Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2
1522 posts, 421687 views
📖 Pagination options
- orex
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2
orex
Asa, si maine, la pranz, care ti-ar surade sa te ”binecuvanteze”, blonda sau bruneta?
@sab
Pana astazi 14.09.2020, cati dintre cei ce voiau sa ajunga, spre exemplu la Municipal se incumetau sa ia metroul? Cam nimeni, nu?!
”Castravetele” nu-i pentru ori si cine.
Medicinistii sunt tineri, cum erau ASE-istii inainte de '89, numai ca lor le-a facut acces de la bun inceput prin ”labirintul” M5/M3/M1, fara sa le ia aerul!
Asa, si maine, la pranz, care ti-ar surade sa te ”binecuvanteze”, blonda sau bruneta?
@sab
Pana astazi 14.09.2020, cati dintre cei ce voiau sa ajunga, spre exemplu la Municipal se incumetau sa ia metroul? Cam nimeni, nu?!
”Castravetele” nu-i pentru ori si cine.
Medicinistii sunt tineri, cum erau ASE-istii inainte de '89, numai ca lor le-a facut acces de la bun inceput prin ”labirintul” M5/M3/M1, fara sa le ia aerul!
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Si eu care credeam ca admirati pubelele eco de diferite culori.
Si eu care credeam ca admirati pubelele eco de diferite culori.
- sab
-
Posted:
-
sab
@orex
Nu inteleg raspunsul tau, daca te referi la ce am postat eu anterior .
@orex
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Eu garantez ca si cu "popas" pe petronul M5 pot ajunge si la M1/M3, la fel ca orice calator care vine de la Favorit.
sab wrote:Stefan28 wrote:
[poza de la Castravete]
Ultimele pregătiri...
Din ce văd, la castravete va fi afisat ca poți ajunge la M1/3 pe acolo, cand acest acces E te duce direct pe peronul M5. Probabil ca vor sa confuzeze lumea...
Eu garantez ca si cu "popas" pe petronul M5 pot ajunge si la M1/M3, la fel ca orice calator care vine de la Favorit.
- orex
-
Posted:
-
orex
Succint!
”Castravetele” nu va fi folosit decat de cei ce se pot ”agața” de scara rulanta, ca oricum nu este folositor (accesul) celor care ”descaleca” din autobuzakele din D.T. ( e peste mana, cum se zice!)
In ceea ce priveste persoanele cu dizabilitati, DOAR cu ocazia inaugurarii M5.1, au si EI ”acces” in/dinspre statia de metrou Eroilor, oricare ar fi partea EI!
sab wrote:
@orex
Succint!
”Castravetele” nu va fi folosit decat de cei ce se pot ”agața” de scara rulanta, ca oricum nu este folositor (accesul) celor care ”descaleca” din autobuzakele din D.T. ( e peste mana, cum se zice!)
In ceea ce priveste persoanele cu dizabilitati, DOAR cu ocazia inaugurarii M5.1, au si EI ”acces” in/dinspre statia de metrou Eroilor, oricare ar fi partea EI!
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Singurul lucru care nu era gata la ora 8 era un buton de pus la liftul de afara!
Singurul lucru care nu era gata la ora 8 era un buton de pus la liftul de afara!
- orex
-
Posted:
-
- Stefan28
-
Posted:
-
- orex
-
Posted:
-
orex
12...PM, da?!
Nu promit ca maine la amiaza...dar poimaine, dis de dimineata, vreau sa aud...”Atentie se inchid usile, urmeaza statia Tudor Vladimirescu, cu peron pe partea stanga”...si asa o sa fieee!
12...PM, da?!
Nu promit ca maine la amiaza...dar poimaine, dis de dimineata, vreau sa aud...”Atentie se inchid usile, urmeaza statia Tudor Vladimirescu, cu peron pe partea stanga”...si asa o sa fieee!
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Da da, sa taie "Johannes", cu Bode si Orban "pamblica", cum sa ratam asa eveniment?
Da da, sa taie "Johannes", cu Bode si Orban "pamblica", cum sa ratam asa eveniment?
- orex
-
Posted:
-
orex
Sa nu fim scelerati, da?! Toata protipendada se va impauna cu aceasta realizare epocala!
Mi se pare de un firesc al ridicolului, dar tre sa vada TOATA ȚARA asta, nu?!
Hai sa auzim...”Atentie se inchid usile...” pe M5.1 si e cea mai mare realizare, in ultimul deceniu, din pacate!
Sa nu fim scelerati, da?! Toata protipendada se va impauna cu aceasta realizare epocala!
Mi se pare de un firesc al ridicolului, dar tre sa vada TOATA ȚARA asta, nu?!
Hai sa auzim...”Atentie se inchid usile...” pe M5.1 si e cea mai mare realizare, in ultimul deceniu, din pacate!
- rosetti61
-
Posted:
-
rosetti61
Accesul D nu e verde, ca cele de pe partea spitalului
Accesul D nu e verde, ca cele de pe partea spitalului
- subway guru
-
Posted:
-
- sab
-
Posted:
-
sab
Lucrarea de la Eroilor nu pare să aibă o gândire unitară.
Lucrarea de la Eroilor nu pare să aibă o gândire unitară.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination