Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

 

Topic: Dialog cu administrația

2221 posts, 440538 views
 
Go to page:  1  ... 60 61 62 63 64 65 66  ... 159
 
 

📖 Pagination options
Re: Dialog cu administratia survola

Acum e ok. Dar aproape toată ziua nu a mers.

 


Re: Dialog cu administratia Costin

Daca se mai intampla, lasa-mi IPul, in special daca la altii merge.

 


Re: Dialog cu administratia URANUS

Salutare. Nici eu nu mai pot accesa forumul cand sunt pe date mobile (vodafone). Pe wifi nu sunt probleme. Se intampla asta de vreo 3 zile.

 


Re: Dialog cu administratia Costin

La mine merge (date vodafone).

In orice caz, fara sa-mi dati IP-ul de pe care nu merge, nu va pot ajuta.

 


Re: Dialog cu administratia URANUS

S-a rezolvat. Multumesc frumos!

 


Re: Dialog cu administratia URANUS

Din nou se intampla acelasi lucru. Nu pot accesa forumul de pe date mobile (vodafone). Am pus un sim orange si merge deci nu e virusat telefonul.

 


Re: Dialog cu administratia Costin

Vorbim in privat

 


Re: Dialog cu administratia Valentin

Buna seara. Am o sugestie pentru sectiunea "metrou" (sper ca postez unde trebuie), care consta in faptul ca ar fi mai usor (din punctul meu de vedere) daca pentru fiecare tronson de magistrala ar exista un thread in care sa avem un fel de status general cu etapele care au fost parcurse (de exemplu pentru Magistrala 4 - tronson GdN- Gara Progresul  s-a semnat contractul pentru SPF, SF) si etapele ramase (de exemplu contractul pentru inceperea lucrarilor). Ideea in mare este de a avea un thread in care putem verifica in cateva secunde stadiul general, fara a se sta sa se caute pe "stiri si articole de presa" pe anumite pagini. Pentru o persoana care se tine la curent cu ce se intampla stie stadiul, dar pentru userii noi ar fi mult mai simplu sa intre pe threadul respectiv si sa observe (ah, M4 are semnat contractul de SPF, SF, mai are de semnat X contract la o data incerta). Se pot adauga si informatii suplimentare, de exemplu pentru SF, data la care se stabileste castigatorul (nu ma pricep la modul cum functioneaza licitatiile publice) sau daca s-au efectuat exproprierile. In mare, se repeta aceleasi etape, iar sugestia ar fi pentru tronsoanele, care nu sunt inca in lucru.

 


Re: Dialog cu administratia Costin

Salutare

De principiu nu suna rau, dar am o nelamurire. O data ce obiectivul devine fizic "in lucru", situatia asta nu se va mai schimba pentru niste ani buni, caz in care threadul propus ar deveni efectiv inutil. Cum procedam in situatia asta?

 


Re: Dialog cu administratia Valentin

Ma gandesc ca putem pune informatii suplimentare atunci cand ajunge in stadiu de lucrari, adica sa avem pus (chiar daca e orientativ) data finalizarii lucrarilor sau (cum a fost la magistrala 5 DT-E) procentajul pentru fiecare statie in parte(eventual cu link catre thread-urile fiecare statii in sectiunea lucrari). Astea sunt ideile care mi-au venit acum, dar se pot imbunatatii.

 


Re: Dialog cu administratia Costin

Am vorbit si cu colegii din echipa si am gasit o solutie pentru propunerea ta. Va deveni publica in cel mai scurt timp!

 


Re: Dialog cu administratia BodoMinea

Mi se pare o idee foarte interesantă. S-ar putea face pentru toate proiectele de infrastructură mare, nu exclusiv despre metrou. Mai exact, eu acest 'progress tracker' l-aș vedea ca un subdomeniu nou, separat de forum și de portal, unde în câte o 'casetă' pot vedea proiectul urmărit cu informațiile lui esențiale, respectiv stadiul în care se află (reprezentat printr-un fel de progress bar, eventual o emblemă de o anumită culoare pentru fiecare stadiu) și link către topicul dedicat discuțiilor și cel cu poze. Mi s-ar părea util să se creeze această pagină nouă, să existe un link în bara de sus pentru accesare rapidă de către membrii existenți, dar să fie și o modalitate de a oferi informații celor mai îndepărtați de sfera pasionaților, reducând datele la esențial.

Dacă forma asta de implementare stârnește interesul comunității și al administrației, aș putea să mă implic din punct de vedere tehnic, cu o schiță/pagină demo și o eventuală implementare a soluției.
Mă găsiți pe aici dacă vreți să facem ceva de genul sau dacă vă pot ajuta. Dacă nu, aștept oricum să văd cum iese. O să fie prin bookmark-urile mele  8-)

 


Re: Dialog cu administratia PaulIP

As avea o propunere privind sistemul de cautare a mesajelor pe forum.
In prezent, un cuvant trebuie sa aiba minim 4 caractere pentru a fi returnat ca rezultat al cautarii. Cand caut inmatricularea unei locomotive, e totul ok. Problema apare cand vreau sa caut poze/informatii cu/despre un vehicul al carui numar de parc este din 3 sau mai putine cifre, ori detalii despre o linie de transport.
Nici introducerea asteriscului in campul de cautare nu ma ajuta aproape deloc.
Cum s-ar putea admite termenii cu mai putin de 4 caractere?

 


Re: Dialog cu administratia Costin

Cunoastem problema si nu exista solutie simpla. Nu este o setare a forumului ci una a serverului de baze de date, pe care cei de la host nu doresc sa o faca pentru ca afecteaza si alte site-uri. Solutia ar fi sa ne mutam pe un server dedicat, dar e mai scump...

 


Go to page:  1  ... 60 61 62 63 64 65 66  ... 159
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2277 forum members have written 420547 posts in 5240 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use