Pagina 1 din 1

Londra: Muzeul de Transport

MesajScris: Mie, 04 Feb 2015, 05:07
de Adrian.B
Muzeul de Transport din Londra:

London Transport Museum sau LT Museum situat în cartierul Covent Garden din Londra, încearcă să conserve și să explice patrimoniul de transport al capitalei Marii Britanii. Majoritatea exponatelor muzeului apartin de London Transport Museum din anul 2000.

Muzeul funcționează in doua cartiere din Londra. In cartierul principal Covent Garden (London Transport Museum) - este deschis publicului în fiecare zi, după ce a fost redeschis în 2007, după o renovare de doi ani. In celalalt cartier, Acton, este cunoscut ca London Transport Museum Depot și este în principal un depou de stocare, care este deschis în zilele obișnuite vizitatorilor pe tot parcursul anului .

Muzeul a fost pentru scurt timp redenumit London's Transport Museum, dar a revenit la numele anterior în 2007, pentru a coincide cu redeschiderea celui din Covent Garden .

site web: www.ltmuseum.co.uk

London Transport Museum ( Covent Garden ) :

Muzeul este construit într-un stil "Victorian" din fier și sticlă care a format inițial o parte din piața Covent Garden. Acesta a fost conceput ca o piață de de William Rogers, în 1871 și este situat între Russell Street, Tavistock Street, Wellington Street si partea de est a fostului pătrat de piață. Piața sa mutat în 1971, iar clădirea a fost ocupată în primul rând de către Muzeul London Transport în 1980.

La 4 septembrie 2005, muzeul a fost oprit pentru o mare renovare de 22 milioane de lire sterline proiectat de Bryan Avery cu ajutorul Avery Associates Architects. Muzeul a fost redeschis la 22 noiembrie 2007.

Intrarea la muzeu este la Covent Garden Piazza, printre multe atractii turistice. Muzeul este la câțiva pași de stația de metrou Covent Garden și stația de cale ferată Charing Cross.

London Transport Museum Depot ( Acton ) :


London Transport Museum Depot este situat în Acton, in vestul Londrei, și a fost deschis în octombrie 1999. Depoul deține majoritatea colecțiilor muzeului care nu sunt expuse în muzeul principal din Covent Garden.

Depoul are 6.000 de metri pătrați de spațiu de depozitare si peste 370.000 de produse de toate tipurile , inclusiv multe opere de artă originale utilizate pentru colecțiile de postere , semne , modele , fotografii , desene tehnice și uniforme. Cladirea are atât acces rutier cat și o conexiune la rețeaua feroviară de metrou din Londra, care permite stocarea și afișarea unui număr semnificativ de autobuze , tramvaie , troleibuze , material rulant și alte vehicule.

Depoul nu este deschis în mod regulat pentru public, dar este complet echipat pentru a primi vizitatori, cu casa de bilete, magazin și alte facilități pentru vizitatori. Se deschide pentru public pentru evenimente speciale, inclusiv weekend-urile tematice - de obicei de două sau de trei ori pe an. Acesta este la mica distanță de mers pe jos de stația de metrou Acton Town.

sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/London_Transport_Museum

Re: Londra: Muzeul de Transport

MesajScris: Mie, 04 Feb 2015, 05:10
de Adrian.B
London Transport Museum ( Covent Garden ) :

I.
1.JPG
1.JPG (583.17 KiB) Vizualizat de 1464 ori

Re: Londra: Muzeul de Transport

MesajScris: Mie, 04 Feb 2015, 05:23
de Adrian.B
II.

Re: Londra: Muzeul de Transport

MesajScris: Mie, 04 Feb 2015, 05:32
de Adrian.B
III.

Re: Londra: Muzeul de Transport

MesajScris: Mie, 04 Feb 2015, 05:44
de Adrian.B
IV.

Re: Londra: Muzeul de Transport

MesajScris: Mie, 04 Feb 2015, 05:53
de Adrian.B
V.

Re: Londra: Muzeul de Transport

MesajScris: Mie, 04 Feb 2015, 06:01
de Adrian.B
VI.