MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

 

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5424 posts, 1052190 views
 
Go to page:  1  ... 260 261 262 263 264 265 266  ... 388
 
 

📖 Pagination options
  • V2A
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse despre Metrorex V2A

Cred că da. Am mers ieri cu CAF-ul 1323-2323 şi, când a plecat din Victoriei spre Romană, a mers încet până când a depăşit zona macazului cu linia de legătură M2-M1.

 


Re: Discutii diverse despre Metrorex misterr

Da, de cîteva zile iar nu funcționează ATC-ul pe M2, se circulă manual cu smucituri. Și cu restricție de viteză la ieșirea din Victoriei spre Romană.
Am observat și data trecută: dacă undeva pe magistrală e o restricție de viteză, se dezactivează ATC-ul pe toată magistrala și se circulă manual. Nu se poate circula combinat (manual pe o porțiune mică și ATC pe restul magistralei). Deci încă o limitare a ATC-ului, pe lîngă faptul că odată predefinite, vitezele nu mai pot fi schimbate în zona restricțiilor și trebuie trecut pe manual.

 


Re: Discutii diverse despre Metrorex punmeister

Acum a mers fara limitare de viteza.

 


Re: Discutii diverse despre Metrorex misterr

Dimineață tot manual se mergea (am venit de la Apărători la Victoriei).

 


Re: Discutii diverse despre Metrorex mcosmin

Ba se poate merge combinat, ATC-ul tine strict de tren, nu de limitarile de viteza. ATP e cel care impune limitarile.

 


Re: Discutii diverse despre Metrorex abc_XC

Am inteles ca Metrorex are o problema cu infiltratiile de apa in tunele si statii. Presupun ca problema e rezolvabila, dar necesita investitii, banii lipsesc si totul se amana. Ce nu pot intelege eu, este motivul pentru care Metrorex nu poate sa repare de vreo 3 luni o teava de apa sparta?
Pe M1, intre statiile  Piata Victoriei si Gara de Nord, foarte aproape de Gara de Nord ( cativa metri inainte de usile tip buncar), teava de apa din tunel este sparta. Ca sa nu mai sara apa pe o cutie de semnalizari, acum pe teava a fost legata o bucata de plastic rosu folosit pentru izolarea sinei de alimentare.  :mrgreen:

 


Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Goldmund

subway guru,
ca la metrou, ca la metrou cu buticurile alea tiganesti de pe culoare si interesele sindicatului liber...Cum de da(intra cu "20 20") pompierii liber la asa ceva pe unde ar trebui sa iasa in caz de urgenta mii de oameni din statiile de metrou? Cum se da liber si la ridicat bloace prin paduri si tot pompierii is de vina, sau la maghernite zise "vile de lux" prin Pipera, iar strada e mai ingusta decat o carare de padure...Uite, si noi stim....
:bere:

 


Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Goldmund,
astea chiar sunt intrebari mai mult decat retorice...
Adrisantul gresit!

Metroul S.A. nu face decat proiecte de metrou.
Nu face contracte comerciale cu diversi "utilizatori" ai infrastructurii de metrou.

Daca te intereseaza"buticurile alea tiganesti de pe culoare si interesele sindicatului liber" incearca sa dai de liderul sindicatului Metrorex, unul Radoi, care a fost timp de un mandat si senator PSD...
Da' n-ai sanse...
Spre deosebire de Luca, care a furat de la privat (Petrom), asta s-a multumit sa fure doar de la stat (Metrorex)...
"Mama nu se supara, de ce oare ?"...

Subway chiar nu are nici o vina aici, la "buticuri". Sunt sigur ca nu erau in plansele initiale...
Este fix echivalentul acuzatiilor (nemeritate si nedrepte) aduse lui puidemorosan...

Asa cum puidemorosan nu a organizat licitatia si nici nu a luat spaga pentru achizitia CAF-urilor (CAF, nu JAF...) asa nici guru nu are treaba cu bișnițurile lui Rădoi cu Metrorex...
Cine ar trebui sa se ocupe de asta, iși pierde timpul acum cu procedurile de suspendare pentru ca... (nu am reusit sa inteleg inca de ce, dar sigur exista motive serioase, am auzit asta de la ministrul Justitiei...)

