Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiModernizare și lărgire Centura București (DNCB)

Topic: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST)

817 posts, 330166 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

📖 Pagination options
Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) Adrian Rosca

La intersectia dintre DNCB si DN7 s-a reasfaltat complet sensul giratoriu, cele 2 rampe dinspre A1 (urcare + coborare) si rampa de urcare catre Mogosoaia. Rampa de coborare dinspre Mogosoaia (breteaua nr. 4) a primit si ea pentru prima oara strat de uzura.  :D

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) zapacitu

Uau... vor preda lucrarea!?

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) Adrian Rosca

Nu stiu cine a lucrat la noile asfaltari. Oricum, pe toate bretelele, inclusiv pe breteaua nr. 4, au asternut strat de uzura doar pe jumatatea inferioara, pana la primul rost de dilatatie.

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) mindmasster

La Apeduct toate grinzile erau montate si aprox 30 % din placa era deja turnata.

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) subway guru

Sambata am acordat 'prioritate' la Mogosoaia ultimelor grinzisoare...
:bere:

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) shoppy

1 Octombrie

S-a suprabetonat tot, mai trebuie doar hidroizolat si asfaltat.
Dupa cum arata bordurile nu va fi giratoriu la intersectia cu Eroului, cine vrea sa faca stanga va trebui sa foloseasca cele 2 giratorii existente.

Pentru ca nu se mai intampla nimic interesant, acesta va fi ultimul reportaj cu DNCB DN7 - A1.
DSC05633.JPG (304.2 KB; downloaded 5299 times)
DSC05634.JPG (296.02 KB; downloaded 5298 times)
DSC05635.JPG (323.53 KB; downloaded 5299 times)
DSC05636.JPG (326.58 KB; downloaded 5298 times)
DSC05637.JPG (294.81 KB; downloaded 5298 times)
DSC05638.JPG (330.8 KB; downloaded 5298 times)
DSC05639.JPG (316.52 KB; downloaded 5299 times)

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) mindmasster

Daca mentin ritmul in maxim 2 saptamani trebuie sa avem deschis traficul pe 4 benzi si ramanem fara uzura.

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) cristi_berserk

Se asfalteaza apeductul de la Chiajna...

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) uvictor

Azi am facut aprox. 1 ora intre giratoriul Odaii-Mogosoaia pana la giratoriul de la Dragomiresti, intre ora 13 si 14. Waze a facut update dupa ce trecusem de Petrom si aveam separatori intre sensuri. Nu parea a fi nici un accident. Mi se pare incredibil sa se circule mai prost ca atunci cand aveam o singura banda pe sens...

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) andrei11

E o problemă mai delicată aici...O bandă / sens = trafic.
Când s-a dus vestea că s-au dat în folosință 2 benzi / sens la momentul acela aveai 3 * trafic, pentru că de trei ori mai mulți șoferi au raționat fix la fel, avem două benzi / sens așadar pe acolo o iau...

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) shoppy

Da, trebuie sa asteptam un pic pana cand se aseaza lucrurile, sau poate era lucrare mai incolo la nodul de sub A1(nu stiu daca este terminat).

Si cu waze poti sa te pacalesti, am patit si eu imi da ruta 1 20min si ruta 2 25min, o iau pe ruta 1, dupa 2min imi baga 10min delay, pai ce-ai facut bobita...

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) andrei11

Dacă ați văzut 100 de șoferi că pe acolo e mai scurt cu 5 min și ați luat-o toți 100 pe acolo, s-au schimbat parametrii... :D

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) danutzu_2910

Waze nu-i trimite pe toti 100 pe aceiasi ruta...

Go to page:  1  ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizare și lărgire Centura București (DNCB)  • 
Choose destination

Since our 2417 forum members have written 433093 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”