Petitie - infiintarea Muzeului Transportului Bucurestean

Transportul în comun și infrastructura din Olanda

Petitie - infiintarea Muzeului Transportului Bucurestean

Mesajde Costin » Lun, 16 Sep 2019, 21:17

SEMNEAZĂ PETIȚIA!

Asociația „Metrou Ușor” lansează petiția pentru înființarea Muzeului Transportului Bucureștean. Înaintăm acest demers Primăriei Municipiului București și Societății de Transport București, prin care cerem utilizarea unei părți a depoului istoric Victoria pentru a expune istoria transportului din capitală. Dăm startul campaniei pentru regenerarea depoului vechi de 150 de ani într-un spațiu expozițional propice pentru vehiculele istorice.

LINK CĂTRE PETIȚIE: https://tinyurl.com/petitiemtb
Vizitați și pagina de Facebook dedicată acestui demers, prin care vă ținem la curent cu inițiativa: https://tinyurl.com/initiativamtb

În ultimele 5 săptămâni, prin campania Asociației „Metrou Ușor” desfasurata pe pagina noastra de Facebook, v-am prezentat 5 rețete de succes din Europa, din 5 orașe care au înțeles cum pot pune în valoare istoria și cum pot genera venituri.

Timișoara ne învăță ce înseamnă viziune pe termen lung în ceea ce privește retragerea și punerea de o parte a vehiculelor vechi pentru a fi restaurate în viitor.
Cracovia ne arată că putem atrage fonduri nerambursabile pentru restaurarea și extinderea muzeului.
La Iași se pot repara greșelile trecutului, aducând vehicule amenințate de casare din alte orașe.
Liège ne arată importanța societății civile în crearea muzeului transportului public și beneficile enorme ale colaborării dintre autorități și societatea civilă.
În final, Praga ne învață că menirea tramvaielor restaurate nu e să stea ascunse în depou, ci să iasă pe străzi pentru a delecta publicul și a oferi o călătorie în timp turiștilor.

STB nu dispune la momentul actual de un spațiu expozițional pentru punerea în valoare a vehiculelor istorice. VREM SĂ SCHIMBĂM ASTA cu ajutorul tău, asa ca te rugam sa semnezi petitia :)
Avatar utilizator
Costin
Site Admin
 
Mesaje: 8469
Membru din: Dum, 24 Ian 2010, 06:57
Localitate: Oslo

Înapoi la Olanda / Nederland


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori