Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

 

Topic: Sectorul 4

3190 posts, 671288 views
 
Go to page:  1  ... 78 79 80 81 82 83 84  ... 228
 
 

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 MikeT

Pfoaaa, foarte periculoase garduletele alea!  :shock:

 


Re: Sectorul 4 Florinds

Daca ar fi pe marginea strazii, ok, sa zicem ca nu ai dreptul sa mergi pe acolo, dar sunt in dreptul treptelor... Oricand poti sa cazi pe gheata cu gatul, ochii in ele. Cei care au propus, dar mai ales cei care au pus semnatura si au aprobat modelul nu sunt sanatosi la cap.

 


Re: Sectorul 4 MikeT

Si la marginea parcului, respectiv a trotuarului sunt periculoase garduletele alea. Oriunde e trafic pietonal sunt un pericol.

 


Re: Sectorul 4 Puss in Boots

De curiozitate l-am ascultat pe Baluta la DC News. Sa vad ce zice ipochimenul. Emisiunea e de acum o saptamana. Macar am aflat ca din 1 martie incep lucrarile pe Berceni, pe Luica....Si ca dureaza un (1) an. Nu stiu daca tipul ala de an cu 365 zile sau alt tip ce poate fi numit de contemporani "tip metrou, 1 an in 3 ani". Probabil tot de atunci vin si ninsorile :D ca sa fie amuzant total. Cred ca de aia nici nu ninge. Nu lucreaza nimeni, nu strica socotelile nimanui.

Voi stiati ca de la parcarea Balutiana de la Tineretului/Lumea Copiilor pana la M Tineretului vor sa puna un microbuz care sa ii duca pe cei care parcheaza acolo? Fe-no-me-nal. Nici in Vest n-ai atatea facilitati. Acolo mergi taticule pe jos daca doar la tspe metri e parcarea de unde ai treaba. Basca ca pe Tineretului merg o gramada de RATB-uri deci nu esti chiar fiul ploii :lol:  Plus ca zice ca lucrarile sunt in toi la "cealalta parcare" de pe Oltenitei (500 locuri). Lucreaza careva acolo?? N-am vazut nicio poza si nici n-am mai trecut prin zona de o gramada de timp. Ultima oara era un panou de tipul "PS4 lucreaza pt tine; aici va fi...".

Ah! si inca una buna: 200 locuri de parcare la APP. Unde? Ca largesc Berceniul si Magurele si vezi doamne apar niste locuri in spic? Sau intra la socoteala si spicul facut in zona statiei de autobuz (si mai incolo) de pe Berceni spre Sudului? Si cele de pe trotuar. Nu zice clar Balula. Raiul pe pamant pt parcari in S4. Cu limbi catre PMB.

Eu l-as intreba pe Balula de ce d**nezei daca tot face atatea parcari trebuie eu ca pieton sa ma lovesc de masini pe trotuare? Macar sa le taxeze daca tot stau urcate care pe unde pot.

 


Re: Sectorul 4 MikeT

Probabil vorbim despre un an neptunian.
O sa fie dezastru pe Luica daca incepe ala lucrarile. Si ramanem si fara copaci si cu noxele mai aproape de blocuri. Fenomenal.  :evil:

 


Re: Sectorul 4 andrei11

Luică mai devreme sau  mai târziu va trebui  să fie  lărgit, și lărgit bine de tot. Mai bine mai devreme decât mai târziu.
__________________
Luică din păcate pentru voi face parte din Inelul Median.

 


Re: Sectorul 4 Puss in Boots

Nu stiu cat de bine or sa il largeasca. Cat de o banda in plus pe sensul spre Berceni si atat. Nu mai tin minte schita dar nu era nicio largire colosala demna de povestit nepotilor. Acum vreo 15 ani mergea o largire masiva cu tramvai si 2 benzi pe sens. Nu ca acum nu s-ar putea dar au aparut multe constructii si e destul de greu.

