Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

 

Topic: Dialog cu administrația

2221 posts, 440541 views
 
Go to page:  1  ... 43 44 45 46 47 48 49  ... 159
 
 

📖 Pagination options
Re: Dialog cu administratia WT_fan06

Intrebare stupida (probabil): ce sunt "botii"? Google Bot, Yahoo, Bing Bot, Google Adsense Bot? Ce fac ei? (am dat search dar n-am gasit raspuns)

 


Re: Dialog cu administratia Robert24

Cauta si tu mai bine :)
Internet-ul e mega-vast!
Poti incepe de aici: https://en.wikipedia.org/wiki/Googlebot

 


Re: Dialog cu administratia WT_fan06

Ok m-am documentat :bere: . Dar care e faza cu Adsense? Azi il vad pentru prima oara si din cate am citit mai sus nu suna ok. Nu imi apar reclame pe site-ul acesta si nici nu am malware-uri. Atunci?

 


Re: Dialog cu administratia Costin

Nu iti apar reclame aici pentru ca noi nu avem reclame. Probabil botul e functional pentru cazul in care am fi avut...

 


Bara de sus Un cylon

În bara de sus a forumului, "infrastructura rutieră" duce spre acelaşi url ca "infrastructura feroviară".

 


Re: Dialog cu administratia Costin

Mersi, o sa rezolv.

 


Re: Dialog cu administratia WT_fan06

Si "Regiunile Romaniei" te duce la "Infrastructura rutiera"  :|

 


Re: Dialog cu administratia Costin

Am reparat bara de sus. Ca tot suntem aici: credeti ca asemenea scurtaturi ar fi utile si in versiunea mobila? Evident, paginate altfel, intreb doar ca idee momentan.

Am reparat si inserarea albumelor flickr. Ca un reminder pentru toti:

Pasi pentru inserarea albumelor flickr

Pasi pentru inserarea albumelor Imgur

 


Re: Dialog cu administratia WT_fan06

Sincer, nu am folosit niciodata scurtaturile de sus. Poate altii le gasesc mai utile, totusi.

 


Re: Dialog cu administratia Puss in Boots

Eu le folosesc destul de des cand vreau sa sar direct la un anumit thread sau sa ajung la pagina initiala.

 


Re: Dialog cu administratia Robert24

Asa cum v-a atentionat si Costin, in ultima perioada a crescut indecent de mult off-topic-ul! De asemenea, s-au inmultit non-stirile de tip zvonistica.
Va reamintesc, echipa forumului Metrou Usor NU tolereaza aceste aspecte.

Vi s-a atras atentia de mai multe ori, dar multi dintre voi continua sa ignore aceste mesaje!
Nu ne dorim, dar daca se continua in acest fel, vom face o curatenie mult mai ampla, si nu vorbim doar de stergerea off-topic-ului, ci si de "vacante".
Va rog sa ii respectati pe ceilalti participanti la discutii!


In alta ordine de idei, unii dintre voi continua sa posteze articole intregi preluate de pe alte site-uri. Cand intr-adevar este vorba de o stire foarte importanta, puteti sa citati sursele respective, impreuna cu partea importanta a stirei, dar sa nu exageram cu copierea tuturor acestor articole.

Va multumim pentru intelegere!

 


Re: Dialog cu administratia Florinds

Cum vad ca nu se raspunde in privat si ma simt vizat, vazand tonul extrem de serios al adminilor din ultimul timp, dar mai ales avertizarea mea "publica", tinand cont ca nu cred ca e cazul ca pe un forum sa existe aere de șefie, intreb public pe Costin ce inseamna "trolling" in acceptiunea echipei forumului metrou usor.

Cu aceasta ocazie, spun si parerea mea, daca mi se permite, fireste: articolele din regulament care isi doresc sa aiba ca efect o structura a forumului cu precizie farmaceutica nu ajuta, ci mai mult incurca, atata timp cat o postare are legatura cu mai multe ramuri. De multe ori, postarile sunt mutate dintr-o parte in alta, discutia nu mai are niciun sens si trebuie sa cauti ce s-a vorbit pe mai multe topicuri pentru a urmari sensul.
Poate ca vacantele sunt luate chiar de catre noi din proprie initiativa si la revenire e aproape imposibil sa urmaresti logica unor discutii.

In incheiere, aceasta atitudine este gresita din punctul meu de vedere, tonul mi se pare mult prea serios pentru un forum de discutii si voluntariat.

