De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

 

Topic: 1 decembrie

21 posts, 11102 views
 
Go to page:  1 2
 
 

📖 Pagination options
Re: 1 decembrie Andrei Andraș

La mulți ani români! La mulți ani România!
IMG_3084.JPG (454.76 KB; downloaded 3227 times)

 


Re: 1 decembrie Lixandru Dragos-Liviu

Din partea mea, cu ocazia zilei noastre naţionale, doresc tuturor românilor, atât din ţară cât şi de peste hotare, un călduros „La mulţi ani!“, încununat cu tot binele din lume, iar fericirea, împlinirea, sănătatea şi prosperitatea să ne înconjoare oriunde vom fi, pe toţi într-un lanţ al românismului de pretutindeni :)  :bere: ! ROMÂNIA, SĂ CREŞTI MARE!!!
La multi ani, Romania!.jpg (227.18 KB; downloaded 3210 times)

 


Re: 1 decembrie Lixandru Dragos-Liviu

Din partea mea, cu ocazia zilei noastre naţionale, de centenar doresc tuturor românilor, atât din ţară cât şi din diaspora, un călduros „La mulţi ani!“, încununat cu tot binele din lume, iar fericirea, împlinirea, sănătatea şi prosperitatea să ne înconjoare oriunde vom fi, pe toţi într-un lanţ al românismului de pretutindeni :)  :bere: ! ROMÂNIA, SĂ CREŞTI MARE, DE CENTENAR!!!

România Mare, în forma ei originală!
images.jpeg (9.87 KB; downloaded 2922 times)

Cocarda centenarului.
Cocarda 100 ani.jpeg (8.15 KB; downloaded 2925 times)

 


Re: 1 decembrie 19jimmy84

La mulți ani, România!
emblema.png (197.34 KB; downloaded 2921 times)

 


Re: 1 decembrie WT_fan06

La mulți ani, români ! E timpul să vă deșteptați !

Acum 1 an...



 


Re: 1 decembrie punmeister

La multi ani Romania! :bere:

 


  • ADK
  • Posted:
  •  

Re: 1 decembrie ADK

La mulți ani România anului 2019! Mai este o lună și trecem în următorul deceniu, care să sperăm că va fi mult mai bun ca acesta. Deși am ajuns aproape de ora 10, mi-a fost greu să-mi găsesc un mic loc pentru a avea o vedere bună și pe anul ăsta, de data asta în Buzău. Cu această ocazie, atașez o serie scurtă de fotografii, fără prea multe dubluri, de la parada buzoiană. Totul începe, ca deobicei, cu onoruri militare, aeriene și tot ce ține de armata și securitatea țării. 8-)







Urmând apoi vehiculele. Evident, majoritatea cu tracțiune 4x4 pentru orice situație de pericol și de urgență.
















Parada s-a ținut pe bd. Eroilor recent amenajată. Ce mi-a plăcut este că nu mă așteptam să fie atâtea vehicule moderne (oricum sunt sigur că mai au destule retro, dar nu era cazul să le arate pentru a 40-a oară). Nu departe, am dat de acest autocamion DAC care a "lipsit" din coloană. :lol:




Ca urmare a acestui eveniment, autobuzele de la Transbus au suferit devieri (în cazul lui 1, care avea capătul la Kaufland -Sud/Bariera Ploiești- a fost deviat prin sensul giratoriu din aproprierea podului Drăgaica, urmând a staționa unde reușea șoferul să găsească loc, nu cunosc situația liniilor spre Merei, Lipia etc, dacă au fost deviate prin Spătaru sau nu au circulat) și pierderi de timp (în cazul liniilor 4 și 5). Bineînțeles că la final autobuzele s-au aglomerat. Nu au fost incidente.


 


Go to page:  1 2
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2277 forum members have written 420539 posts in 5240 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use