Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1372763 views
📖 Pagination options
- cris_m
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
cris_m
In situatia actuala nu cred ca se mai respecta acest termen.
In situatia actuala nu cred ca se mai respecta acest termen.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Dar de ce simti nevoia sa scrii Bombardier cu caps?
Dar de ce simti nevoia sa scrii Bombardier cu caps?
- Mariusv
-
Posted:
-
Mariusv
Bombardier? Eu stiam (de pe forumul asta) ca IVA o sa fie.
Stefan28 wrote:
Se tot spune că magistrala 5 va fi deschisă pe 30 Iunie, are idee cineva când ar trebui sa înceapă testele cu trenuri BOMBARDIER?
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Nu este adevărat. S-a și spus ca pentru început se vor lua 10 trenuri BOMBARDIER pt M5 de pe celelalte magistrale...
Oricum, magistralele 1 și 3 vor avea de suferit până vor veni noile trenuri...
Nu este adevărat. S-a și spus ca pentru început se vor lua 10 trenuri BOMBARDIER pt M5 de pe celelalte magistrale...
Oricum, magistralele 1 și 3 vor avea de suferit până vor veni noile trenuri...
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Dacă scrii fără caps, tot Bombardier citim.
Dacă scrii fără caps, tot Bombardier citim.
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Prietene, nu cred ca asta conteaza. Sa ne axam pe ce am întrebat mai bine. Fie daca stii spui, fie daca nu, nu zici nimic.
Prietene, nu cred ca asta conteaza. Sa ne axam pe ce am întrebat mai bine. Fie daca stii spui, fie daca nu, nu zici nimic.
- BodoMinea
-
Posted:
-
BodoMinea
Nu are rost să vă „inflamați”. Până nu aflăm ori prin vreun comunicat ori prin vreun fapt, sunt doar supoziții sau speculații. Momentan cred că atât Metrorex, cât și constructorul M5 au alte probleme care oricum vor decala termenul...
Nu are rost să vă „inflamați”. Până nu aflăm ori prin vreun comunicat ori prin vreun fapt, sunt doar supoziții sau speculații. Momentan cred că atât Metrorex, cât și constructorul M5 au alte probleme care oricum vor decala termenul...
- sab
-
Posted:
-
sab
Noi SPERAM sa fie IVA. Si inca mai sperăm, spre binele retelei.
Mariusv wrote:
Noi SPERAM sa fie IVA. Si inca mai sperăm, spre binele retelei.
- BodoMinea
-
Posted:
-
BodoMinea
Absolut de acord. Sperăm să prevaleze rațiunea și dorința pentru binele rețelei în fața orgoliului și a dorinței de „imagine de nou” pentru „ciotul” M5. Degradarea funcționării unui sistem și așa aflat la limita capacității (combo-ul M1+M3) pentru a aduce trenuri „noi” (care au 20 de ani) pe M5 pentru că „atât s-a putut” nu este o opțiune logică și SPERĂM ca măcar cineva care poate lua decizia să fie de acord. Păcat că nu are forumul un buton de like, @sab merita like-ul meu Poate punem o „pilă” pentru această funcționalitate la administratori pentru când vom avea o nouă platformă.
Știu, sunt off topic, mesajul poate să dispară.
Absolut de acord. Sperăm să prevaleze rațiunea și dorința pentru binele rețelei în fața orgoliului și a dorinței de „imagine de nou” pentru „ciotul” M5. Degradarea funcționării unui sistem și așa aflat la limita capacității (combo-ul M1+M3) pentru a aduce trenuri „noi” (care au 20 de ani) pe M5 pentru că „atât s-a putut” nu este o opțiune logică și SPERĂM ca măcar cineva care poate lua decizia să fie de acord. Păcat că nu are forumul un buton de like, @sab merita like-ul meu Poate punem o „pilă” pentru această funcționalitate la administratori pentru când vom avea o nouă platformă.
Știu, sunt off topic, mesajul poate să dispară.
- orex
-
Posted:
-
orex
In Anexa 1.1 din ”Contractul de servicii publice al Societății de Transport cu Metroul București "Metrorex" - S.A. pentru anii 2020 - 2024”, aprobat prin Ordinul M.T.I.C. nr. 697/2020, este scris negru pe alb ca vor fi alocate BM-uri pe M5.1. Acestea vor fi retrase de pe M.5.1, succesiv, dupa ce va incepe livrarea celor 13 rame, vizate a fi achizitionate prin procedura de atribuire aflata in derulare.
Pentru edificare, iata si documentul cu pricina http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/224307
In Anexa 1.1 din ”Contractul de servicii publice al Societății de Transport cu Metroul București "Metrorex" - S.A. pentru anii 2020 - 2024”, aprobat prin Ordinul M.T.I.C. nr. 697/2020, este scris negru pe alb ca vor fi alocate BM-uri pe M5.1. Acestea vor fi retrase de pe M.5.1, succesiv, dupa ce va incepe livrarea celor 13 rame, vizate a fi achizitionate prin procedura de atribuire aflata in derulare.
Pentru edificare, iata si documentul cu pricina http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/224307
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Multumesc mult Orex! In sfarsit cineva care imi da dreptate!
Multumesc mult Orex! In sfarsit cineva care imi da dreptate!
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Din partea moderatorului:
Ștefan 28, conform regulamentului forumului se scrie Bombardier și NU BOMBARDIER.
Mulțumesc.
Din partea moderatorului:
Ștefan 28, conform regulamentului forumului se scrie Bombardier și NU BOMBARDIER.
Mulțumesc.
- sab
-
Posted:
-
sab
@orex, am discutat de documentul respectiv chiar aici, cu doua pagini în urma.
Este un document facut la misto, care are valoare fix cat are hartia din care s-au facut stocuri zilele acestea.
@orex, am discutat de documentul respectiv chiar aici, cu doua pagini în urma.
Este un document facut la misto, care are valoare fix cat are hartia din care s-au facut stocuri zilele acestea.
- orex
-
Posted:
-
orex
Pana una alta e aprobat! Restul e Can Can!
Dar da, daca e s-o luam dupa cum arata un alt document, Master Planul General de Transport al Romaniei, aparut in 2015, in care s-au asternut, in acel ”mic dicitionar enciclopedic” de 300 de pagini, multe fantasmagorii!
Pana una alta e aprobat! Restul e Can Can!
Dar da, daca e s-o luam dupa cum arata un alt document, Master Planul General de Transport al Romaniei, aparut in 2015, in care s-au asternut, in acel ”mic dicitionar enciclopedic” de 300 de pagini, multe fantasmagorii!
📖 Pagination options