 


Re: Sectorul 4 URANUS

http://www.b365.ro/mobi/buget-2018-buge ... 57895.html

Bugetul Sectorului 4, în creştere cu 15% faţă de anul trecut. Cum vor fi cheltuiţi banii

Sectorul 4 din Bucureşti va avea în acest an un buget local cu 15% mai mare decât în 2017, ajungând la suma de 621 milioane lei, mai mult de jumătate din bani fiind alocaţi pentru investiţii, după cum a precizat primarul Daniel Băluţă într-un interviu acordat B365.ro.

"Creşterea de 15 procente a bugetului local din acest an vine din reducerea anvelopei salariale, din eficientizarea colectării taxelor locale, respectiv din reducerea cheltuielilor cu bunurile şi serviciile. Pentru prima dată, peste jumătate din buget va fi pentru investiţii", a declarat pentru B365.ro primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, care a precizat că banii de investiţii provin din resurse proprii (150 milioane lei), de la Banca Europeană de Investiţii (100 milioane lei) şi dintr-un credit de la un consorţiu de bănci comerciale CEC, Eximbank şi Raiffeisen Bank (100 milioane lei). 

Investiţiile stabilite pe lista de priorităţi a administraţiei locale vizează, în acest an, trei mari domenii de activitate: reabilitare termică, infrastructură rutieră şi educaţie. "Toate unităţile de învăţământ din Sectorul 4 vor beneficia de lucrări de modernizare. Aici vorbim de 20 de grădiniţe finanţate prin PNDL (n.r. - Programul Naţional de Dezvoltare Locală) care vor fi modernizate şi se va obţine autorizaţia de securitate la incendiu, la fel şi pentru 20 de şcoli generale, plus modernizarea a 15 săli de sport. Lucrările vor începe la 1 aprilie şi ar urma să fie gata până la sfârşitul luni 2018. Lucrările de modernizare vor fi realizate pe loc fără a fi necesară relocarea elevilor", a explicat edilul. Conform sursei citate, tot în acest an ar urma să fie construită o grădiniţă nouă la Şcoala 308 şi una lângă Şcoala 100, un after school la Şcoala 165. În plus se va face reconversia centrului de incluziune socială de pe Şos. Berceni 12A tot în grădiniţă. Totodată, administraţia locală plănuieşte să construiacă un bazin de înot la Şcoala 190, să reabiliteze Liceul M. Nicolescu şi să modernizeze Lic. Gh. Şincai, căruia i s-a distrus acoperişul, şi Lic. Ion Creangă. 

Pentru reabilitarea termică a blocurilor, Primăria Sectorului 4 vrea să cheltuiască în acest an aproximativ 165 milioane lei, bani ce provin atât de la BEI, cât şi din resurse proprii şi credit bancar. Pe lista administraţiei locale se găsesc 80 de blocuri de locuinţe colective ce ar urma să fie anvelopate termic, plus alte 100 de imobile pentru care Primăria Sector 4 va achita documentaţia, iar Primăria Capitalei va efectua lucrările propriu-zise de reabilitare. Termenul de execuţie a lucrărilor este de 9 luni, a specificat primarul Băluţă. 

"În ceea ce priveşte infrastructura rutieră, şi aici avem în desfăşurare lucrări de mare anvergură: lărgirea de la două la patru benzi pe Şos. Berceni, Turnu Măgurele, Luică, construcţia parcărilor în spic pe Bd. Obregia, Brâncoveanu, Tineretului şi Şos. Berceni cu un total de circa 3.000 de noi locuri de parcare, plus construcţia a patru parcări supraetajate cu aproape 1.000 de locuri şi încă 12 parcări plane cu plată în mai multe locaţii din sector", a detaliat edilul Sectorului 4. Pentru realizarea lucrărilor de infrastructură rutieră, administraţia locală a bugetat în acest an suma de 150 milioane lei. 

Propunerea de buget local din acest an urmează să fie supusă votului Consiliului Local într-o şedinţă ulterioară, ea fiind dezbătută cu cetăţenii luni. 

