Zona metropolitană BucureștiTotul despre BucureștiInfrastructura, utilitățile și serviciile publice din București

Topic: Managementul traficului, semaforizare și indicatoare rutiere

814 posts, 187934 views

Go to page:  1  ... 21 22 23 24 25 26 27  ... 59

📖 Pagination options
Re: Sistemul de Management al Traficului freyutz

Vad ca ziceti ca se circula execrabil de ceva timp incoace, dar intrebarea mea este alta: s-a circulat vreodata bine? (exceptand lunile de vara cand e traficul mai lejer). Conduc zilnic si nu-mi aduc aminte sa fi vazut vreodata vreo prioritizare a arterelor arhiaglomerate din oras. Mereu am avut impresia ca semafoarele au aceeasi temporizare chit ca este sau nu trafic.

Re: Sistemul de Management al Traficului cornel001

George wrote:
la intoarcere dupa 17 am avut proasta inspiratie sa o iau pe 1 Mai (fosta Compozitorilor), unde era coada de 2 km pana la Tricodava (!)...trafic blocat total, n-am mai vazut in viata mea asa ceva!

Am fost colegi de suferinta !

Re: Sistemul de Management al Traficului George

@nightwolf: nu stiam de numarul special, i-am si spus interlocutoarei mele ca nu stiu daca e in competenta 112. Am fost foarte politicos, iar ea a fost foarte amabila.
Ca atare, nu ASTA e reactia pe care o asteptam de la tine. Haide sa vedem fondul problemei, ca ala e mult mai grav, avem un sistem de gestionare a traficului in colaps. Dar vad ca pe tine te preocupa ca am sunat la 112.

De ce am sunat la 112? pentru ca nu se mergea DELOC si ca daca nu venea politaiul ala amarat care a dirijat circulatia la Tricodava stateam acolo ore in sir. Eu calific asta ca urgenta.

Re: Sistemul de Management al Traficului shoppy

Urgenta e ca incompetenta generalizata din tara asta face ca 112 sa fie singurul serviciu in care mai are cineva incredere, acolo sti sigur ca apelul e inregistrat si nu o sa fi luat cu "nu avem ce sa facem" sau "sunati nustiuunde in alta parte, tot aia facem si noi".

Re: Sistemul de Management al Traficului merlin__wizard

Subscriu la ce zice shoppy.
De aceea se suna la 112 pentru orice - ca nu pot sa iti inchida in nas cum face politia rutiera la numarul de mai sus. Ei sunt ocupati cu coloanele oficiale zi de zi, restul plimba hartii in birou.

Re: Sistemul de Management al Traficului andrei11

Eu consider ca e un abuz. Hai sa sunam la 112 si cand ne cade net-ul, cablul  in timpul serialului preferat si tot aşa. Când intârzie trenul, cand ...blablabla.

Daca suni la rutiera iti zice ca ei nu trimit echipaj decat la accident cu "victime" si sa suni la locala, la locala iti zice ca ei nu sunt responsabili de semafoare si sa suni la primarie, si la primarie ti se spune ca reclamatia s-a notat sau sa suni la managementul traficului, totul asa pe vorbe, ii crezi pe cuvant(si e ilegal sa ii inregistrezi fara sa ii anunti).
Cand 30 de oameni suna la 112 ca s-au blocat in trafic de la un semafor defect sau accident atunci nu mai e un abuz, e o dovada ca e mai eficient sa bagi bani in alte dispecerate decat sa ai 112 blocat(sau sa bagi bani in 112 si sa nu mai zici ca e abuz).

Ok, si daca suni la 112 se intampla ceva ? Sau 112 trimite reclamatia tot unde ai sunat initial ? Asta de fapt e intrebarea.
Am nimerit si eu semafoare importante defecte. Distractia mare e cand vii "de pe cedează".

Esti sigur ca acolo reclamatia e inregistrata, si cand ei suna unde trebuie si aia stiu ca e inregistrata, asa nu mai pot sa spuna ca nu i-a sunat nimeni, sau nu au inteles, sau ca apelantul era un neserios pus pe glume, sau mai stiu eu ce.

Re: Sistemul de Management al Traficului TibiV

Si mie mi-a spus cineva "din interior", ceva de genul: "daca ai o problema, si mai ales daca partea adversa are <<prietenii>> la nivel local, nu suna niciodata direct la sectia de politie. Suna la 112, ca atunci vor, nu vor, trebuie sa vina, macar sa se prefaca ca fac ceva"...

Si asta era un sfat general, nu ca as as fi avut vreo problema sau un conflict...
Doar un sfat "preventiv"...

Re: Sistemul de Management al Traficului oache81

Pai atunci mai bine nu mai sunam niciunul nicaieri ca sa nu deranjam "organul".Ca "stie" ei oricum mai bine ca noi ce e de facut. Dar coada sambata la 9 seara pe Stefan cel Mare de Perla pana la Lizeanu nu am mai vazut niciodata. Pai daca nu trece nimeni pe Floreasca si pe Dorobanti de ce nu ramane verde la nesfarsit pe drumul cu prioritate.Trebuia sa functioneze treaba asta si sa se mute rosu cand se strangeau destule masini pe strazile perpendiculare.Altfel de ce au mai pus senzorii aia in asfalt?

Re: Sistemul de Management al Traficului aztec

Suntem pre rai si vrem prea multe de la rutiera...
Sunt sa zicem aproximativ 500 politisti...
Parte din ei sunt la birou, cercetari, sefi...etc.
Nu conteaza.
Lucreaza 24h/zi. In ture.,...sa zicem ca 4 ture..sa zicem 150 pe tura.
Aici trebuie calculat mai exact, ca sunt libere, concedii, trebuie stiut cati sunt agenti si cati sunt personal de birou, cercetari, cu carnetele...
Presupunem maxim 150.
Echipajul e format din 2 agenti.
Deci in cel mai umed scenariu am avea. 75 echipaje de rutiera....ce. chiar nu cred.
Acum trebuiesc schimbate datele pt a aea un numar mai exact..
Ca poate sunt 5 ture...ca sunt mai putini sau mai multi...ca la oficili  sunt altii.

oache81 wrote:
Pai daca nu trece nimeni pe Floreasca si pe Dorobanti de ce nu ramane verde la nesfarsit pe drumul cu prioritate ?

Păi din cauza ca poate una bucata pieton  vrea sa traverseze si el Stefan cel Mare. Sau e interzis ? Traiasca fratia intre automobile. Jos cu pietonii.

Go to page:  1  ... 21 22 23 24 25 26 27  ... 59

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Infrastructura, utilitățile și serviciile publice din București  • 
Choose destination

Since our 2440 forum members have written 435747 posts in 5433 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”