Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

 

Topic: Sectorul 4

3190 posts, 671177 views
 
Go to page:  1  ... 88 89 90 91 92 93 94  ... 228
 
 

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 Puss in Boots

http://www.zf.ro/politica/primaria-sectorului-4-vrea-sa-largeasca-strazile-principale-la-patru-benzi-in-urmatoarele-sase-luni-in-plan-este-si-constructia-de-noi-locuri-de-parcari-17215118

Primăria sectorului 4 din Capitală a anunţat că, în următoarele şase luni, va lărgi străzile şi bulevardele principale la patru benzi. Pe lângă aceste lucrări, primăria precizează că Ministerul Transporturilor va construi o pasarelă la intersecţia dintre Şoseaua Berceni şi Şoseaua de Centură.


Si eu care ma gandeam ca se refera la ceva nou decat ce e deja in lucru. Poate largesc si sos.Oltenitei intre Eroi si Brancoveanu mai ales, partea cu blocurile, saltand masinile parcate ilegal. De fapt toata Oltenitei ar trebui "curatata" si "largita". De trotuare nu mai zic, ar trebui si ele "largite". Mai sunt curios si de ce planuri sunt pentru intersectia de la Aparatori (plina de masini parcate sau stationate aiurea de la intrarea spre IMGB ai de fapt o banda nu doua disponibile; chit ca prima se anuleaza cateva sute de metri mai incolo). Balula vorbea si de o parcare acolo....plus ca se largeste Margurele, deci va trebui reconfigurata toata duda. Planuri sunt pe undeva?

 


Re: Sectorul 4 faraonul

Salut, o intrebare scurta: Podul Marasesti este in sectorul 4? Intreb ca sa stiu cui scriu de asa ceva:






















Toate pozele aici: https://imgur.com/a/8uuyHHr

 


Re: Sectorul 4 punmeister

E in sectorul 3.

 


Re: Sectorul 4 Costin

Scrie la PMB, ca e al lor.

 


  • V2A
  • Posted:
  •  

Re: Sectorul 4 V2A

Gardul arată așa din 2011, după ce a fost rupt de Bentley-ul lui DD:

Limuzina de peste 100.000 de euro a lui Dan Diaconescu a ajuns în râul Dâmboviţa. Vezi aici cine era şofer

Limuzina era condusă de un tânăr de 25 de ani, care s-a recomandat poliţiştilor cu funcţia de producător la OTV. Acesta era însoţit de un alt tânăr, de 23 de ani, care a suferit un şoc termic în urma impactului cu apa din râu. Şoferul avea alcoolemie zero, dar a fost dus la spital pentru a i se recolta şi probe de sânge, au declarat pentru gândul reprezentanţii Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti.

Accidentul s-a produs în jurul orei 3 dimineaţa. Maşina venea dinspre Timpuri Noi spre podul Mărăşeşti, iar şoferul a pierdut controlul şi a derapat în partea stângă, a rupt un parapet şi a plonjat în Dâmboviţa. Cei doi bărbaţi au ieşit singuri din maşină, fără să sufere răni grave. Surse apropiate cercetărilor la locul accidentului au declarat pentru gândul că urmele de frânare lăsate de Bentley erau foarte groase, ceea ce indică o viteză a maşinii foarte mare.

O limuzină Bentley de peste 100.000 de euro a ajuns, vineri noapte, în Dâmboviţa, după ce şoferul a pierdut controlul într-un viraj, iar maşina a rupt un gard de protecţie şi un stâlp, scrie Gândul.

Conform stirileprotv.ro, bolidul i-ar aparţine realizatorului TV, Dan Diaconescu, însă acesta nu se afla în maşină în momentul producerii incidentului.

Martorii spun că, la scurt timp după ce Bentley-ul a ajuns în apă, cei doi pasageri au reuşit să iasă singuri. La sosirea echipajului SMURD, unul dintre ei a acuzat dureri de picior şi a fost transportat la spital.

Accidentul s-a produs în jurul orei 3 dimineaţa, lângă pasajul Mărăşeşti din Capitală. Din primele cercetări, se pare că şoferul limuzinei venea cu viteză pe Splaiul Unirii şi, într-o curbă, în loc să vireze la stânga, a mers drept înainte. Şoferul va fi cercetat pentru distrugere şi va primi o amendă.
Sursa: http://www.zf.ro/eveniment/limuzina-de- ... er-8915692

 


Re: Sectorul 4 faraonul

Vă mulțumesc. Scriu la PMB. Odată cu modernizarea fântânilor poate fac și acest pod, marmura arată jalnic, balustrada la fel. Credeam că este S4, indicatorul cu S3 este de la intrarea în pasajul Mărășești langa CCIR.

 


Re: Sectorul 4 realistul

La fel arata și podul de la Vitan. Am sesizat pe aplicația ,,Civic alert". Am sesizat și mizeria și șobolanii ce mișună pe malurile Dâmboviței. Rezultat 0. Am făcut sesizare și despre podul Ciurel și cred că degeaba.

 


Re: Sectorul 4 realistul

In curte la ADP sector 4 Apărătorii Patriei este plin de paleți cu borduri,cărămizi și ghivece.
In alta ordine de idei, mă uitam pe Nițu Vasile cimitir și vis a vis cum au făcut acel zid. Este foarte drept cu o planeitate de invidiat :)).

 


Re: Sectorul 4 MikeT

Au aparut aceste "ziduri" si langa intrarea la metrou in statia C-tin Brancoveanu. Dupa cum spuneam, pozitiv este faptul ca vor fi mai protejate spatiile verzi, intrucat nu vor mai trece pietonii sau biciclistii peste ele. Cel putin nu fara efort.

 


Re: Sectorul 4 1.cremsnit

Pfiu, ne-am linistit acum. Ce noroc cu zidurile alea  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

 


Re: Sectorul 4 realistul

De ceva timp, pe gardul fostului spital de dermatologie de la Șincai, au apărut sa zic așa, aceste benere cu aceasta firma. Știe cineva ce planuri au?
IMG_20180517_123928.jpg (1.3 MB; downloaded 2086 times)

 


Re: Sectorul 4 Puss in Boots

http://www.economica.net/forte-partners-pregateste-birouri-si-locuinte-langa-parcul-tineretului--langa-fabrica-adesgo_148539.html

Forte Partners, companie fondată de oamenii de afaceri Geo Mărgescu, Johny Jabra și Ionuț Dumitrescu, se pregăteşte de un nou proiect în Bucureşti. Dezvoltatorul deţine prin firma Şerban Vodă Development Plaza un teren de 18 hectare chiar lângă fabrica de ciorapi Adesgo, peste drum de Parcul Tineretului.

 


Re: Sectorul 4 realistul

Interesant cum se iau terenuri in București. Și asta în locul unui spital...

 


Re: Sectorul 4 Puss in Boots

S-a "retrocedat" :)

 


Go to page:  1  ... 88 89 90 91 92 93 94  ... 228
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2279 forum members have written 420774 posts in 5243 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use