 


Re: Sectorul 4 Puss in Boots

DC News reloaded. Ne asteapta clipe grele. Sa dea Domnul sa fie gata intr-un an cum se promite dar eu unul nu sunt deloc optimist. Pt ca nu uit unde traiesc. Minuni se mai intampla intrebarea e: se intampla si la noi? Raspunsul prin decembrie.

 


Re: Sectorul 4 andrei11

Pluto (numit adeseaPluton, mai ales în lucrări mai vechi) este oplanetă pitică din Sistemul Solar... Pluto se rotește în jurul Soarelui în 247,8 ani pământești.  :bere:
Sursa : Pluto / Wikipedia

 


Re: Sectorul 4 shoppy

Anglia, Muzeul Meridianului Greenwitch, in camera lunetelor, printre altele, exista o luneta indreptata spre o fereastra, semnul invita oamenii sa se uite prin luneta ca sa-l vada pe Pluto, uitandu-te prin luneta il vedeai intr-adevar pe Pluto.
download.jpg (6.48 KB; downloaded 1731 times)

 


Re: Sectorul 4 MikeT

andrei11 wrote:
Luică mai devreme sau  mai târziu va trebui  să fie  lărgit, și lărgit bine de tot. Mai bine mai devreme decât mai târziu.
__________________
Luică din păcate pentru voi face parte din Inelul Median.

Revin cu ideea pe care am mai spus-o: trebuie largit spre exterior, expropriind pe cei care au proprietati spre sud. Primarul asta o sa largeasca Luica spre blocuri, este clar. Cum se va proceda cand vor adauga si linie de tramvai? Daca se va mai adauga o banda, sa avem 3 benzi pe sens + linie de tramvai dubla? Unde se vor duce? Vor trece masinile pe sub balcoane? Evident, Baluta alege metoda simpla de a largi strada. Dar ce face la intersectia cu Sos. Giurgiului? Acolo Luica are 3 benzi acum. Unde o face pe a 4-a? Expropriaza? Demoleaza niscaiva constructii? Ia sa-l vedem. Va spun eu: ramane asa acolo si se va forma un dop in permanenta.

 


Re: Sectorul 4 andrei11

Poza următoare nu e pusă la mișto.
2-14-2018 11-23-53 PM.jpg (26.41 KB; downloaded 1716 times)
Dacă întrebai pe orișicine din anul 1920 cum o să arate lumea peste 100 de ani nu  cred că ghicea cineva adevărul. Oricum "sutele de ani"  se scurtează, eu propun anul 2070. Dacă lucrurile vor evolua normal, cam așa va arăta inelul median ( autostrada suspendată ) la Luică. Plus un  tramvai pe care nu l-am mai pus acolo, dar cred că te-ai prins unde bat. Blocurile "comuniste" construite acolo prin anul 1970 vor avea în 2070 100 de ani. Ruleta Rusească, vor fi sau nu căutate ca și "locuințe cu valoare istorică" ? Sau vor fi demolate până atunci ?
A, da, am rămas dator cu intersecșia Luică / Zețarilor / Giurgiului.
2-14-2018 11-32-49 PM.jpg (161.2 KB; downloaded 1715 times)

Tibi, pe unde ai spus că stai ? S-ar putea ca Statul Planetar să-ți dea o locuință pentru folosință vremelnică în altă parte. Ok, nu ție, copilului, nepoților. :bere:

 


Re: Sectorul 4 TibiV

Sunt exact la 1 kilometru "de raza de actiune" a "proiectului tau"...
Pot sa demoleze tot ceea ce este necesar pentru ce ai desenat tu, nu ma deranjeaza... Si nici pe copii mei...  :D
Si chiar ar fi fi mishto !...
Dar primaritele blonde nu "vor strica banii pe prostii, vor lua bomboane la copii" ! (sigur stii reclama din urma cu 20 de ani...)

 


Go to page:  1  ... 78 79 80 81 82 83 84  ... 228
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2279 forum members have written 420794 posts in 5243 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use