Despre asociație și site-urile metrouusor.comAsociația "Metrou Ușor": Obiective, activități, proiecte, informațiiPetiții, luări de poziție, proiecte și solicitări realizate de Asociația „Metrou Ușor”

 

Topic: Proiectul ONG Metrou Ușor de eficientizare a traseelor RATB (2015)

33 posts, 18324 views
 
Go to page:  1 2 3
 
 

📖 Pagination options
Re: Proiectul ONG Metrou Usor de eficientizare a traseelor R florin

Ce ați putea să includeți în acest proiect e o mai bună programare a plecărilor de la cap de linie. Pe Ion Mihalache de exemplu, deși capetele tramvaielor (24,45) nu sunt comune, ele circulă unul după altul, urmat de 15-20 de minute de pauză (la oră de vârf!). Dacă ar circula alternativ și pe porțiunea comună ar veni la 8-10 minute probabil le-ar și aștepta cineva. Am încercat să explic asta celor de la RATB, dar nu am primit răspuns. Nu mi-e clar dacă oamenii de acolo sunt doar proști sau și-au pus în cap să desființeze liniile astea pe motiv de "lipsă de cerere".

 


Re: Proiectul ONG Metrou Usor de eficientizare a traseelor R Costin

survola: Proiectul se adreseaza in principal RATB-ului... semaforizarea e o problema, dar ar trebui tratata separat (eventual proiect separat) si adresata altor autoritati...

florin: plecarea cadentata si sincronizarea cu alte linii cu traseu comun am propus-o deja, nu doar pentru 24 si 45.

 


Re: Proiectul ONG Metrou Usor de eficientizare a traseelor R survola

cos wrote:
survola: Proiectul se adreseaza in principal RATB-ului... semaforizarea e o problema, dar ar trebui tratata separat (eventual proiect separat) si adresata altor autoritati...

Ma gândeam ca toate tin de primărie,  și autobuzele RATB stau blocate cu zecile de minute, consumând motorină și lungind cursele inutil. Iar confortul pasagerilor se duce la vale.

 


Re: Proiectul ONG Metrou Usor de eficientizare a traseelor R Florinds

Am incercat si eu cu alte linii... Raspunsul a fost ca nu toate statiile sunt comune (desi sa spunem ca 30% sunt) si oricum vor exista decalaje din cauza traficului. Cam idioata scuza... Sunt doua optiuni: sa pleci prost de la inceput sperand ca la un moment dat se normalizeaza, adica un mijloc se distanteaza de celalalt sau sa pleci bine si sa te lamentezi ca mijlocul mai rapid il prinde pe cel lent.
Am uitat sa intreb ce se intampla cu timpii de asteptare de la statia de plecare. Asta e, poate intrebati voi.

 


Re: Proiectul ONG Metrou Usor de eficientizare a traseelor R Valentin

Sunt curios daca s-a realizat macar 1% din propunerile de aici... Oare acum comunicarea ar fi mai oportuna/buna decat acum aproximativ 4 ani? Oare mai e oportun un astfel de proiect?

 


Go to page:  1 2 3
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Petiții, luări de poziție, proiecte și solicitări realizate de Asociația „Metrou Ușor”  • 
Choose destination

Since our 2266 forum members have written 419393 posts in 5230 topics and 511 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use