Transportul în lumeAsia

 

Topic: Coreea de Sud

7 posts, 3633 views
Coreea de Sud Goldmund

Un topic nou, o tara fantastica, superdezvoltata, un "tigru" asiatic. Daca amintim de marile concerne uriase Samsung, Hyundai Group, Posco(al patrulea producator din lume de oteluri) ne facem o idee de un colos industrial cu o crestere economica uriasa in ultimii 30 de ani.
Aici un exemplu de transport in comun :
http://www.youtube.com/watch?v=0ShnN3xyRhc


PS
Poate cineva sa-mi spuna cate biserici crestine poate vedea in video-ul de mai sus? Oricum, o tara buddhista.

 


Re: Coreea de Sud andrei11

Ia propune tu un monorai in Bucuresti, de exemplu Pantelimon - Eroilor   sau Bucuresti - Otopeni, sa vedem cine o sa fie pentru si cine contra. Chiar astept sa faci propunerea  :!:

 


Re: Coreea de Sud Aron

:o  :shock: Nici in SimCity nu iesea asa de bine :lol:

 


Re: Coreea de Sud Goldmund

andrei11 wrote:
Ia propune tu un monorai in Bucuresti, de exemplu Pantelimon - Eroilor   sau Bucuresti - Otopeni, sa vedem cine o sa fie pentru si cine contra. Chiar astept sa faci propunerea  :!:

Sa nu pici de ras despre ce-ti spun, insa am urmarit in urma cu ceva ani un reportaj pe 3SAT despre o linie "noua" de Monorail(cea construita in Las Vegas), iar finantatorul, prin seful sau(o firma mare de constructie in infrastructura) a spus clar ca este dispus sa construiasca oriunde unde se preteaza si renteaza in lume o noua linie de Monorail, intreaga infrastructura, pe bani putini, insa dupa constructie sa-i apartina..
Cum sa construiasca intreaga infrastructura pe bani putini? De fapt constructorul a declarat clar ca infrastructura este pe gratis, orasul respectiv nu ar trebui sa investeasca absolut nimic! Interereseaza-te, spune-ne si noua  daca este asa si apoi voi propune o linie de Monorail prin Bucuresti...

 


Re: Coreea de Sud Goldmund

Coreea de Sud are capitala la Seoul, un oras care in ultimii 30-35 de ani practic s-a redefinit, a nascut din nou, a devenit altceva fata de ce era ininte de anii 80, sec. XX...



Anii 80:



Si astazi -ce diferenta! - ce spectacol, cat ar avea de invatat primarul Bucurestiului, daca ar fi un om deschis, receptiv:



 


Re: Coreea de Sud WT_fan06

Prezentarea metroului din Seoul:


 


Re: Coreea de Sud WT_fan06

Evoluția metroului din Seoul:





 


Home page  • 
Parent forum: Asia  • 
Choose destination

Since our 2265 forum members have written 419381 posts in 5230 topics and 511 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use