Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

 

Topic: Sectorul 4

3190 posts, 669271 views
 
Go to page:  1  ... 81 82 83 84 85 86 87  ... 228
 
 

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 Florinds

Deci nu mai avem spatiu verde, avem spatiu tricolor acum. M-am convins, avem de-a face cu un dusman al oxigenului...

 


Re: Sectorul 4 MikeT

Sunt curios, APM Bucuresti nu zice nimic? Asta nu e diminuare a spatiului verde? Ah, stai, in cadrul Politiei Locale, aservita primariei de sector, este si serviciul de verificari pe probleme de mediu. Hai pa.

 


Re: Sectorul 4 abc_XC

In urma cu ceva timp, strazile din Bucuresti pe care circula RATB intrau in administrarea Primariei Municipiului Bucuresti, iar primariile de sector aveau in administrare strazile secundare. Astfel, toate lucrarile pe bulevarde erau realizate de PMB (epoca Basescu, Videanu).
Eu unul cel putin pana acum nu am reusit sa inteleg lucrarile efectuate spre exemplu pe Bd. Brancoveanu, unde bordura a fost mutata 50-70 cm mai spre trotuar, astfel incat toti stalpii si copacii au ramas pe noul carosabil, sau ocupa locurile de parcare "proaspete".

 


Re: Sectorul 4 WT_fan06

Eu din câte știu bulevardele pe care circulă RATB încă sunt în administrarea PMB... cu atât mai grav.

 


Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Ati citit explicatia lui Balula legata de schimbarea bordurilor? Sunt curios cand le va schimba INCA o data. Ca acu zice ca vezi doamne mai mult de 1-2 ani nu tin ca "e clima" :D Cum sigur castiga mandatul 2, daca nu-l salta DNA-ul sau intra in vreo dizgratie, sunt chiar curios sa vad ce va fi in urmatorii ani. Poate va zice "am luat unele bune ca-n Vest acum 2 ani -adica 2018- dar nu au fost asa de bune. Acum sunt unele bune bune de tot" :D Si in 2022 va zice "pe copilasii mei, va jur ca astea-s din Irlanda, sunt excelente, mai vest ca-n Irlanda nu e".  Si-n 2024 o sa ia unele din Islanda  :lol:

 


Re: Sectorul 4 MikeT

In Parcul Lumea Copiilor, la limita cu Oraselul Copiilor, venind dinspre McDonald's spre fostul amplasament al rotii panoramice, au inceput de o saptamana sa amenajeze ceva: au facut o terasa in versantul pe care ani de zile au crescut balarii si azi turnau o platforma de beton. In concluzie: mai mult spatiu verde distrus.  :x

 


Re: Sectorul 4 Puss in Boots

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/videoincendiu-intr-un-bloc-turn-din-berceni-896849

Incendiu într-un bloc turn din Berceni
Incendiul s-a produs într-un apartament de la etajul 19. Locatarii de la etajele inferioare au fost evacuați din cauza fumului.


Ca tot scrisesem ieri ca era fum la unul din blocurile Monaco Towers, iata ca treaba a fost destul de serioasa.

 


Re: Sectorul 4 neb1

http://sectorul4live.ro/usr-ataca-in-justitie-tarifele-pentru-salubrizare-ce-replica-are-primaria-sectorului-4/?utm_campaign=sectorul4live&utm_medium=salubrizare&utm_source=facebook

USR Sector 4 a anuntat, pe Facebook, ca a depus la Tribunalul Bucuresti o actiune de anulare a Hotararii Consiliului Local Sector 4, nr. 347/18.12.2017, prin care au fost stabilite noile sume de plata pentru taxa de salubrizare. Cei de la USR considera aceasta hotarare „nelegala, deoarece incalca nu mai putin de 10 legi si acte normative aflate in vigoare, la data emiterii ei„. De cealalta parte, primaria Sectorului 4 afirma, intr-un raspuns la o solicitare a Sectorul4LIVE, ca nu i-a „fost comunicata nicio cerere de chemare in judecata care sa priveasca aceste aspecte„. In plus, cei de la primarie sustin ca documentele care au stat la baza instituirii taxei de salubrizare la nivelul sectorului 4 au avut acces toti consilierii locali ai sectorului 4, inclusiv cei ai USR.

 


Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Nu inteleg de ce nu au pastrat parcari in spic sau parcari de vreun fel pe Berceni in zona OMV-Lidl. E ditai trotuarul si parca vad ca apar masini acolo.

 


Re: Sectorul 4 realistul

După ce au îmbrăcat bordurile pe Seban Vodă cu plastic, le-au spart și au pus altele. Acum sparg asfaltul de pe trotuar.

 


  • V2A
  • Posted:
  •  

Re: Sectorul 4 V2A

E în curs de refacere rondul tramvaielor de la Piața Unirii. Am văzut că au scos bordurile.

 


Re: Sectorul 4 TibiV

realistul wrote:
După ce au îmbrăcat bordurile pe Seban Vodă cu plastic, le-au spart și au pus altele. Acum sparg asfaltul de pe trotuar.
















Lucrarea incepe (sau de termina) in dreptul bisericutei de peste drum de Adesgo, de aici



Capatul trotuarului dinspre Cantemir/Tineretului este (inca) neatins...


 


Re: Sectorul 4 TibiV

Pe strada Avalansei, la intersectia cu Sincai (statia de tramvai Timpuri Noi), de vreo saptamana s-au tot agitat unii la o groapa pentru Apa Nova.
(Nu stiu daca alimentare cu apa sau canalizare, de aia postez aici.)
Azi dimineata insa...



... basculanta aia descarca asfalt


 


Re: Sectorul 4 neb1

LUCRARI ISTORICE ! Cum zicea nea' primarul.

x4e5bl96t2s01.jpg (133.04 KB; downloaded 2707 times)


Sursa: https://www.reddit.com/r/Romania/comments/8cf6xm/in_sectorul_4_dupa_marea_borduriada_inutila_acum/

 


Go to page:  1  ... 81 82 83 84 85 86 87  ... 228
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2277 forum members have written 420548 posts in 5240 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use