de aztec » Mar, 26 Apr 2016, 22:22
Asemenea initiative ar trebui sa fie mai dese, si nu doar organizxate ci si individuale.
Eu ma intreb de ce oare nu s-au adunat oamenii sa protesteze pana acum, dar raspunsul il stiu....
Eu am trimis un mail catre Metrorex pe 19 februarie(era vineri seara), a fost inregistrat la ei pe 22 feb din cate vad in text... si au raspuns pe 23 Martie.
Raspunsul il puteti vedea mai jos...
Chiar sunt curios de asemanare..
Stimate domnule Xxxx Xxxx
Urmare a reclamației dumneavoastră înregistrată cu numărul M.xx/27xx/22.02.2016, vă comunicăm următoarele:
Realizarea unui proiect de anvergura noii Magistrale de metrou presupune unele inconveniente temporare - dezafectări ale spaţiilor verzi, devieri de reţele edilitare, dezafectări de drumuri, devieri de circulaţie -, dar vă asigurăm că s-au luat în permanenţă măsuri pentru ca impactul executării lucrărilor să fie minim pentru locuitorii din zonă . În pofida întârzierilor înregistrate în executarea lucrărilor de suprafață, din motive independente de voința executantului sau a beneficiarului (cum ar fi, de exemplu, obținerea cu greutate a avizelor de defrișare necesare eliberării amplasamentelor sau a opoziției unor cetățeni față de executarea lucrărilor de deviere a rețelei de canalizare la stația Râul Doamnei), se au în vedere variante pentru recuperarea acestor întârzieri, iar în interiorul stațiilor au început finisajele.
În acest condiții, estimăm că se va putea reveni la o circulație normală în luna august a anului în curs. De asemenea, finalizarea lucrărilor de suprafață, care presupune și readucerea zonelor afectate la starea iniţială, conform planului de amenajare peisagistică şi de îmbunătăţire arhitecturală, este preconizată pentru ultimul trimestru al acestui an.
Linia de tramvai 41 se va devia local, pe o lungime de 100 de metri înaintea intersecției dintre Bulevardul Drumul Taberei și strada Brașov și 50 de metri după intersecție, pe partea stângă în sensul de mers spre pasajul Lujerului, pentru aproximativ 5 luni.
Punerea în funcțiune a trenurilor de metrou cu călători pe traseul Râul Doamnei – Eroilor 2 este prevăzută pentru începutul anului 2017.
Cu stimă,
pentru DIRECTOR GENERAL,
ing. M.A.