Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii

 

Topic: Refacere covor asfaltic

1070 posts, 282664 views
 
Go to page:  1  ... 59 60 61 62 63 64 65  ... 77
 
 

📖 Pagination options
Re: Refacere covor asfaltic TibiV

Astazi la pranz pe Stefan cel Mare era frezat asfaltul pe vreo 200 de metri imediat de la iesirea din pasajul Obor pana la liniile de tramvai care intra pe Lizeanu.
Frezarea era terminata, nu se vedea nici un utilaj, si era facuta doar pe sensul Obor->Lizeanu.

 


Re: Refacere covor asfaltic PinkyHog

Ce bine! In sfarsit, poate se va marca si zona asta ca lumea.

 


  • clt
  • Posted:
  •  

Re: Refacere covor asfaltic clt

Un lucru bun, insa tot Lizeanul are nevoie de o ampla modernizare..

 


Re: Refacere covor asfaltic alchimistul

Se asfalteaza Turturica in momentul asta. Serile trecute au frezat. Sunt de parere ca-s strazi secundare in stare mult mai rea, strazi circulate intens. Nu era o prioritate, cu exceptia a 3-4 portiuni restranse. Mai bine faceau ceva cu "prelungirea" Turturica, pe cealalta parte a bulevardului - acolo este exact ca la revolutie si poate mai demult - e piatra de rau

 


Re: Refacere covor asfaltic Gabi23

Se reasfalteaza Str. Elena Vacarescu intre Pod Baneasa si Bd. Ficusului desi asfaltul nu prezenta urme de uzura/ gropi. :evil:

 


Re: Refacere covor asfaltic Puss in Boots

Eu chiar nu ii inteleg pe "baietii" astia. Au o gramada de strazi cu probleme. Numai pana le-ar face pe toate si ar trebui sa reinceapa. E o paine de mancat etern....sa furam zic, dar sa si facem treaba ceva...

 


Re: Refacere covor asfaltic shoppy

Asa si in sectorul 1, dintre 20 de strazi paralele si identice, dintre care nici una nu avea nevoie de asfaltare, inexplicabil li s-a pus pata pe Vasile Ghreghel pe care jumatate au raschetat-o si reasfaltat-o.
Cum arata inainte de reasfaltare:
https://www.google.ro/maps/@44.4620606,...6656?hl=en

 


Re: Refacere covor asfaltic WT_fan06

@puss Eu nu înțeleg multe lucruri. De exemplu de ce nu pot sa lucreze coordonat. Râcâi asfaltul, imediat vine în spate utilajul care aşterne noul strat şi apoi motopârțul care trage vopseaua pentru delimitarea benzilor etc. Lucrare gata într-o *noapte. Nu! La noi bătaia joc tinde la infinit - o lună le ia să pună noul strat de uzură după ce au râcâit şi apoi încă o lună până vezi şi benzile... :mad:

 


Re: Refacere covor asfaltic Puss in Boots

Se cheama dolce far niente.

 


Re: Refacere covor asfaltic Victor92

Si Drumul Taberei cand asfalteaza? E o bomba toata artera. Ar putea sa asfalteze portiunile unde s-au incheiat lucrarile. Bulevardul nu a mai "pupat" covor nou din 2008, cu o exceptie -  vara anului 2011 (culmea!inainte de inceperea lucrarilor) cand s-a mai schimbat covorul pe anumite portiuni ...

 


Re: Refacere covor asfaltic Serban

Daca vorbim de prioritati, sunt de acord cu voi. Sunt sigur ca exista strazi mai proaste care ar trebui sa aiba prioritate.

Dar eu nu sunt de acord cu ideea ca o strada nu trebuie refacuta pentru ca "arata bine si n - are gropi". Schimbarea stratului de uzura nu e nicio filosofie, sunt lucrari banale de intretinere care se intampla peste tot in lumea civilizata si e normal sa se faca din cand in cand.

Daca apar gropile, inseamna deja ca acea strada nu a fost intretinuta. Aparitia gropilor reprezinta un stadiu la care nu trebuie sa se ajunga. Schimbarea stratului de uzura e normala la o anumita perioada de timp, chiar daca aparent nu are nimic. Mai ales inainte de sezonul rece. Un strat de uzura imbatranit sau cu fisuri (ca sa nu mai zic peticit de toate lucrarile la utilitati care au loc f des si nici nu sunt reparate cum trebuie), dupa cateva cicluri inghet-dezghet poate sa se transforme rapid intr-un drum impracticabil, plin de gropi.

 


Re: Refacere covor asfaltic PinkyHog

Serban wrote:
Schimbarea stratului de uzura nu e nicio filosofie, sunt lucrari banale de intretinere care se intampla peste tot in lumea civilizata si e normal sa se faca din cand in cand.

Perfect de acord. Dar sa fie folosite materiale de aceeasi calitate/ mai bune; ceea ce s-a facut acum a fost cu materiale inferioare, iar in zonele unde a fost inlocuit stratul de uzura, cel putin in zona intersectiilor, deja au aparut 'valuri'. Doua exemple doar: rondul de la Universitate, Mihai Bravu x Ferdinand (sens spre Iancului).

 


Re: Refacere covor asfaltic realistul

Sensul giratoriu de la Universitate. Bordurile varză, marcajele lipsesc sau unde au fost aplicate, deja vopseaua se șterge. Zici că au dat cu creta.
IMG_20171005_142843.jpg (1.27 MB; downloaded 3258 times)
IMG_20171005_145257.jpg (1.18 MB; downloaded 3256 times)
IMG_20171005_142819.jpg (1.68 MB; downloaded 3256 times)

 


Re: Refacere covor asfaltic neb1

Zici ca sunt baloti de paie pitici in intersectie..

 


Go to page:  1  ... 59 60 61 62 63 64 65  ... 77
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 2277 forum members have written 420531 posts in 5240 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use