de shoppy » Lun, 14 Ian 2019, 10:51
Justificarea nu are de a face cu incompetentii locali si de moment, aceste este punctul de vedere implementat peste tot de UE, adica strategie pe termen lung si proactiva in loc de reactiva(a-ti face iarna car si vara sanie cum se spune pe la noi, cu avantaje si dezavantaje).
Daca esti fortat ca in afara orasului sa faci linia 100% subteran inseamna ca acea zona este deja destul de dezvoltata, si, desi o sa ai o initial un numar mare de calatori generat de riverani, in viitor acel numar nu va creste prea mult si nici nu ajuti cu nimic extinderea orasului spre zone nedezvoltate sau crearea de alternative in infrastructura.
Daca PMB o sa fie in stare vreodata sa isi aplice strategia de dublare a numarului de strapungeri, adica o strapungere noua intre oricare 2 existente, atunci acea strapungere trebuie facuta, nu exista alternativa la ea. Nu spun sa se taie padurea in doua, unde ai padure de ambele parti poti sa faci pasaj ecologic, da , stiu, ar trebui sa colaboreze PMB, Metrorex, CNADNR, CFR Infra, un fel de imposibil la cub.
Eu unu cred ca mai bine s-ar face M6 subteran pe DN1 pana la aeroport pentru ca desi nu se poate face suprateran, sunt si multe case pe traseu iar zona va creste, iar strapungerea trebuie gandita cu prelungirea lui 5 pana la aeroport.
28: AM, AT, BA, BE, BG, CZ, DE, DK, ES, FR, FI, GB, GE, GR, HR, HU, IR, IT, LU, MD, NL, PT, RO, RS, SE, SW, TR, XK (Paris)