 


Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Iar pompierii n-au dat niciodata ok la lucruri ce contravin normativelor...nu mi-o place mie de Arafat dar ce e corect e corect...ca uneori (mai mereu) exagereaza e din alta pveste/film...
P.S.
Tibi, or fi unii ce ar crede ca I-am mostenit pe Ceasca in funtii atotputernice???
Poate Dragnea???...dar nici ala...

 


Re: Discutii diverse despre Metrorex TibiV

Hopa... Ca tocmai discutaram despre buticurile tiganesti...

Ceva ce imi place enorm.
Corb la corb isi scoate ochii...
Fostul senator PSD s-a suparat pe gasca actualului primar PSD.








Abia astept prostestul USLM in fata sediului A3...
:lol:  :lol:  :lol:

 


Re: Discutii diverse despre Metrorex ByOnu

Ce raspuns pueril. In fine,jos cu buticurile de la metrou!

 


Re: Discutii diverse despre Metrorex Florinds

Aceleasi argumente lacrimogene pe care le vezi pe la toti infractorii...
De parca daca ai copii sau familie, poti sa furi linistit, sa faci crime... Ca de, sunt pentru gura copiilor. Mai sunt si oameni cinstiti care au copii! Oricum, acesti indivizi au tot felul de avantaje si drepturi "mai egale" decat altii...

 


Re: Discutii diverse despre Metrorex Cristi N

Pe 21 martie am trimis catre Metrorex o sesizare privind configuratia portilor de acces la Piata Sudului si Pipera si iluminatul exterior respectiv aleea de acces de la Pipera.

Buna ziua,

Avand in vedere ca circul zilnic pe ruta Piata Sudului-Pipera doresc sa vin cu cateva sugestii pentru imbunatatirea fluxului de calatori.

Cred ca ar fi oportuna configurarea mai multor porti ca bidirectionale. De exemplu la statia Pipera ar putea avea dublu sens si portile: 5, 6, 17, 18, 19 sau la statia Piata Sudului portile: 8, 9, 19, 20. De asemenea cred ca o masura similara ar putea fi implementata si la celelalte statii avand in vedere ca noile sisteme de acces permit acest lucru din punct de vedere tehnic.

In al doilea rand va rog sa verificati starea instalatiei de iluminat exterior statiei Pipera. Pe corpul cladirii sunt mai multe corpuri cu lampi fluorescente care nu functioneaza , iar in apropierea statiei nu exista nici o sursa de lumina. De asemenea va rog sa luati masuri in privinta aleii de acces dinspre strada George Constantinescu unde la fiecare ploaie se formeaza o balta de cativa mp.

Va multumesc,


Dupa vreo 2 saptamani, mai exact pe 5 aprilie au raspuns

Stimate domnule,

Urmare a adresei dumneavoastră înregistrată cu numărul M.01/3979/22.03.2018, vă comunicăm următoarele:

Întrucât lucrările de modernizare la sistemul de taxare s-au încheiat, în prezent, se întreprind acţiuni de optimizare a echipamentelor de control acces pentru fiecare staţie în parte.  De altfel, pentru staţia Pipera, anumite porţi de acces au fost de curând reconfigurate, în sensul că au devenit bidirecţionale pentru fluidizarea traficului. De asemenea, vă asigurăm că vom ţine cont de feedback-ul călătorilor şi de orice alte propuneri pentru a asigura un mod facil şi normal de acces prin aparatele de taxare.

Referitor la starea instalaţiei de iluminat exterior de la staţia Pipera, precizăm că a fost dispusă verificarea corpurilor de iluminat, precum şi analizarea unei soluţii pentru montarea unui proiector suplimentar. Precizăm că astfel de acţiuni au fost întreprinse deja şi la staţia de metrou Piaţa Unirii 2 pentru a suplini iluminatul stradal.

