GTA Province

Train Simulator, Trainz, Sim City si alte jocuri ce simuleaza transport in comun

GTA Province

Mesajde Cosmin Niculiță » Lun, 25 Sep 2017, 23:14

Un joc foarte interesant. Acum este MTA (Multi Theft Auto) si are 2 servere de roleplay. Ce este interesant? Va arat urmatoarele link-uri. Tin sa mentionez ca jocul este in limba rusa.

Troleibuze:

https://www.youtube.com/watch?v=mWRD35E5c3c (observati ca troleibuzul din videoclip misca captatoarele la curbe (exact ca in realitate). Dar in prezent,la serverele de MTA,nu circula,deoarece este o mica problema la reteaua de contact. In 2018 o sa vedem toata filozofia.

Tramvaie:

La tramvaie,e aceeasi faza ca la GTA-ul original,doar ca cei care au creeat jocul,au facut in asa fel incat sa fie ca in realitate. (deschidere usi si pantograful il poti ridica/cobori

https://www.youtube.com/watch?v=ePWZrVYv86M

Autobuze:

La autobuze,sunt cateva detalii minore. Atat la autobuze,troleibuze si tramvaie,este o tasta in care poti aprinde luminiile in salonul calatoriilor (tasta K) iar farurile (tasta L)

Mai nou,a fost adaugat si vedere din cabina (adaugari: lumini semnalizare,faruri si usi (tasta V,unde e si la jocul original San Andreas)

https://www.youtube.com/watch?v=YSrXz6-1tXg&t=240s Aici se poate observa la unul din orasele jocului MTA Province,unde informatorul functioneaza. Jocul inca este in constructie,dar la capitolul transport in comun,recomand cu incredere.

Am uitat. Transportul feroviar

La transportul feroviar,este aceeasi filozofie,doar ca s-a adaugat sunete (in timp ce trenul este in miscare) iar cand se misca trenul,se aud joante. Si la tramvaie,si la trenuri,daca apesi tasta H claxonezi.

Mai multe detalii: https://vk.com/js_team_gta. Toate mijloacele de transport in comun.

Si hatra traseelor http://provinceinfo.ru/img/transport.png
Cosmin Niculiță
 
Mesaje: 58
Membru din: Lun, 19 Iun 2017, 14:59
Localitate: Galati

Înapoi la Simulatoare


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori