Nu cred ca are nimeni asa ceva.
In schimb exista o schita destinata marelui public al
statiei Leontin Salajan. Nu prea difera cele doua statii intre ele. Exista deosebiri, dar nu esentiale.
Cât despre inelara, la ora actuala nu exista nici un studiu. Si ma indoiesc ca va fi in urmatorii 50 de ani.
In schimb daca te-ai duce pe acolo intr-o sambata / duminica si o sa-ti pierzi vreo ora - maxim doua, folosind si vreo 3 - maxim 4 calatorii din cartela poti sa faci o schita superexacta a statiei.
Apoi scaneaza schita, pune-o pe forum si te ajut eu sa-i dam o forma comerciala.
Putine date iti trebuie, dimensiunea unui stalp, distanta inte stalpi, latimea peronului, numarul de stalpi.
Sau poate facem altcumva, ne intalnim amandoi in statie si facem schita impreuna, dar ti-am spus, ne trebuie vreo ora maxim doua la dispozitie. Si o metoda "neinvaziva" de masurat, de exemplu lungimea pantofului. Pentru ca ti-e clar ca nu putem sa folosim ruleta in statie, ne-ar sari garda in cap. Iar pe jos am impresia ca este marmura / gresie, nu placi din acelea standard ca in statia Stefan cel Mare de exemplu.
Daca vrei asa, lasa-mi
la Club un nr de tel, ceva.
Da' la ce-ti trebuie o schita asa de exacta ? Eu acolo ceva ani am facut o schita pentru amplasarea unei covrigarii in vestibul, dar din pacate am aruncat schitele. Acolo am mers cu ruleta, ca aveam aprobare. Inclusiv unde e priza, reteaua de apa, de gaz, blablabla. Da le-am aruncat.