 


Re: Dialog cu administratia misterr

Robert24 wrote:
In alta ordine de idei, unii dintre voi continua sa posteze articole intregi preluate de pe alte site-uri. Cand intr-adevar este vorba de o stire foarte importanta, puteti sa citati sursele respective, dar sa nu exageram cu copierea tuturor acestor articole.

Aici cred că e vorba de mine.

Inițial, puneam doar link-urile către articole.
Apoi a fost o întreagă discuție legată de faptul că, în timp, articolele dispar de pe saiturile care le-au publicat (sau dispar chiar saiturile) și rămîn link-uri moarte și inutile pe forum.
Plus că prin punerea link-urilor (fără reproducerea articolelor) utilizatorii MetrouUșor sînt obligați să facă trafic acelor saituri (ceea ce nu e de dorit).
Așa că s-a dat indicația să se pună articolele întregi pe MetrouUșor:

Costin wrote:
misterr wrote:
RATB ia în calcul creșterea prețului pentru o călătorie la 1,8 lei și eliminarea unor gratuități

Şoferii RATB, OBLIGAŢI să menţină AERUL CONDIŢIONAT PORNIT. Câte autobuze RATB au această dotare



Recomandam citarea in intregime a articolului, nu doar postarea link-ului... se intampla ca, in timp, unele articole sa dispara, iar noi ramanem cu link-ul mort pe forum.


Din comoditate și obișnuință, am continuat pentru scurt timp să pun doar link-uri la articole și am fost „luat de  urechi” (avertizat) mai serios să încetez această practică.

Apoi s-a spus clar la Avizier:

Costin wrote:
Incepand de azi avem mai multe noutati, inclusiv privind inserarea imaginilor pe forum, dar nu numai, dupa cum urmeaza:

...
- recomandam insistent (si vom include cat de curand si in regulament ca fiind obligatoriu) citarea in intregime a informatiilor preluate de pe alte siteuri. Publicarea unui simplu link nu este suficienta si provoaca si neplaceri daca sursa informatiei dispare sau se muta (cum a fost cazul cu b365.ro care initial avea alta adresa). Astfel, va rugam sa publicati textul integral, chiar si imaginile, daca sunt relevante, nu doar link-ul catre pagina care le contine.


În final, a fost modificat și Regulamentul:

Costin wrote:
22. Citarea articolelor din presa se face prin citarea partiala sau totala a continutului articolului, acolo unde sursa acestuia permite. Publicarea unui simplu link catre un articol ce poate disparea in timp poate cauza discutii ce, in momentul disparitiei articolului, raman fara obiect si nu mai au un fir logic.

23. In cazul nerespectarii regulilor, prima sanctiune este atentionarea publica, urmatoarea sanctiune este suspendarea contului pentru o perioada determinata, urmata de suspendarea definitiva daca incalcarea regulilor continua.


Atunci am aplicat și eu noile reguli, iar pentru a evita generarea de trafic pe acele pagini (care includ publicitate) am pus inclusiv link-uri directe către clipurile video.

Acum iar se cere doar „citarea sursei” (adică doar link-ul), și asta doar în cazul „știrilor foarte importante” și se spune că nu e binevenită reproducerea articolelor întregi. Adică ne-am întors cu 360°.

Eu cred că mai întîi administratorii trebuie să-și clarifice ei ce vor exact, și abia apoi să ne comunice și nouă, chiar imperativ dacă e cazul.

E cam jenant să fii „șef” și să nu știi exact ce vrei...

Și eu sînt șef, dar, cînd eram la început, un alt șef mai bătrîn m-a învățat o chestie: cînd vin în fața subordonaților să dau ordine, niciodată să nu fiu confuz, nesigur, contradictoriu etc. (chiar dacă eu am nelămuririle și îndoielile mele), pentru că din acel moment nu voi mai fi luat niciodată în serios!

 


Re: Dialog cu administratia andrei11

Referitor la linkuri și postarea articolelor.
Categoric trebuie postat articolul sau părțile care ne interesează din articol. Nu linkul. Am destule exemple și de aici și din alte părți unde articloul a dispărut și linkul nu te mai  duce nicăieri.
Bine, aici e vorba de fotografii, dar e valabil și pentru articole.
viewtopic.php?f=267&t=1729&start=56#p74204

 


Go to page:  1  ... 43 44 45 46 47 48 49  ... 159
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2277 forum members have written 420547 posts in 5240 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use