Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

 

Topic: ARHIVĂ: Știri din București (2015-2020)

1780 posts, 792818 views
 
Go to page:  1  ... 70 71 72 73 74 75 76  ... 128
 
 

📖 Pagination options
Re: Stiri din Bucuresti Costin

Ce e dw modernizat la acele linii si nu e pe Ion Mihalache, Basarabia, Chisinau, Serban Voda etc?

 


Re: Stiri din Bucuresti punmeister

Din liniile mentionate nu vad decat sa modernizeze Vasile Milea si Corneliu Coposu - Pache Protopopescu, asta probabil ca 1, 10, 11, 35 si 55 sa fie compatibile cu tramvaiele noi. In rest nu vad ce ar putea sa modernizeze.

 


  • GPS
  • Posted:
  •  

Re: Stiri din Bucuresti GPS

Poate se referă la modernizarea parcului de tramvaie de pe liniile menționate.

 


Re: Stiri din Bucuresti shoppy

Din 1 km de sina nemodernizata de pe Milea am scos 2 linii, 1 si 10, si de 5 care chiar trebuie si care nici nu mai circula si la care deja avem vreo cativa km modernizati si transformati in banda de circulatie, nimic, ce le mai bubuie la unii mintea.

Pai la Carpati incep sa sape ametitii ailalti, o sa fie Grivita, Mihalache, Bucurestii Noi si Chitila pulbere, ca praf deja sunt.

 


Re: Stiri din Bucuresti andrei11

Suntem prea mici pentru o cauză așa măreață.   :evil:

 


Re: Stiri din Bucuresti WT_fan06

Au bâlbâit ceva legat de semaforizare. Oare prin modernizare se referă la semaforizarea prioritară pentru tram?... Who knows...

 


Re: Stiri din Bucuresti Puss in Boots

200 mil sunt doar cele 100 de tramvaie....deci de unde bani pt restul? Poate prin modernizare se refera si la garduri :) acus e februarie poate vedem ceva.

 


  • anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Stiri din Bucuresti anndrei

Ce sa mai modernizeze ca sunt depasite toate. Iar Bucur LF este de slaba calitate si se defecteaza cam des pentru un tramvai de generatie noua. Cel mai corect ar fi sa cumpere unele de firma, adevarate care au garantie si merg fara reparartii majore ani buni de zile.

 


Re: Stiri din Bucuresti 19jimmy84

Programul curselor RATB Bucureşti-Ilfov, schimbat. 83 de trasee, aprobate de CGMB

Consilierii generali ai Capitalei au aprobat miercuri noul program de transport rutier de persoane prin servicii regulate pe raza Municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov.

Noul program de transport rutier de persoane conţine un număr total de 83 de trasee şi prevede numărul de autovehicule, numărul maxim de curse şi numărul staţiilor de îmbarcare/debarcare.

Programul de transport va fi pus în aplicare de către Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru transport public Bucureşti-Ilfov, după aprobarea acestuia de către celelalte autorităţi deliberative ale autorităţilor administrativ-teritoriale componente ale asociaţiei.

"Odată cu aprobarea programului de transport rutier de persoane prin servicii regulate pe raza Municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov, realizat cu autobuze, consiliile locale, consiliile judeţene şi Consiliul General al Municipiului Bucureşti, după caz, vor stabili modalităţile de atribuire în gestiune, pentru executarea serviciului de transport public local, pe întreaga reţea de trasee, pe grupe de trasee şi pe trasee", prevede hotărârea adoptată de CGMB.

Din raportul de specialitate reiese că, într-o adresă din 8 decembrie, RATB arăta că numărul de solicitări privind asigurarea transportului public prin servicii regulate pe raza Municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov este în creştere, iar Planul de Mobilitate Urbană Durabilă prevede ca prioritate modernizarea şi reorganizarea sistemului de transport pe întreaga zonă Bucureşti-Ilfov.

"Accesibilitatea în cadrul localităţilor este limitată, deoarece operatorii privaţi oferă servicii numai pe coridoarele cu nivel ridicat al cererii. Din cauza lipsei de integrare a preţurilor biletelor pentru serviciile urbane şi cele regionale, ce necesită multiple transferuri şi astfel generând mai multe achiziţii de bilete, rezidenţii din Ilfov cu venituri mai reduse preferă să se abţină să facă naveta în Bucureşti. În acest context se impune organizarea unei noi reţele de trasee de autobuz ce oferă o conectivitate mai bună cu destinaţiile din Bucureşti şi opţiuni de transfer mai bune către sistemul de transport public din Bucureşti, în special către metrou", prevede documentul.

Pe 29 martie 2017, consilierii generali ai Capitalei au fost de acord cu un program de transport pentru 52 de trasee RATB noi sau actualizate între Bucureşti şi judeţul Ilfov. Programul a suferit ulterior modificări, în sensul adăugării de noi trasee.


sursa: http://www.romaniatv.net/programul-curs ... 540.html#n

 


  • GPS
  • Posted:
  •  

Re: Stiri din Bucuresti GPS

În sfârșit ceva de bine.

 


Re: Stiri din Bucuresti Puss in Boots

Ca sa inteleg si eu, pentru situatia existenta din teren acum se schimba esential ceva? Liniile existente zic.

 


Re: Stiri din Bucuresti Costin

Sa vedem programele si traseele aprobate. Ce ar trebui sa se schimbe urgent e calitatea vehiculelor si integrarea tarifara cu RATB si Metrorex... cat timp asta nu se schimba, e fix degeaba totul.

 


Re: Stiri din Bucuresti dany

Sper sa iasa ceva :D

 


Re: Stiri din Bucuresti Puss in Boots

Reapare 419. Pacat ca dubele 419 raman deci nicio sfaraiala. In rest, omg cate trasee..... Va fi cu siguranta nevoie de autobuze noi cat mai repede posibil, nu vad un total dar asa la prima vedere la o medie bruta de vreo 4 autobuze per traseu si tot ies peste 300. Nici cu toata mia de Citaro disponibile, prin absurd, si n-ar fi posibil sa se asigure transportul si pentru oras si pentru liniile astea pastrand autobuze rezerva si mai stiu eu ce (aberatii de genul linia pentru elevi 327, 362-ul, mai ajuti Tulcea, viziune 0 pt oras in ideea reorganizarii traseelor de autobuz in conditiile cazurilor de dublare 90% a unor trasee de troleibuz etc). Plus ca e imposibil sa le ai pe toate disponibile ca nu traim intr-o lume perfecta. Ar fi multe de facut, dar cine sa le inceapa? Cele 400 de autobuze noi promise or sa vina sa se adauge celor 1000 teoretice existente pt ca iata e nevoie de ele pt preorasenesti + suplimentarea in oras.

 


Go to page:  1  ... 70 71 72 73 74 75 76  ... 128
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2282 forum members have written 421055 posts in 5245 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use