Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

 

Topic: Sectorul 4

3190 posts, 669342 views
 
Go to page:  1  ... 89 90 91 92 93 94 95  ... 228
 
 

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 realistul

Străzile nematurate din sectorul 4. Coșuri pline, jeg la greu. Dar facem ziduri și defrișam zone verzi. Păzim gardul de pe Văcărești cu poliția locala non-stop.
received_1571889969590472.jpeg (95.23 KB; downloaded 1869 times)

 


Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Sa nu schimbe si bordurile cand iau gunoiul.....

 


Re: Sectorul 4 neb1

Ceva ce mi-a sarit in ochi azi de dimineata.

Targul Aleea Castanilor

56456.jpg (255.75 KB; downloaded 2134 times)

Untitled3421.jpg (569.64 KB; downloaded 2134 times)

Untitled15335.jpg (121.5 KB; downloaded 2134 times)


Sursa: http://urbanism.pmb.ro/Documentatii_PMB.aspx?path=duat-su/dezbatere%20publica/puz%20soseaua%20oltenitei%2083b/initiere

 


Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Deci turn de 7 etaje la colt, si apoi parcare supraterana + spatii birouri si comert, totul pe terenul actualei Alei.

 


Re: Sectorul 4 misterr

Păi de-abia s-a amenajat Dristor Kebap acolo pe colț, cum să-l dărîme???!!!

Și eu am observat azi pe Emil Racoviță din loc în loc panouri cu „PS4 reamenajează acest bulevard pentru a obține mai multe locuri de parcare #danielbaluta #haicasepoate”. Deci nu scap nici eu de borduri... Și Emil Racoviță de-abia se reamenajase!

 


Re: Sectorul 4 neb1

Nu cred ca or sa darame Kebabul.. posibil in spatele lui.

 


Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Dar borduri noi pe Racovita n-aveai sigur :lol:  pot sa fie si de ieri, gata sunt vechi si trebuie schimbate. Pe Racovita sincer nu vad cum sa mai faca ceva pt parcari. Nu pare a mai fi loc. In afara de lucrarea de la depou nu vad vreo spic-uire sau ceva de gen.

 


Re: Sectorul 4 misterr

Pe Racoviță toate blocurile, și de o parte și de alta, sînt retrase mult de la stradă. Se poate lărgi și la 12 benzi dacă îi dă prin cap (ca să devină „bulevard”). E adevărat, trebuie tăiați copacii și desființate grădinile blocurilor, dar ce mai contează, că nu sîntem la țară să avem grădini, la oraș trebuie să avem betoane.

 


Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Bine, asa daca taiau tot faceau o treaba mai ok si pe restul bulevardelor. Bine ca nu s-a ajuns acolo. Inca.

 


Re: Sectorul 4 realistul

Lasă că pe Tineretului, te oripilezi. Au făcut un r___t de parcări. Bordurile au contat și betoanele.

 


Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Vad ca s-a tras tare si ziduletul e gata pe Nitu Vasile pana in rond si pe partea dreapta (nu doar pe stanga). Continua borduriada mica (langa boscheti) si mare (langa strada) pe trotuarul din dreapta spre Mega Nitu Vasile (ca sa dau un reper), si probabil se va merge pana la unirea cea mare centenara cu Brancoveanu (evident se va merge si pe stanga - unde chiar e nevoie macar de asfalt daca nu de altele). Asa ar fi normal. Vad ca este o revolutie totala cu bordurile, nu scapa niciun bulevard, sosea, strada, alee...
Am vazut de asemenea ca s-au montat un fel de bile (mie-mi aduc aminte de marshmallows-urile trase in ciocolata de la Lidl) daaaar evident ca nu erau montate peste tot si trona una bucata masina acolo. Este incredibil gradul de civilizatie al romanului.....Ma minunez si enervez de fiecare data. Si apoi cand ma gandesc ca probabil si oamenii aia tipa in gura mare vrem aia vrem ailalta mi se face de-a dreptul scarba. Sper sincer sa se monteze in continuare ca totusi sa nu mai avem masini pe curba aia. Destul ca ne intalnim pe Obregia cu ele pe jumate de trotuar...
Ah! si au aparut si ghivecele prin insulitele de traversare din intersectie. Am observat cu coada ochiului ca in unele erau niste plantute asa ca de apartament/birou. Iar altele erau goale. Deci probabil acele ghivece varianta mica vor aparea pe Brancoveanu in noua zona bordurizata de pe mijloc si probabil si pe Berceni si cine mai stie pe unde. Cu sau fara copacei. Sau poate apar copacei de sine-statatori, in pamant (!) desi nu cred ca Baluta a auzit de asa ceva. Daca s-ar putea face copaci din borduri dar cu efect de copaci normali cred ca ar fi primul abonat.

In alta ordine de idei am citit ca pe terenul atat de pazit de Politia Locala se va ridica un complex imobiliar. Da Vinci residence. Zic sa fie primit, pot sa-l marketeze cu paza de la Politie si urca pretul pan' la cer.

 


Re: Sectorul 4 TibiV

Acum se zidește pe trotuarul din faţa cimitirului/bisericii Eroii Revoluţiei...

 


Re: Sectorul 4 Budy187

Treaba cu DaVinci residence e alta.
Politia de fapt pazeste gardul cu caricaturi pentru a nu fi graffat.
Ansamblul imobiliar cu un PUZ de pana la P+11 are legaturi stranse cu familia de avortoni Micsunescu et co. (cei care au distrus in parc pentru Tineretului Residence 1 si 2).

 


Re: Sectorul 4 MikeT

TibiV wrote:
Acum se zidește pe trotuarul din faţa cimitirului/bisericii Eroii Revoluţiei...

Si cred ca vor zidi si in fata Cimitirului Evreiesc de Rit Spaniol de peste drum de statia OMV. Dimineata scoteau gardurile de acolo.
Sa ne uitam la cum se zideste: pe spatiul verde. Pe Nitu Vasile unii copaci sunt incastrati in zid. Ramane un "şiret" de spatiu verde, nu altceva.  :(

 


Go to page:  1  ... 89 90 91 92 93 94 95  ... 228
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2277 forum members have written 420555 posts in 5240 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use