Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5245 posts, 1502970 views

Go to page:  1  ... 54 55 56 57 58 59 60  ... 375

📖 Pagination options
Re: Accidente,incidente Axel

O multime de troleibuze stationeaza pe Bd.G-ral.Vasile Milea pe sensul catre Apaca. :twisted:
Anul trecut liniile 71,93 puteau fi deviate spre Gara pe la Eroilor acum CUCU. :roll:  :geek:  :twisted:
Troleibuze blocate,28.06.2012 1.jpg (40.36 KB; downloaded 3104 times)
Troleibuze blocate,28.06.2012.jpg (39.07 KB; downloaded 3103 times)

Re: Accidente,incidente linia 69

S-ar fi putut circula intre Valea Argesului si Depoul Alexandria daca ar fi fost un mic racord spre Valea Argesului la intersectia B-dul Drumul Taberei cu Vasile Milea (ce-i drept numai ala nu mai lipsea din intersectia aia). Si totusi pe la 12.15 un 96 a plecat de la Valea Argesului spre Depoul Alexandria, gratie macazelor de acces spre Depoul Alexandria din intersectia mentionata mai inainte. La 12.20 au venit 2 troleibuze la Valea Argesului, unul era 93 iar celalat 91. Tocmai plecam si nu am apucat sa vad ce au facut la Valea Argesului, au intrat in bucla capatului sau au luat-o spre depoul Bujoreni. La capat mai era unul dar din pacate nu am vazut din ce linie.
Oricum nebunul ala a reusit sa bulverseze toata circulatia troleibuzelor din Drumul Taberei, Militari si Drumul Sarii-Alexandria.
Chiar nu se puteau urca niste pompieri destoinici sa-l dea jos mai repede de acolo dupa ce s-a oprit curentul in reteaua troleibuzelor?

Re: Accidente,incidente ionut.iosub

Repararea unui fir rupt de nebunul în cădere costă mai puţin decât pagubele regiei şi nervii miilor de bucureşteni. Şi eu susţin varianta cu puşca. Iar madam care a venit şi ea pe urmă să protesteze cu bannerul merita un şut în fund.

Re: Accidente,incidente rosetti61

Nu stiu cum s-a terminat balciul, dar la ora 19.00 troleibuzele din imaginile de mai sus erau tot acolo. Cand am vazut in jur de 13.00 primele troleibuze stationate la APACA m-am intrebat daca nu o fi vreunul defect in fata, culmea sa fi crapat asa multe deodata... Vreo cadere de curent, irisbusurile aveau afisajele aprinse. Dar nu, era ala acolo. Ce era asa de complicat, de i-au cantat in struna atat timp si nu au intervenit prompt, trebuia sa actioneze chiar daca ala isi punea in practica amenintarea si isi dadea drumul de pe stalp, insa apareau complicatii din cauza ca s-au pripit sa actioneze, anchete, chestii; asa ca il lasa sa-si faca numarul pana se plictiseste si cedeaza iar echipele pot sa intervina. Il stiau ca pe un cal breaz si l-au lasat in pace (o plati, nu o plati contraventiile, treaba lui), urmatoarea data o va face si mai lata probabil pentru ca vede ca i se permite, ca nu pateste prea mult. Trebuia umflat si bumbacit bine.
Subiectul a devenit atat de banal incat nici nu a fost dezbatut pe alte forumuri.
Pagubele produse regiei cui ii vor fi imputate, cine le va plati, probabil tot noi prin diferite taxe si amenzi - un procent va fi recuperat probabil prin alte campanii de control in vehicule. Nimic nou sub soare, daca nu era asta era o avarie, alt tip de incident.
Unii soferi au avut ocazia unei perioade neasteptate de odihna, iar altii au fost nevoiti sa stea degeaba. Cozile s-au format din cauza ca nu se stia cat de mult va dura blocajul, ca circulatia se va restabilit cat de curand asa ca nu erau necesare luarea unor decizii - insa vehiculele au stat mai mult: se putea scoate cu tractarea cateva trolee si duse in zona cu retea activa?

Re: Accidente,incidente Aron

In jurul orei 19 au aparut 2 masini de interventie si au inceput sa tracteze troleibuzele spre Apaca...nu am mai stat sa vad exact unde mergeau....Deja ajunsesera 2 masini de tractare...

Photo0173.jpg (568.35 KB; downloaded 3563 times)

Photo0174.jpg (533.68 KB; downloaded 3564 times)

Photo0175.jpg (647.27 KB; downloaded 3565 times)

Photo0176.jpg (589.82 KB; downloaded 3566 times)

O parte din troleibuzele liniilor 69 si 90 au circulat intre Stadionul National/Baicului pana la Vasile Parvan sau Piata Operei. :roll:
Sper ca au reusit macar sa ajunga in depou. :|  :twisted:  

Se pare ca nebunul si-a dat seama ca e tarziu si a coborat de pe stalp in jurul orei 20:30. :D
In concluzie troleibuzele din Cartierele: Rahova,Drumul Taberei si Militari care asigurau legatura cu Centrul,Stadionul National, Estul orasului si Gara de Nord au avut o zi libera ciudata in timp ce liniile de autobuz: 105,136,168,236,268,336,368 si 668 au carat in veselie multumita acestui individ  :twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=GuwCBfqnUt8&list=UUsJwz3hzhLDNt4osFxCOQDw&index=1&feature=plcp

Re: Accidente,incidente rosetti61

Coloana Maniu, coloana Cotroceni, coloana Vasile MIlea - asta e bun de plata de numa numa, dar la noi se merge gen "lasa astea se trec la avarii tehnice, ala sa achite doar amenzile contraventionale..." Intr-o tara unde mana legii e ferma, ala ar fi ajuns pe minus-minus (adica fara nimic, doar ce avea pe el) dar si la zdup (alti bani cheltuiti cu "sejurul"). Dar asa acum ai zis, asta a fost mana cereasca pentru linii care de obicei cara aer sau sunt incarcate mediu, iar altii au avut parte de muuult timp de table si suete :D Se plictisi omul si dupa 12 ore se hotari sa se duca acasa... Ciudat. Ce s-a pazit atat si nu s-au gasit mijloacele de a-l da jos fara prea mare scandal si accidente gereneratoare de complicatii? Cand o vedea "nota de plata" se arunca si(n)gur in Dambovita fara prea mare tam tam; datoria insa ramane si se transfera celoralti apropiati.

A plecat acasa sau a fost convocat la meditatii? :D

Re: Accidente,incidente autob368

Ieri nu am fost nicaieri plecat, asadar nu am fost afectat de acel nebun (eu lucrand in zona Apaca). Intreb si eu, ce au facut soferii de pe troleibuze, cei de la schimbul 1? A venit schimbul 2 pe traseu unde erau oprite turele lor? Sau a facut ore suplimentare sch.1? :oops:  :D

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente Dr2005

Axel wrote:
liniile de autobuz: 105,136,168,236,268,336,368 si 668 au carat in veselie multumita acestui individ  :twisted:

Au cărat în veselie, că RATB nu a fost în stare să pună autobuze şi în locul troleibuzelor, chiar dacă circulă doar vreo 750 de autobuze din 1012 posibile.
Un motiv în plus de desfiinţare, mai ales în perspectiva privatizării regiei (până acum la toate unităţile privatizate s-au în curs de privatizare s-a desfiinţat transportul electric, vezi Târgovişte, se pregătesc Braşov şi Sibiu).

Re: Accidente,incidente Aron

autob368 wrote:
Ieri nu am fost nicaieri plecat, asadar nu am fost afectat de acel nebun (eu lucrand in zona Apaca). Intreb si eu, ce au facut soferii de pe troleibuze, cei de la schimbul 1? A venit schimbul 2 pe traseu unde erau oprite turele lor? Sau a facut ore suplimentare sch.1? :oops:  :D

Din cate am inteles, cei de la schimbul 2 au stat in depou cam toata ziua...fiind anuntati de situatia data, au trebuit sa astepte in depou pana se da jos ca atuncea cand troleibuzele sa se intoarca spre capete, sa se duca si ei.....Iar cei de la sch 1 stateau la un chat, nu le parea rau ca au o avut o zi la aer liber :D  :lol:

Re: Accidente,incidente nokia2110

69  a circulat şi la Gara de Nord. Iniţiaş am crezut că se lucrează la metrou, dar am când am trecut la plimbare cu bicicleta (închiritată) prin Drumul Taberei nu am văzut nici o săpătură nouă la metrou şi apoi m-am mirat când am văzut că 93 circulă normal.  :roll:
Deabea azi am aflat cauza.  :twisted:

29.06.2012. ora 20:00

Autobuzul Mercedes-Benz Citaro Euro 4 #4770 turat in linia 135 a fost implicat intr-un accident cu un scuter pe Bd.Energeticienilor din sectorul 3, circulatia in zona desfasurandu-se cu dificultate.
4770-Accident pe Bd.Energiticienilor,29.06.2012.jpg (23.78 KB; downloaded 3390 times)
4770-Accident pe Bd.Energiticienilor,29.06.20121.jpg (23.68 KB; downloaded 3387 times)
4770-Accident pe Bd.Energiticienilor,29.06.20122.jpg (22.83 KB; downloaded 3387 times)
4770-Accident pe Bd.Energiticienilor,29.06.20123.jpg (22.79 KB; downloaded 3388 times)

Re: Accidente,incidente Gabi23

Linia 41 este blocata la aceasta ora din cauza incendiului din zona Ciurel viewtopic.php?f=24&p=105445#p105445. Linia 178 este deviata prin Bd. Uverturii - Iuliu Maniu - Vasile Milea - Splaiul Independentei - Crangasi

Go to page:  1  ... 54 55 56 57 58 59 60  ... 375

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2445 forum members have written 436142 posts in 5436 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”