Re: Stiri din Bucuresti andrei11

Stimați colegi, tot off topicul masiv dezvoltat în această secțiune  îl regăsiți la
De toate pentru toți /  Comunitatea MetrouUsor / Diverse (transporturi, infrastructura, urbanism etc),
adică
incepând de aici
:bere:

 


Go to page:  1  ... 78 79 80 81 82 83 84  ... 128
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2277 forum members have written 420531 posts in 5240 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use