Topic: Discuții diverse despre Metrorex
5576 posts, 1224507 views
📖 Pagination options
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Discutii diverse despre Metrorex
subway guru
Ai ghicit din prima, felicitari, premium de intuitie!!!
Acolo e sectorul ‘experimental’ pentru omologarea solutiei I!!!
Ai ghicit din prima, felicitari, premium de intuitie!!!
- puidemorosan
-
Posted:
-
puidemorosan
Poate la VN. Ca la viteza redusa este bucatica de 5 - 10 m din tunelul de intrare in depoul subteran de la Berceni. Parca are ceva luni bucatica aia, nu?
Poate la VN. Ca la viteza redusa este bucatica de 5 - 10 m din tunelul de intrare in depoul subteran de la Berceni. Parca are ceva luni bucatica aia, nu?
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Pe acel "sector" o sa avem si sistem CBTC cu true moving blocks pe langa calea de rulare de conceptie noua
subway guru wrote:
Pe acel "sector" o sa avem si sistem CBTC cu true moving blocks pe langa calea de rulare de conceptie noua
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Nope!
De data asta te-ai ‘aruncat’ prea mult!
Calea de rulare e una, signalingul alta...
Nope!
De data asta te-ai ‘aruncat’ prea mult!
Calea de rulare e una, signalingul alta...
- Lixandru Dragos-Liviu
-
Posted:
-
Lixandru Dragos-Liviu
Iată că la Dimitrie Leonida au continuat turnarea pentru spaţiul aferent parcării bicicletelor şi motocicletelor, după cum se vede în imaginile de mai jos:
Imagine de când s-a lăsat restant ultimul plot de turnare (se vede armătura lăsată special pentru continuarea lucrării): download/file.php?id=132572
Iată că la Dimitrie Leonida au continuat turnarea pentru spaţiul aferent parcării bicicletelor şi motocicletelor, după cum se vede în imaginile de mai jos:
IMG_20171117_112904.jpg (1.04 MB; downloaded 2349 times)
IMG_20171117_112847.jpg (1.11 MB; downloaded 2349 times)
Imagine de când s-a lăsat restant ultimul plot de turnare (se vede armătura lăsată special pentru continuarea lucrării): download/file.php?id=132572
- sab
-
Posted:
-
sab
Au primit bani dupa un an la rectificarea bugetara pentru trei saci de ciment si o roaba de agregate...
Au primit bani dupa un an la rectificarea bugetara pentru trei saci de ciment si o roaba de agregate...
- survola
-
Posted:
-
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Poate se mai rectifica o data si ajunge pt latirea potecii care duce spre str Oituz....
Poate se mai rectifica o data si ajunge pt latirea potecii care duce spre str Oituz....
- sab
-
Posted:
-
sab
Hmm, "poteca" aceea nici nu cred ca a facut-o Metrorex... In mod normal acolo trebuia sa fie spatiu verde.
Hmm, "poteca" aceea nici nu cred ca a facut-o Metrorex... In mod normal acolo trebuia sa fie spatiu verde.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Poteca aia e ok cat de cat, langa zidul statiei ar merge marit putin spatiul de circulatie. Cand ploua se face noroi te umpli de respect.
Poteca aia e ok cat de cat, langa zidul statiei ar merge marit putin spatiul de circulatie. Cand ploua se face noroi te umpli de respect.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Am ajuns sa dezbatem poteci si alei...halal...si vai de noi!
Chestiunile de genul si valoarea asta sunt cu mult dupa orice virgula...
Am ajuns sa dezbatem poteci si alei...halal...si vai de noi!
Chestiunile de genul si valoarea asta sunt cu mult dupa orice virgula...
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Daca terenul e al Metrorex (n-am idee) atunci pot face un pustiu de bine in favoarea calatorilor nu? Sau si respectul fata de calatori e mult dupa virgula? De fapt cam e. Si parca eram la discutii diverse...
Daca terenul e al Metrorex (n-am idee) atunci pot face un pustiu de bine in favoarea calatorilor nu? Sau si respectul fata de calatori e mult dupa virgula? De fapt cam e. Si parca eram la discutii diverse...
- sab
-
Posted:
-
sab
Este dupa virgula, ca si corespondenta de la Unirii. Si acolo se vede respectul pentru calatori.
Este dupa virgula, ca si corespondenta de la Unirii. Si acolo se vede respectul pentru calatori.
- subway guru
-
Posted:
-
📖 Pagination options