Metrorex a sesizat în mai multe rânduri aspectele semnalate de dvs. prin adresele:  nr.M.05.01/901/28.07.2017,  nr.M.05.01/1368/07.09.2017, nr.M.05.01/2051/06.11.2017

Administraţia Domeniului Public din cadrul Primariei de sector, iar ultimul demers făcut de societate  privind problema trotuarului tasat care afectează accesul călătorilor la suprateranul staţiei de metrou Pipera (situat pe b-dul Dimitrie Pompeiu) este din data de 26.03.2018 (adresa nr.M.05.01/932/26.03.2018 – Primăria Sector 1 - Administraţia Domeniului Public).

Cu precizarea că suntem interesaţi în rezolvarea sesizărilor călătorilor şi că însuşi acest răspuns este o dovadă a interesului pe care îl acordăm acestora, vă asigurăm că suntem preocupaţi permanent de creşterea calităţii serviciilor pe care le oferim.

Cu stimă,

DIRECTOR GENERAL,


Acum sa facem putina disectie pe raspunsul lor:
    Portile de la Pipera au fost reconfigurate imediat dupa montare la cateva zile, initial aveau setari identice cu vechii turnicheti. Nu am observat vreo schimbare dupa sesizare sau cu putin timp inainte.

    Portile de la Sudului nu am observat sa fi fost reconfigurate

    Iluminatul de la Pipera, aici au o mare bila alba din partea mea, nu numai ca au reparat corpurile initiale dar au mai adaugat 2 reflectoare cu led si pot spune ca sunt foarte utile

Corp vechi reparat si primul proiector nou.




Al doilea proiector nou.




    La partea cu faimoasa balta au cam dat-o de gard. Ori mi-au gresit mie raspunsul, ori au trimis adrisantului gresit, statia Pipera este in sectorul 2 nu in sectorul 1. Drept urmare le-am mai trimis un mail pentru clarificare la care nu am mai primit raspuns, probabil s-au suparat pe mine  :mrgreen:


Buna ziua,

In primul rand va multumesc pentru raspunsul primit.

In al doilea rand cred ca s-a strecurat o greseala de redactare. Ati specificat ca ati trimis mai multe adrese catre  Primăria Sector 1 - Administraţia Domeniului Public dar blvd-ul Dimtrie Pompeiu apartine de Sectorul 2. In cazul in care eroarea este doar in raspunsul primit de mine nu este vreo problema dar daca adresele au fost trimise catre Primaria Sector 1 nu cred ca vor avea vreo finalitate acestia neavand competenta in zona respectiva.

Ma voi adresa si eu ADP S2 in speranta ca vor solutiona problema mai rapid.

O zi buna,


Sesizarea catre ADP S2 la care nu am primit nici un raspuns  :?

Buna ziua,

Doresc sa va aduc la cunostiinta ca pe aleea de acces in statia de metrou Pipera dinspre strada George Constantinescu s-a produs o tasare a asfaltului. In acea zona la fiecare ploaie se formeaza o balta de cativa mp care ocupa toata latimea de trecere. Avand in vedere fluxul crescut de persoane care folosesc zona respectiva discomfortul creat este major.

Va rog sa luati masurile care se impun pentru remedierea asfaltului si asigurarea scurgerii apelor pluviale in mod corect. De asemenea va rog sa imi comunicati termenul de solutionare al deficientei sesizate.

O zi buna,

 


Re: Discutii diverse despre Metrorex ByOnu

Intr-o postare pe facebook, Metrorex spune ca zilnic ies la traseu 47 de trenuri. 47 de trenuri cand? In medie, maximul?

Daca din 83 de trenuri (68 trenuri noi + 15 TEM IVA) folosim doar 47, rezulta un CUP de 56,6%. Este normal?!

 


Go to page:  1  ... 260 261 262 263 264 265 266  ... 388
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2266 forum members have written 419392 posts in 5230 topics and 511 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use