De pe cabview este demn de remarcat si urmatorul aspect: tramvaiul ajunge la primul semafor de la Pasajul Mihai Bravu la minutul 12:00 si paraseste pasajul la minutul 17:00. Deci 5 minute, din care 3 minute statul la semafor. Asta da prioritizare a transportului public.
Semnează pentru inființarea Muzeului Transporturilor din București! Click AICI!
Deci 34 nu va circula sâmbătă si duminica? păi ce afacere e asta? ma astia-s tâmpiti de la RATB ? La ce s-au mai apucat să reinfiinteze 34 daca sambata si duminica o sa circule doar 1? Vai de capul lor !!
Stai ca inca nu e nimic concret. Poate fi o gafa IT. Sper sa fie, adica La cum merg lucrurile dpdv IT pe la ei, praf si pulbere e putin spus. Deci nu putem avea incredere decat in ceea ce vedem la strada, nu in chestii anuntate pe site sau pe diverse platforme.
Si eu tind să cred că este o gafa de zile mari ,este un non-sens, de altfel cred ca sunt niste probleme tehnice ca nu am putut descărca formatul pdf la traseele de tramvai .
Nu este activ link-ul pentru deschiderea. pdf de pe numele stațiilor, la cele două "nou reînființate" linii. Se deschide online orarul trecerilor prin stație, la click-ul dat pe numărul stației în listă.
Incepem cu vagoanele liniei 34 repartizate in prima zi de circulatie, 10 septembrie 2017 (probabil singura zi de weekend in care il vom vedea la traseu ) 170
343
4012
Si acum trecem la vagoanele liniei 1 cu firma actualizata (via Piata Sudului) 260
Acolo au fost scoase bordurile tot din considerente de gabarit. Tramvaiele care faceau stanga de pe Ferdinand pe Stefan cel Mare s-ar fi suit pe peron. Trist ca astazi se mai permit asemenea gafe in ceea ce priveste lucruri simple precum gabaritul.
Ar mai trebui facuta o statie intre pasajul Mihai Bravu si Pridvorului, pur si simplu este vorba de peste 1km masurat pe Earth. Se poate realiza o statie fara sa jeneze traficul prin desfiindarea parcarilor laterale in dreptul peroanelor.
Semnează pentru inființarea Muzeului Transporturilor din București! Click AICI!