Topic: Discuții diverse despre Metrorex
5585 posts, 1236763 views
📖 Pagination options
- shoppy
-
Posted:
-
Re: Discutii diverse despre Metrorex
shoppy
ATC-ul este acelasi, rutinele de control ale trenului pe baza informatiilor primite din ATC sunt specifice modelului de tren.
ATC-ul este acelasi, rutinele de control ale trenului pe baza informatiilor primite din ATC sunt specifice modelului de tren.
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Este, m-am exprimat eu gresit, dar este posibil ca trenurile sa nu fie la fel de responsive la acesta. ATC-ul da doar niste instructiuni, restul e facut de sistemul de tractiune/franare al trenului si rutinele acestuia.
Este, m-am exprimat eu gresit, dar este posibil ca trenurile sa nu fie la fel de responsive la acesta. ATC-ul da doar niste instructiuni, restul e facut de sistemul de tractiune/franare al trenului si rutinele acestuia.
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Au inceput sa dispara barele laterale de la turnichetii de iesire.
Au inceput sa dispara barele laterale de la turnichetii de iesire.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Domnu' guru o recunoasteti p'asta? Am o nelamurire... metroul nu e pe partea ailalta a blocurilor? Cum comunica, prin subsolul unui bloc?
Dar p'asta o recunoasteti? Se face acuma langa prima.
Domnu' guru o recunoasteti p'asta? Am o nelamurire... metroul nu e pe partea ailalta a blocurilor? Cum comunica, prin subsolul unui bloc?
Dar p'asta o recunoasteti? Se face acuma langa prima.
- sab
-
Posted:
-
sab
Este centrala de ventilatie de pe interstatia U1-Timpuri-Noi ?
Este centrala de ventilatie de pe interstatia U1-Timpuri-Noi ?
Radu Voda.jpg (163.38 KB; downloaded 2401 times)
- 133 313
-
Posted:
-
- sab
-
Posted:
-
sab
Interesant cum a ajuns in spatele blocurilor. Sper ca nu se construieste vreo cladire de sticla langa manastire...
Interesant cum a ajuns in spatele blocurilor. Sper ca nu se construieste vreo cladire de sticla langa manastire...
- 133 313
-
Posted:
-
- zapacitu
-
Posted:
-
Re: Stiri si articole din presa
zapacitu
Costin Georgian are 2 iesiri? Republica si Pantelimon nu cumva au doua iesiri executate, insa numai una utilizata?
Costin Georgian are 2 iesiri? Republica si Pantelimon nu cumva au doua iesiri executate, insa numai una utilizata?
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Asa a fost gandita, daca nu ma insel. Ganditi-va ca la Obor intrarea in parcarea subterana (aia dezafectata parca) e pe partea "gresita" a blocului semicircular de pe coltul dinspre centru al intersectiei.
sab wrote:
Asa a fost gandita, daca nu ma insel. Ganditi-va ca la Obor intrarea in parcarea subterana (aia dezafectata parca) e pe partea "gresita" a blocului semicircular de pe coltul dinspre centru al intersectiei.
- andrei11
-
Posted:
-
- sab
-
Posted:
-
sab
Sigur nu asa a fost gandita, blocurile au aparut ulterior....Cel mai probabil galeria catre gura de aspiratie a fost prelungita ulterior si trecuta pe sub bloc. Bineinteles, totul a fost calculat.
zapacitu wrote:
Sigur nu asa a fost gandita, blocurile au aparut ulterior....Cel mai probabil galeria catre gura de aspiratie a fost prelungita ulterior si trecuta pe sub bloc. Bineinteles, totul a fost calculat.
- sab
-
Posted:
-
Re: Stiri si articole din presa
sab
Pantelimon are o singura iesire executata (o sa ma contrazica andrei11... )
Republica sigur are doua iesiri (una este inchisa si plina degunoaie), Georgian posibil sa fie in aceeasi situatie ca Tineretului (adica o iesire executata ca structura).
Pantelimon are o singura iesire executata (o sa ma contrazica andrei11... )
Republica sigur are doua iesiri (una este inchisa si plina degunoaie), Georgian posibil sa fie in aceeasi situatie ca Tineretului (adica o iesire executata ca structura).
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Exact!
Pe vremuri acolo era o straduta care lega Radu Voda de Splai.
Centrala iesea in spatiul verde al unei foste gradinite de copii.
Cand s-a executat centrala s-a dezgropat un tunel de caramida ce cobora dinspre manastire inspre albia nebetonata a Dambovitei.
Gura de iesire a acestui tunel era obturata si avea la baza o tevusca prin care se scurgeau apele de infiltratie.
Lumea venea si lua apa cu bidonul zicand ca e apa 'minunata'!!!
Cunosc bine zona pentru ca acolo am copilarit!!!
Pentru constructia blocurilor s-a modificat structura CV si s-a mutat si priza de aer, ocazie cu care s-a prajit un echipament la o ploaie mai zdravana!
Toate cele bune!
Exact!
Pe vremuri acolo era o straduta care lega Radu Voda de Splai.
Centrala iesea in spatiul verde al unei foste gradinite de copii.
Cand s-a executat centrala s-a dezgropat un tunel de caramida ce cobora dinspre manastire inspre albia nebetonata a Dambovitei.
Gura de iesire a acestui tunel era obturata si avea la baza o tevusca prin care se scurgeau apele de infiltratie.
Lumea venea si lua apa cu bidonul zicand ca e apa 'minunata'!!!
Cunosc bine zona pentru ca acolo am copilarit!!!
Pentru constructia blocurilor s-a modificat structura CV si s-a mutat si priza de aer, ocazie cu care s-a prajit un echipament la o ploaie mai zdravana!
Toate cele bune!
📖 Pagination options