Această interfață a forumului va fi în scurt timp retrasă definitiv și înlocuită cu una nouă.
Noua versiune este în prezent în teste și disponibilă aici:
https://beta.forum.metrouusor.com/
[X] Închide

 

⚠️ Încearcă noul forum!
Switch to full style
Resedinta de judet - Satu Mare
Scrie un răspuns

Stiri, noutati, perspective

Sâm, 23 Apr 2011, 03:41

Fără autobuze în 24 aprilie

Potrivit Transurban, autobuzele nu circulă în prima zi de Paşte, 24 aprilie. În a doua zi de Paşti, luni, 25 aprilie, se reia circulaţia începând cu ora 13.00, după programul de sâmbătă, pe liniile 1, 2, 3, 9, 11, 13, 14 şi 15. Autobuzele Real 1 şi 2 vor circula după programul zilelor lucrătoare, începând cu ora 7.00. Programul obişnuit se reia de marţi, 26 aprilie. Programul poate fi consultat și pe site-ul http://www.transurbansatumare.ro.
Chioşcurile de bilete sunt închise în prima şi a doua zi de Paşte, iar din data de 26 aprilie acestea vor funcţiona cu program normal, între orele 6.00 şi 22.00.

Sursa: Adevarul.ro

Re: Stiri, noutati, perspective

Dum, 07 Feb 2016, 23:35

Pentru cine a avut placerea sa tranziteze Satu Mare(cunoscut ca si singura resedinta de judet fara McDonalds), stie ca traficul prin oras este foarte aglomerat deoarece exista doar 2 poduri peste Somes, ambele in interiorul orasului, si nu exista sosea de centura. Nu stiu exact povestea proiectului de centura(cine e interesant poate sa sape, se pare ca este o poveste nemuritoare), insa va pot spune de la fata locului ca lucrarile au inceput la ceea se pare ca va deveni intersectia cu bd. Careiului(directia Oradea din schema).

Imagine

Re: Stiri, noutati, perspective

Lun, 08 Feb 2016, 08:38

Nici Braila nu are MC. :lol:

Re: Stiri, noutati, perspective

Lun, 08 Feb 2016, 09:51

Numai 21 capitale de judet au Mc. Si sunt vreo 42 judete. 8-)

Re: Stiri, noutati, perspective

Joi, 11 Feb 2016, 00:09

Inseamna ca asta e o gluma din rivalitatea Satu Mare - Baia Mare.

Re: Stiri, noutati, perspective

Mie, 30 Mar 2016, 17:53

Alarma falsa, nu se face centura, se face Dedeman... :cry:

Re: Stiri, noutati, perspective

Mar, 03 Apr 2018, 10:38

Satu Mare: Un autobuz pentru transport local a ars în totalitate. Pasagerii au reușit să iasă, nimeni nu a fost rănit

Un autobuz aparţinând societăţii de transport în comun din municipiul Satu Mare a fost distrus, marţi dimineaţa, într-un incendiu, pasagerii reuşind să iasă singuri din mijlocul de transport, a declarat pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Someş Satu Mare, Marius Siladi.


sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... -ranit.htm

De precizat ca este vorba de un BMC adus din Pitesti anul trecut. Satu Mare are din 2017 sase BMC-uri aduse de la Girexim Pitesti.

Re: Stiri, noutati, perspective

Mar, 24 Sep 2019, 11:22

Greva de la Transurban a continuat în această dimineață, după ce în urma negocierilor de ieri sindicaliștii nu au putut preciza dacă șoferii se vor întoarce sau nu la serviciu.
Greva la Transurban a continuat și în această dimineață, după ce luni au avut loc negocieri între sindicaliști, conducerea societății și primarul municipiului Satu Mare.
“Stimați călători, azi 24.09.2019 între orele 05.00-07.00 majoritatea liniilor de transport ale Transurban S. A. Satu Mare nu vor circula din cauza grevei conducătorilor auto. Ne cerem scuze pentru inconveniente.”, a fost anunțul companiei de transport în comun.
Luni, în urma unei greve spontane, conducerea Transurban împreună cu primarul municipiului au participat le negocieri cu sindicaliștii. Oferta autorităților a fost o creștere a salariilor cu 300 de lei. Întrebați dacă șoferii se vor întoarce pe traseu, sindicaliștii nu au putut preciza dacă greva va continua sau nu și pe parcursul zilelor următoare.
Sursa: https://www.presasm.ro/soferii-transurb ... in-statii/

Re: Stiri, noutati, perspective

Mie, 02 Sep 2020, 18:43

Pe 27 august, primăria a anunțat că a fost aprobată de către Consiliul Local acordarea gratuității pentru călătoria elevilor cu mijloacele de transport în comun:
GRATUITATE pentru elevii care circulă cu mijloacele de transport în comun! Consiliul Local a aprobat gratuitatea serviciului public de transport local rutier, pentru elevii din învățământul preuniversitar. Până acum transportul public pentru elevi a fost subvenționat 50% din bugetul local!

Sursa: Facebook - Primăria Municipiului Satu Mare.
Scrie un răspuns