Această interfață a forumului va fi în scurt timp retrasă definitiv și înlocuită cu una nouă.
Noua versiune este în prezent în teste și disponibilă aici:
https://beta.forum.metrouusor.com/
[X] Închide

 

⚠️ Încearcă noul forum!
Switch to full style
Trenulete de jucarie si diorame
Scrie un răspuns

Revista "Locomotivele Lumii" (machete la scara N 1:160)

Mie, 07 Oct 2015, 08:01

Nu m-am putut abtine sa nu cumpar primul numar al revistei "Locomotivele Lumii" (publicat pe 28 Septembrie). Pretul primului nr. este 10 ron, ulterior banuiesc ca va fi 20, cel putin asa a facut DeAgostini in trecut.

Fiecare numar vine cu o macheta a unei locomotive la scara N, respectiv 1:160. Modelele sunt din colectia AMER COM, cred ca din SUA. Initial eram in dubiu daca sa iau sau nu, insa soclul locomotivei este detasabil (ca la Masini de Legenda si miile de alte reviste cu machete aparute ulterior) iar locomotiva are boghiuri culisante, ba chiar are osii din metal care se misca. Pacat ca primul numar nu vine cu ceva mai interesant, ci cu un Amtrak. Locomotiva este foarte detaliata si are chiar si cuple. Daca pretul va fi unul de bun simt o sa mai cumpar, abia astept aburoasele, arata fantastic in postere. :)

Atentie: NR. 7 vine cu locomotiva Ty5 din Polonia, locomotive care s-au construit si in Romania la Resita si Malaxa si care au circulat la CFR sub clasa 150. Deci, daca doreste cineva sa CFRizeze o aburoasa, cred ca asta este ocazia! :lol:

Website: http://locomotivelelumii.com/

Postere si imagini publicitare:
Imagine

Imagine

Imagine


Si niste fotografii cu locomotiva pe diorama mea H0 si H0e:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Re: Revista "Locomotivele Lumii" (machete la scara N 1:160)

Vin, 20 Mai 2016, 19:57

Salut! Aceasta revista mai apare? Am luat primele 5 numere apoi a disparut. Doresc sa stiu daca mai apar numere noi. Astept aparitia unui Br218 sa ii iau tampoanele pentru o locomotiva Minitrix la scara N
Scrie un răspuns