2% pentru Asociatia Metrou Usor

Totul despre Organizația Non-Guvernamentală "Metrou Ușor".

2% pentru Asociatia Metrou Usor

Mesajde Costin » Mie, 03 Feb 2016, 10:55

Dragi prieteni,

Revenim cu rugamintea de a ne sustine prin directionarea a 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Metrou Usor. In prezent avem trei surse de venit: Cotizatiile anuale ale membrilor, directionarea a 2% din impozit si donatii voluntare. Principalele cheltuieli ar fi gazduirea web a tot ce inseamna metrouusor.com (25 euro / luna 35 euro / luna din martie 2017) si producerea de materiale de promovare pentru intalnirile pe care le avem cu diverse autoritati. Doar cotizatia anuala (50 lei / membru) nu acopera decat vreo 5 luni de gazduire web si cam atat. In rest, ne bazam pe donatii si pe cei 2%.

Gasiti aici un scurt rezumat al activitatii noastre de pana acum, ne-am ocupat cu urmatoarele: https://metrouusor.com/index.php/despre ... de-pozitie

Asadar, daca doriti sa ne sprijiniti in continuarea acestor proiecte, precum si in initiera altora, va rugam sa directionati 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Metrou Usor. Gasiti in linkurile de mai jos formularele necesare precompletate cu datele asociatiei. Atentie! Aceste documente sunt PDF-uri dinamice (pot fi completate direct de voi, pe PC), drept urmare nu pot fi deschise direct in browser. Recomandam click dreapta -> save link as... Iata documentele:
Puteti depune formularul corespunzator in urmatoarele moduri:
  • personal, la filiala ANAF de care apartineti cu domiciliul.
  • prin Posta Romana, ca scrisoare recomandata cu confirmare de primire adresata filialei ANAF de care apartineti cu domiciliul (tarif 6-8 lei in functie de gramaj).
O lista a tuturor filialelor ANAF (regionale, judetene, municipale) precum si cu toate localitatile arondate fiecareia gasiti la aceasta adresa.

Un "centralizator" al tuturor acestor informatii privind directionarea celor 2% catre noi, gasiti aici: https://metrouusor.com/index.php/implic ... in-impozit

Va multumim!
Avatar utilizator
Costin
Site Admin
 
Mesaje: 8386
Membru din: Dum, 24 Ian 2010, 06:57
Localitate: Oslo

Re: 2% pentru Asociatia Metrou Usor

Mesajde Costin » Lun, 04 Feb 2019, 10:00

Reminder si pentru 2019 :) In mesajul initial gasiti formularele actualizate la ultima lor versiune si precompletate cu datele noastre de identificare. Multumim! :bere:
Avatar utilizator
Costin
Site Admin
 
Mesaje: 8386
Membru din: Dum, 24 Ian 2010, 06:57
Localitate: Oslo


Înapoi la Asociația "Metrou Ușor": Obiective, activități, proiecte, informații


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator