Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

 

Topic: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX)

2309 posts, 773229 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 9 10 11 12 13 14 15  ... 165
 
 

📖 Pagination options
  • Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, noutati, perspective Mircea G

subway guru wrote:
...........
Realitatea zice ca viata merge inainte, iar cei care nu sunt in stare sa se adapteze la noile realitati se numesc dinozauri si soarta lor e una singura...extinctia!!!
Poate parea cinic, dar e doar purul si durul adevar... :ugeek:
Regula asta a enuntat-o Darwin cu mult inainte si s-a verifict in practica...de milenii! :mrgreen:

Gindesc normal nu retrograd !
N-am discutat cu Darwin  :shock: dar nu pot sa fiu de parerea lui . Si eu gindeam asa , cine nu se poate adapta , sa dispara ...totusi este un mod de gindire gresit si periculos . oamenii au un anume mod si timp de adaptare . Bagarea pe git , cu forta si in timp scurt a tot felul de noutati , nu poate decit sa induca stresul . Stresul este un fenomen extrem de periculos si cu efecte negative in toate aspectele vietii ...sau un exemplu timpit dar posibil , - unul care n-a stiut sa valideze un card si l-a mai luat lumea la misto in autobuz , ajunge acasa si-isi calca nevasta in picioare ...cam asa sint efectele .
Alta chestie : de ce sa dispara cei ce nu stiu sa valideze un card si nu ceilalti ? Cine a stabilit de partea cui este dreptatea si cum este bine ??? :shock: De ce " noile realitati " trebuie inghitite de toti ca aghiazma de la biserica cind poate sint cele mai mari idiotenii ? Cit din asa zisul progres este de fapt un regres si reprezinta numai interesul unor grupuri ?

 


Re: Stiri, noutati, perspective alex230ro

fara suparare dar cardul e ok,ca romanii sunt obisnuiti sa fure e altceva.Sau vrei sa spui ca daca mai erau biletele clasice,calatorii le foloseau mai des decat cardul? :roll:

 


Re: Stiri, noutati, perspective Mickael

Corect, cardul e ok. Am cunoscut pe cineva care se bucura ca merge doar la ore cand e masina full (mai sa nu se inchida usile) si nu pot sa vina controlori,deci poate sa mearga fara sa plateasca. Asta e mentalitatea majoritatii,  daca nu te obliga sa platesti, nu platesti.

 


Re: Stiri despre operatorii AMTB Axel

Studentii de la Facultatea de Fizica Magurele vor protesta zilele urmatoare in speranta de a obtine reintroducerea liniilor 427 si 453. :roll:
Dati-o inainte flacai dar strigati si pentru linia 433 pentru mine.  :) 8-)
De asemenea in Zurbaua se fac petitii pentru reinfinntarea liniei 421. :roll:

 


Re: Stiri despre operatorii AMTB Axel

Mi se pare mie sau ARR-ul a intrat bine in ei deoarece de cateva saptamani pe liniile de la Presei vad Midibuze Mercedes Cibro iar la urcare primesti si bilet acumna. :twisted:  8-)
Ce m-as duce eu prin 506 sa verific '' masinile '' deoarece acolo sunt niste jeguri care trebuiau de mult casate. :evil:

 


Re: Stiri despre operatorii AMTB rosetti61

La Presei e principala poarta de iesire din oras, pachetul de linii de acolo trece prin zone importante (de afaceri, aeroportul)- in rest numai junghiuri pe Domnesti, Bragadiru, Jilava. Branesti, "coteturi" in care numai ca nu stai la sofer in poala (macar pentru asta sa-ti taie bilet :D). Poate cu ocazia asta se aseaza si transportul preorasenesc insa pana la organizarea din alte parti mai e mult.

 


Re: Stiri despre operatorii AMTB Axel

Problema e ca companiile C&I si DLS trimit toate '' ruinele '' :!: care au strabatut tara in anii lor de glorie iar acu sunt trimise pe aceste linii din Ilfov. :evil:  :roll:
P.S. Duba C&I-ului B-96-CDI care e un jaf poate fi vazuta ba pe 506 ba pe Bucuresti-Gaesti-Pitesti[/b:hix01qc4]. :shock:  :evil: [/i:hix01qc4]

 


Re: Stiri despre operatorii AMTB Goldmund

Nu am citit noutati, de aceea trag eu concluzii din departari, asa cum vad eu lucrurile:
licentele pentru transportul de pasageri trebuie date de o comisie independenta(politic local) care analizeaza seriozitatea si profesionalismul conducatorilor auto, experienta firmei si bineinteles 'parcul auto'...
La grave abateri de la regulile UE nu poate exista doar 'ridicarea licentei', ci trebuie date amenzi usturatoare care merg pana la ani grei de puscarie.Vorbim de transportul in comun, nu de cartofi - si acolo trebuie respectate toate regulile de siguranta, dar la calatori avem reguli in plus.

Acum cateva cuvinte despre liniile si autobuzele pe care le avem aici:
- Linia 146, autobuze clar de 'lumea a III-a', ce nu ar avea voie sa circule pe drumurile din UE
- Linia Voluntari, autobuze Isuzu acceptabile(presupun produse in Turcia - atentie! Turcia nu e in UE si deci nu este obligata sa respecte norme elementare de protectie a mediului, pasagerilor, etc.)
- Buftea, aceeasi marca, arata bine.
- cartier Militari-Dudu/Chiajna, maxi taxi-uri, autobuze f.f. dubioase(pe care nu le vezi nicaieri in UE), 'lumea a III-a', clar.
- restul sunt linii cu un autobuz, doua, deplorabil.

 


Re: Stiri despre operatorii AMTB andrei11

Licentierea ARR n-are treaba nici cu PSD - ul, nici cu PD - ul, nici cu Elena Udrea, nici cu DD - nici nu stii ce pierzi.

 


Re: Stiri despre operatorii AMTB ByOnu

Ce-i aia AMTB? Mai exista sau a fost doar visul stimatei doamne Boagiu (pe care personal chiar o apreciez ca ministru, in fine)?

 


Re: Stiri, noutati, perspective Aron

Din data de 27.10.2014, liniile preorăşeneşti 408 şi 428 se vor reînfiinţa

Ca urmare a încheierii contractului de transport public între Regia Autonomă de Transport Bucureşti şi Primăria Comunei Domneşti, începând cu data de 27.10.2014, liniile 408 şi 428 se vor reînfiinţa.
Autobuzele acestor linii vor circula pe următoarele trasee:
Linia 408 va funcţiona între terminalele „Ghencea” şi „CFR Domneşti”, pe Bd. Ghencea, Prelungirea Ghencea, DJ 602 (Şos. Tudor Vladimirescu, Şos. Alexandru Ioan Cuza).
Linia 428 va funcţiona între terminalele “Ghencea” şi “Ţegheş”, pe Bd. Ghencea, Prelungirea Ghencea, DJ 602 (Şos. Tudor Vladimirescu), DC 124 (Drumul Ciutaci), DJ 602 (Şos. Alexandru Ioan), DC 125 ( Şos. Curtea Domnească, Str. Caragea Vodă, Str. Transilvaniei).

Si presuspun ca tot Mercedes bag, nu? Pentru liniile astea e o premiera.

 


Re: Stiri, noutati, perspective Robert24

Pai alte autobuze apte de circulatie nu mai are RATB-ul...

 


Re: Stiri despre operatorii AMTB Goldmund

andrei11 wrote:
Licentierea ARR n-are treaba nici cu PSD - ul, nici cu PD - ul, nici cu Elena Udrea, nici cu DD - nici nu stii ce pierzi.


Acum am dat peste acest raspuns...
Cu cine are treaba licentierea ARR?
Ceva noutati cu baza de autobuze AMTB?

 


Re: Stiri despre operatorii AMTB Sava_6115-6315

Am o nelamurire: exista un site pe care sa gasesc centralizate toate liniile preorasenesti cu trasee, statii si orare de functionare? Spre exemplu ma intereseaza trasee din zona Pantelimon-Dobroiesti. Am gasit doar cateva informatii vagi..... dar nimic concret si batut in cuie....

 


Go to page:  1  ... 9 10 11 12 13 14 15  ... 165
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2284 forum members have written 420985 posts in 5244 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use