MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: Știri și articole din presă

823 posts, 253886 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 41 42 43 44 45 46 47  ... 59

📖 Pagination options
Re: Stiri si articole din presa subway guru

Tavanele se vor pune...dar urma scapa turma, cine vine la urma le desface si reface...leapsa pe ouate...
:bere:

Re: Stiri si articole din presa Adrian Rosca

Sa spunem ca nu vor fi contestatii si ca firma care castiga licitatia e in stare sa faca lucrarea in 3 luni si jumatate in loc de cele 4 estimate in documentatia de licitatie. Asta inseamna ca pe la 1 martie totul va fi gata.

Re: Stiri si articole din presa TibiV

TibiV wrote:
... mai devreme de "Ziua Internationala a Celor ce Muncesc" nu cred...

S-ar putea sa nu avem contestatii, la cate firme au depus oferte. Sau poate cine stie, imi amintesc de vorba aia ca alergi de unul singur si iesi pe locul doi.  :lol:

Re: Stiri si articole din presa shoppy

Asta este plata campaniei electorale, UTI castiga intotdeauna, nimeni nu-i contesta pe UTI.

Adrian Rosca wrote:
Ramane de vazut daca la licitatie se vor prezenta mai mult de 1 (una) firma.  :D

Deci am vazut  :mrgreen:

Pai n-ai prea vazut...ca-s doua!
:bere:

Ha, ha, asa e, asocierea UTI-TIAB e de fapt doua firme!  :lol:   :bere:

Superoferta, doua la pret de una???
8-)

Re: Stiri si articole din presa shoppy

Am vrea noi, defapt o sa fie doua la pret de doua, dintre care o sa munceasca doar una.

Re: Stiri si articole din presa argos

Intr - un interviu dat Hotnews (nu pot da link pentru ca sunt pe telefon si imi face figuri), ministrul Transporturilor a precizat ca statiile de pe M4 vor fi date in folosinta la 20 Dec.
Edit:
http://m.hotnews.ro/stire/21422138

Ar fi o idee buna sa le trimit o cerere de informatii de interes public prin care sa-i intreb cum vor ei sa dea statiile in folosinta fara detectia la incendiu, avand in vedere ca atribuirea contractului de sisteme de curenti slabi tocmai s-a amanat.  :twisted:

Re: Stiri si articole din presa zapacitu

Do that si posteaza rezultatul.

S-a amanat si atribuirea contractului pentru "Sistem de informare dinamica a calatorilor, inclusiv sistemul de sonorizare. Magistrala 4. – Racordul 2. Sectiunea Parc Bazilescu (PS Zarea) - Lac Straulesti." Nota data limita de evaluare a ofertelor (de fapt a ofertei) este 22.02.2017.

Go to page:  1  ... 41 42 43 44 45 46 47  ... 59

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433201 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”