Nu știu, eu oricum mă refeream la camere
în interior. Cum se pun în ramele/automotoarele unor operatori feroviari CF (vezi Softrans, TFC,
operatorul ăsta polonez care a surprins un accident). Având o cameră în interiorul cabinei, orientată spre șină și având și în vagoane camere, rezolvi muuuult mai repede atât eventuale încăierări și vandalizări în interiorul vagoanelor, cât și incidentele nefericite la nivelul peronului (oameni care ajung în gabarit din diferite motive).
În orice caz, Metrorex ar trebui să se întrebe ce făcea paza în timpul acelei situații cu huligani care sigur au mers nestingheriți lovind trenul acela (și nu numai acela, pe acela l-am surprins eu) multe stații. Șoma sau fugea mâncând pământul eventual.
Să nu mai zicem că indiferent dacă a plecat cu geamul spart din depou sau s-a întâmplat pe parcursul acelei curse, trebuia retras din circulație cu călători. Respectivul defect, în special în condițiile de curent și forțe ceva mai exagerate decât pentru un tren de suprafață, punea în pericol publicul călător. E normal să scoți trenul la traseu cu o ușă defectă, nu moare nimeni că pui acolo o placă cu defect, dar așa... geamul ăla putea răni lume și provoca haos. Mă rog, am încredere în Bombardier că a testat cum se cuvine acele geamuri când a ales furnizorul pentru seria BM2/BM21, iar sticla aia securizată stătea liniștită acolo încă ceva timp.