Topic: Titluri de călătorie și sisteme de acces
1877 posts, 542648 views
📖 Pagination options
-
- ByOnu
-
Posted:
-
Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing
ByOnu
Pai nu este o investitie privata a BCR? Si-au cam trans singuri teapa.
Pai nu este o investitie privata a BCR? Si-au cam trans singuri teapa.
- sab
-
Posted:
-
sab
O fi asa, dar cred ca Metrorex ar fi trebuit sa mentioneze ca are in derulare o licitatie pentru schimbarea turnichetilor si ca investitia respectiva nu isi are rostul.
Acum avem turnicheti noi, dar la care nu poti plati contacless, nu ?
O fi asa, dar cred ca Metrorex ar fi trebuit sa mentioneze ca are in derulare o licitatie pentru schimbarea turnichetilor si ca investitia respectiva nu isi are rostul.
Acum avem turnicheti noi, dar la care nu poti plati contacless, nu ?
- sab
-
Posted:
-
sab
Se pare ca este o licitatie Metrorex din 2015 in valoare de peste 2 mil lei.
https://www.profit.ro/povesti-cu-profit...t-14467807
Si stiau ca vor schimba si turnichetii :
http://www.b365.ro/metrorex-a-semnat-un...679.html#n
Îi asiguram pe toti calatorii nostri ca vom face tot ceea ce este posibil pentru ca tehnologiile moderne sa devina suportul de baza pentru plata rapida si sigura a calatoriei cu metroul", adaugă sursa citată, amintind totodată că are în derulare un proiect care vizează modernizarea căilor de acces din 41 de staţii., care va fi finalizat la sfârsitul anului 2016.
ByOnu wrote:
Pai nu este o investitie privata a BCR?
Se pare ca este o licitatie Metrorex din 2015 in valoare de peste 2 mil lei.
https://www.profit.ro/povesti-cu-profit...t-14467807
Si stiau ca vor schimba si turnichetii :
http://www.b365.ro/metrorex-a-semnat-un...679.html#n
Îi asiguram pe toti calatorii nostri ca vom face tot ceea ce este posibil pentru ca tehnologiile moderne sa devina suportul de baza pentru plata rapida si sigura a calatoriei cu metroul", adaugă sursa citată, amintind totodată că are în derulare un proiect care vizează modernizarea căilor de acces din 41 de staţii., care va fi finalizat la sfârsitul anului 2016.
- abc_XC
-
Posted:
-
abc_XC
In statiile cu un singur acces (spre exemplu la Brancoveanu) cred ca era util daca ar fi montat un singur aparat contactless. Dimineata se face coada la validatoarele clasice iar cele 2 aparate noi nu prea sunt utilizate. Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu sunt impotriva lucrurilor moderne, dar cred ca unul singur era prea suficient avand in vedere cati calatori il folosesc.
In statiile cu un singur acces (spre exemplu la Brancoveanu) cred ca era util daca ar fi montat un singur aparat contactless. Dimineata se face coada la validatoarele clasice iar cele 2 aparate noi nu prea sunt utilizate. Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu sunt impotriva lucrurilor moderne, dar cred ca unul singur era prea suficient avand in vedere cati calatori il folosesc.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Eu cred ca turnichetii cu contactless ar fi trebuit sa functioneze si <<clasic >>. Era asa de greu ?
Eu cred ca turnichetii cu contactless ar fi trebuit sa functioneze si <<clasic >>. Era asa de greu ?
- sab
-
Posted:
-
sab
S-ar putea sa nu mai existe validatoare vechi de rezerva sa le poata face "duale". Sa nu uitam cat timp au ramas respectivii turnicheti nefolositi, cu vechile validatoare RATB portocalii.
Sau n-a mai existat interes, avand in vedere ca urmau sa fie inlocuiti in scurt timp...
S-ar putea sa nu mai existe validatoare vechi de rezerva sa le poata face "duale". Sa nu uitam cat timp au ramas respectivii turnicheti nefolositi, cu vechile validatoare RATB portocalii.
Sau n-a mai existat interes, avand in vedere ca urmau sa fie inlocuiti in scurt timp...
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Am observat ca in statia Piata Victoriei, intrarea Lascar Catargiu, s-au instalat porti de acces noi atat pe partea de iesire cat si pe cea de intrare.
Se mai aude ceva de sistemul de plata comun cu cel de la RATB, sau au lasat-o balta?
Am observat ca in statia Piata Victoriei, intrarea Lascar Catargiu, s-au instalat porti de acces noi atat pe partea de iesire cat si pe cea de intrare.
Se mai aude ceva de sistemul de plata comun cu cel de la RATB, sau au lasat-o balta?
-
- ZOLI
-
Posted:
-
ZOLI
Da, se aude ca: "RATB + Metrorex ≠ love".
Atentie, nu am pus semnul "egal", ci "diferit" !
PS: Atit de mult ma scirbesc niste lucruri, incit am decis sa imi caut altceva de lucru...
adila wrote:
... Se mai aude ceva de sistemul de plata comun cu cel de la RATB, sau au lasat-o balta?
Da, se aude ca: "RATB + Metrorex ≠ love".
Atentie, nu am pus semnul "egal", ci "diferit" !
PS: Atit de mult ma scirbesc niste lucruri, incit am decis sa imi caut altceva de lucru...
-
- Celestin Draganescu
-
Posted:
-
Celestin Draganescu
Deci e gata cu unificarea tarifara?
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Institutiile statului sunt incapabile sa se inteleaga intre ele cand vine vorba de binele cetateanului. Ele pot colabora eficient doar cand este vorba sa-si mareasca salariile. Bucurestiul se bate pentru ultimul loc in Europa la foarte multe capitole, iar acesta cu sistemul de ticketing neunificat este unul dintre ele. Pacat, mai avem putin si se fac 30 de ani de la Revolutie si noi batem pasul pe loc la multe capitole.
Institutiile statului sunt incapabile sa se inteleaga intre ele cand vine vorba de binele cetateanului. Ele pot colabora eficient doar cand este vorba sa-si mareasca salariile. Bucurestiul se bate pentru ultimul loc in Europa la foarte multe capitole, iar acesta cu sistemul de ticketing neunificat este unul dintre ele. Pacat, mai avem putin si se fac 30 de ani de la Revolutie si noi batem pasul pe loc la multe capitole.
-
- ZOLI
-
Posted:
-
ZOLI
"gata" in ce sens?
Daca "gata" = "adio", "la revedere", etc., atunci pot sa zic ca pentru moment nu se intrevede nimic.
Ce va fi la anul nu stiu, e greu de zis...
Celestin Draganescu wrote:
"gata" in ce sens?
Daca "gata" = "adio", "la revedere", etc., atunci pot sa zic ca pentru moment nu se intrevede nimic.
Ce va fi la anul nu stiu, e greu de zis...
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
E greu de facut un astfel de sistem, cata vreme statul actioneaza ca un dement cu personalitati multiple.
E greu de facut un astfel de sistem, cata vreme statul actioneaza ca un dement cu personalitati multiple.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Pai statul are personalitati multiple...
Vorba lui nenea' Iancu: "o personalitate la gara, alta la primarie...."
Ghiciti voi "personalitatile"...
Pai statul are personalitati multiple...
Vorba lui nenea' Iancu: "o personalitate la gara, alta la primarie...."
Ghiciti voi "personalitatile"...
-
- Celestin Draganescu
-
Posted:
-
Celestin Draganescu
Da, "gata" in sensul de "adio".
Ma ingrijoreaza faptul ca acum exista toate mijloacele tehnice (cu noul sistem de taxare la metrou) pentru a intra in normalitate.
Daca nu ma insel, suntem singurul oras din UE unde nu exista unitate tarifara.
Da, "gata" in sensul de "adio".
Ma ingrijoreaza faptul ca acum exista toate mijloacele tehnice (cu noul sistem de taxare la metrou) pentru a intra in normalitate.
Daca nu ma insel, suntem singurul oras din UE unde nu exista unitate tarifara.
📖 Pagination options